16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Este o zi importantă în plan profesional, care vă va oferi posibilitatea să demonstraţi ceea ce puteţi face. Dacă sunteţi pus în situaţia de a alege, gândiţi-vă foarte bine care sunt avantajele şi dezavantajele şi abia pe urmă decideţi cum este mai bine să faceţi. În plan amoros, sunteţi preocupat mai mult de împlinirea la nivel fizic, erotic, decât la comuniunea spirituală. Dacă aveţi deja o relaţie şi vă confruntaţi cu probleme, va fi nevoie de eforturi din partea dumneavoastră şi nu se ştie sigur dacă sunteţi dispus să le faceţi.

Taur
Astăzi este indicat să ascultaţi mai mult şi să vorbiţi mai puţin. Nu vă exprimaţi părerea şi nu oferiţi sfaturi fără să fiţi întrebat. Este o zi bună pentru a vă ocupa de bugetul familiei. În plan amoros, tindeţi să vă lăsaţi pradă emoţiilor de moment şi să vă implicaţi în aventuri care, pe cât de incitante sunt momentan, pe atât de rapid vor arde şi în urma lor pot rămâne doar regrete.

Gemeni
Unele persoane cu care lucraţi nu sunt de încredere. Este bine să fiţi la curent cu tot ceea ce se întâmplă, pentru a preveni efectele negative. Aveţi mai multe cheltuieli ca de obicei, lucru care poate să vă complice situaţia financiară. Dacă veţi cumpăra mai multe lucruri decât aveţi nevoie, reduceţi din aceste cheltuieli. În plan amoros au loc evenimente destul de promiţătoare.

Rac
Se poate să vă confruntaţi cu probleme serioase în viaţa de cuplu. Dacă aveţi o relaţie stabilă, atunci nu trebuie să vă faceţi griji. Apare ocazia să urmaţi o specializare care să vă ajute în activitatea profesională. Există însă atât avantaje, cât şi dezavantaje, deoarece va trebui să renunţaţi la unele lucruri pentru a beneficia de această şansă. Cu banii nu staţi extraordinar. Este o zi în care vă puteţi gândi la metode prin care să economisiţi câte ceva.

Leu
Vă reuşeşte tot ceea ce vă propuneţi în plan profesional. De aceea, profitaţi de această conjunctură benefică pentru a duce la bun sfârşit proiectele începute. În anturaj, o parte dintre persoane nu merită încrederea dumneavoastră. De aceea, nu vă mai pierdeţi vremea în compania acestora, dacă de cele mai multe ori vedeţi că aveţi de pierdut din cauza lor.

Fecioară
Se poate ca realizările importante din ultima perioadă, mai ales cele din plan profesional, să vă aducă într-o stare de autosatisfacţie. Nu este bine nici să fiţi pe deplin mulţumit, fără să vă mai doriţi nimic altceva, nici să păreţi orgolios sau arogant. Este o zi frumoasă în plan amoros, cu momente agreabile în compania persoanei iubite.

Balanţă
Aveţi posibilitatea să realizaţi lucruri frumoase în plan financiar. Nu trebuie să vă grăbiţi, deoarece lucrurile se întâmplă în timp. Încercaţi să evitaţi micile neînţelegeri cu partenerul de viaţă. Vă ocupaţi mult de chestiunile legate de casă şi familie. Cei dragi vă dau o mână de ajutor. Este un moment bun pentru a face planuri de vacanţă şi, în unele situaţii, chiar de a organiza mutarea într-o altă locuinţă.

Scorpion
Cei din familie vă cer tot soiul de lucruri şi nu toate vă sunt pe plac, așa că explicaţi-le frumos, dar ferm, că sunt simple mofturi. La locul de muncă reuşiţi să-i faceţi pe ceilalţi să vă urmeze sau să vă asculte şi o faceţi cu atâta pricepere încât nimeni nu consideră că se situează cumva pe un plan inferior. Aveţi grijă de situaţia financiară. Se poate să câştigaţi o sumă de bani, pe care să o utilizaţi cu folos.

Săgetător
Obstacolele pe care le întâlniţi nu reprezintă pentru dumnevaoastră decât promovări care merită să fie depăşite. Sunteţi foarte ambiţios, însă, în unele cazuri, ar trebui să daţi dovadă de indulgenţă. În plan profesional, meritele vă sunt recunoscute, într-un fel sau altul. Este bine să aveţi mai multă grijă de alimentaţie şi să alegeţi produse mai uşoare. În plan amoros, riscaţi să vă îndrăgostiţi de primul venit şi acest lucru nu este neapărat bun.

Capricorn
În activitatea profesională, nu grăbiţi lucrurile, chiar dacă vă doriţi să ajungeţi cât mai rapid la un rezultat. În primul rând, nu anunţaţi că aţi reuşit să realizaţi ceva înainte de a avea confirmarea finală. În plan financiar, iniţiativele vă sunt încununate de succes. În viaţa amoroasă, sunteţi mai deschis cu persoana iubită şi vă simţiţi mai motivat să o faceţi fericită.

Vărsător
Cei din familie au parte de înţelegere din partea dumneavoastră. Eforturile pe care le faceţi pentru ca lucrurile să meargă bine dau roade. Astăzi se poate să aflaţi că unele cunoştinţe spun lucruri nedrepte despre dumneavoastră, iar acest lucru vă face să vă consumaţi mult. Dacă însă ştiţi foarte bine că sunteţi nevinovat, chiar nu are rost să vă consumaţi nervii cu aşa ceva. În viaţa sentimentală se întâmplă lucruri care vă readuc optimismul.

Peşti
Nu vă înţelegeţi prea bine cu persoanele mult mai în vârstă decât dumneavoastră. Se poate să fiţi dezamăgit de unele atitudini văzute la cei din jur. Viaţa amoroasă este instabilă. Încercaţi să discutaţi cu persoana iubită pentru a înţelege ce-i lipseşte acesteia şi a încerca să găsiţi soluţii potrivite. Dacă aţi avut probleme financiare în ultima perioadă, acum începeţi să vă reveniţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS