6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Dacă vă certaţi cu un prieten, nu faceţi o dramă din asta şi fiţi deschis către un dialog dominat de explicaţii clare. Efortul vă va aduce recompense binemeritate. Unele decizii luate în casă nu sunt împărtăşite de partener, mai ales în privinţa educaţiei copiilor. Va fi nevoie de un dialog constructiv, deoarece aveţi moduri de gândire diferite. În activitatea profesională, puneţi accentul pe performanţă.

Taur
Dacă vreţi să realizaţi un proiect vechi, gândiți-vă la un posibil împrumut. Lucrurile se vor rezolva în timp. Acasă aveţi parte de dispute cu partenerul de viaţă, indiferent de subiect. Dacă nu faceţi ceva, situaţia se agravează. Aveţi poftă de lucruri noi în viaţă. În plan financiar, lucrurile merg chiar foarte bine. Ştiţi cum să vă jucaţi cărţile astfel încât să vă măriţi contul bancar.

Gemeni
Vă place să primiţi prieteni şi vă simţiţi înconjurat de cei la care ţineţi. Este bine însă să vă selectaţi atent prietenii, căci unii ar vrea să profite de ospitalitatea şi generozitatea dumneavoastră. Învăţaţi să vă relaxaţi şi să râdeţi mai des, autocenzura nu vă ajută deloc cu stările de tristeţe şi depresie. În familie, unele probleme vă supără, dar, dacă vă păstraţi calmul, atunci veţi vedea că puteţi găsi cu uşurinţă soluţii bune pentru toţi.

Rac
Acceptaţi dialogul în familie, ceea ce favorizează apropierea de cei dragi. Veţi reuşi să clarificaţi şi nişte neînţelegeri. Aveţi o mare putere de convingere a celor din preajmă şi se poate să fiţi tentat de această calitate. Alături de persoana iubită, vă bucuraţi de momente de linişte. Acest lucru însă nu înseamnă că nu mai trebuie să faceţi nici un efort. Pentru ca relaţia să meargă, ar fi bine să fiţi mereu dispus să ţineţi cont de nevoile partenerului de viaţă.

Leu
Unii nativi îşi schimbă locuinţa. Sunt susţinuţi de familie, mai puţin de copiii care ar putea încerca să-şi impună punctul de vedere. Vă fac bine orele petrecute în mijlocul naturii. În cazul în care luaţi parte la unele discuţii cu prietenii şi punctele de vedere sunt extrem de diferite, va trebui să exprimaţi cu multă grijă ceea ce gândiţi. În viaţa amoroasă, vă preocupă mai mult efectele pe care le aveţi asupra admiratorilor, fiind perfect conştient de puterea de seducţie.

Fecioară
Vă pierdeţi diplomaţia şi riscaţi confruntări inutile cu prietenii şi cei din jur. Chiar dacă simţiţi nevoia să clarificaţi lucrurile, unele adevăruri nu trebuie exprimate într-un mod brutal, deoarece, în loc să faceţi un bine, îi îndepărtaţi pe cei din jur. Acasă, în schimb, comunicaţi bine cu cei dragi şi vă bucuraţi de încredere. Oboseala resimţită are mai degrabă cauze psihice decât fizice.

Balanţă
Aveţi nevoie să vă ocupaţi mai mult de dumneavoastră. Folosiţi-vă de hobby-urile pe care le aveţi, de ideile interesante care vă vin. Acordaţi-vă posibilitatea de a avea parte de experienţe utile şi plăcute, într-o companie deosebită. Vă veţi simţi mai bine cu dumneavoastră înşivă. Pe de altă parte, nu dispuneţi de suficient timp pentru a vă ocupa numai de dumneavoastră.

Scorpion
Profitaţi de momentul acesta pentru a vă face un plan de economii. Veţi renunţa mai uşor la cheltuielile inutile. Nu aveţi foarte mult timp pentru a vă ocupa de viaţa de familie. Reacţionaţi imediat la orice atacuri din jur, cu un spirit caustic. Fiţi mai deschis şi mai tolerant cu persoanele din jurul dumneavoastră. Dacă veţi şti să fiţi deschis la dialog, veţi vedea că puteţi să aflaţi lucruri utile şi chiar puteţi să primiţi un ajutor important din partea celor care ţin la dumneavoastră.

Săgetător
Vă bucuraţi de un climat plin de înţelegere şi bunăvoinţă. Aveţi ocazia să vă îmbunătăţiţi relaţiile cu prietenii, să vă expuneţi ideile şi să vă valorificaţi punctele de vedere. Faceţi-vă ordine în finanţe şi evitaţi soluţiile facile în căutarea de fonduri. Încercaţi să găsiţi o modalitate prin care să vă apropiaţi mai mult de persoana iubită.

Capricorn
Vă înţelegeţi mai bine cu persoanele în vârstă din familie. Dacă aţi avut neînţelegeri cu părinţii, acestea se clarifică. Este o zi favorabilă pentru demersuri administrative şi semnări de contracte şi alte acte. Nativii cu o viaţă sedentară trebuie neapărat să înceapă să facă mişcare. În plan financiar, situaţia nu este tocmai roz. De aceea, chiar dacă dispuneţi acum de suficiente resurse băneşti, cel mai bine este să reduceţi numărul cheltuielilor.

Vărsător
Cereţi ca membrii familiei să vă ajute cu treburile zilnice, însă este posibil să-i fi descurajat să facă ceva, criticându-i. Încercaţi să le acordaţi mai multă încredere. Vorbiţi cu multă lume, mergeţi la întâlniri, bateţi la uşile potrivite şi primiţi ceea ce vreţi. Dacă un prieten vă cheamă să discutaţi, se prea poate să aibă nevoie să-l ascultaţi. Sprijinul dumneavoastră moral şi simpla prezenţa îi fac bine.

Peşti
Sunteţi animat de mari sentimente care v-ar putea aduce bucurii de apreciat în domeniul amoros. Acordaţi o mare importanţă aparenţei în societate, prestigiului, semnelor exterioare ale bogăţiei. Pentru o formă fizică bună v-ar face bine consumul de calciu. Vă descurcaţi bine în mediul social în care vă învârtiţi. Dacă vi se ivesc oportunităţi de a duce o activitate profesională paralelă cu jobul actual, ar fi bine să profitaţi de această şansă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS