27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Cinema Colours Craiova în săptămâna 6-12 martie

Programul filmelor la Cinema Colours Craiova în săptămâna 6-12 martie

chappie hdwallpapers in

Cinema Colours Craiova a anunţat filmele pe care le va prezenta cinefililor în această săptămână. Vă prezentăm în cele ce urmează peliculele care vor rula în săptămâna 6-12 martier, precum şi programul proiecţiilor.

Chappie
Regia: Neill Blomkamp
Cu: Sigourney Weaver, Sharlto Copley, Hugh Jackman, Dev Patel
Gen film: Comedie, SF
Durata: 120 minute

În viitorul apropiat, infracţiunile de stradă vor fi reprimate de o forţă poliţienească robotizată. Acum, oamenii se opun acestui lucru. Când androidul Chappie, a fost furat de la Poliţie, el a primit o nouă configuraţie şi noi programe, care l-au transformat în primul robot cu abilitatea de a gândi şi de a trăi sentimente proprii. Forţele distructive văd în Chappie un pericol la adresa ordinii actuale, aşa încât nu vor precupeţi nimic pentru a menţine actuala stare de lucruri şi pentru a se asigura că Chappie este primul şi ultimul robot cu astfel de abilităţi. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 21:30

The Loft – Ispita
Regia: Erik Van Looy
Cu: Wentworth Miller, Karl Urban, James Marsden,Eric Stonestreet
Gen film: Thriller
Durata: 108 minute

Cinci amici căsătoriţi nu îşi împart doar serile prin barurile oraşului, ci şi un apartament unde-şi consumă toate relaţiile extramaritale. Dar fanteziile sexuale se transformă într-un coşmar când în apartament descoperă cadavrul unei tinere necunoscute. Este cert că asasinul face parte dintre ei, iar curând prieteniile sunt puse la încercare, iar paranoia le cucereşte vieţile. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 21:10

Focus
Regia: Glenn Ficarra, John Requa
Cu: Margot Robbie, Will Smith
Gen film: Comedie, Crimă, Dramă
Durata: 105 minute

Will Smith joacă rolul lui Nicky, un maestru al înşelăciunilor, care se îndrăgosteşte de o novice, Jess (Margot Robbie). În timp ce o învaţă trucurile meseriei, ea se apropie un pic prea mult, iar el se rupe de ea. Trei ani mai târziu, fosta flamă, acum o adevărată femeie fatală, apare la Buenos Aires, în mijlocul unei curse cu miză mare. În mijlocul celei mai noi şi mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine şi-i dă planurile peste cap şi-l scoate oarecum din joc pe maestrul escroc. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 19:20

De ce eu?
Regia: Tudor Giurgiu
Cu: Emilian Oprea
Gen film: Crimă, Dramă, Thriller
Durata: 125 minute

Bazat pe fapte reale, De ce eu? spune povestea lui Cristian (Emilian Oprea), un tanăr procuror idealist care încearcă să rezolve un complicat caz de corupție în tumultuosul context social-politic din România anilor 2000. Cristian investighează cazul unui coleg procuror suspectat de luare de mită, fals şi uz de fals, sustragere de documente. Ancheta are însă implicaţii la nivel extrem de înalt și îi spulberă tânărului magistrat încrederea în justiţie. Încercînd să descopere adevărul, Cristian intră într-o zonă periculoasă și se expune unor revelații dureroase și neașteptate. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi 16:40

Shaun the Sheep – Mielul Shaun – Filmul
Regia: Richard Starzak, Mark Burton
Cu: Tim Hands, Richard Webber, Omid Djalili,Justin Fletcher
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie
Durata: 85 minute

De la Aardman Animations, noi aventuri cu oaia Shaun! După ce a fost starul unui serial animat, iată că Shaun îşi vede din nou de blestemăţii pe marele ecran. Din cauza trăsnăilor puse la cale de Shaun, stăpânul său ajunge la oraş, iar eroul şi suratele sale trebuie să pornească în căutarea sa. Vor supravieţui ele în metropola unde pericolele pândesc la tot pasul? Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţilor:
Vineri, Luni – Joi: ora 12:50
Sâmbătă – Duminică: ora 11:00; 12:50

The Lazarus Effect – Efectul Lazarus
Regia: David Gelb
Cu: Olivia Wilde, Evan Peters
Gen film: Thriller
Durata: 83 minute

Efectul Lazarus ne prezintă un grup de cercetători, conduşi de Frank (Mark Duplass) şi logodnica sa Zoe (Olivia Wilde), care au făcut o descoperire senzaţională – ei pot să-i readucă pe morţi la viaţă. După un experiment reuşit asupra unui leş de animal, echipa lor este gata să facă publică descoperirea lumii întregi. Când decanul universităţii lor află despre experimentul secret, proiectul lor este imediat suspendat, iar materialele de lucru confiscate. Iniţial, procedura pare a fi un succes, dar în curând, echipa realizează că ceva nu e în regulă cu Zoe. În timp ce noua Zoe prinde contur, echipa se cufundă tot mai mult într-o realitate sinistră. Ei nu se mai întreabă acum dacă vor putea readuce o persoană la viaţă, ci dacă nu vor regreta procesul pe care l-au declanşat şi care le scapă de sub control. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi 17:00

The Theory of Everything – Teoria întregului
Regia: James Marsh
Cu: Felicity Jones, Eddie Redmayne
Gen film: Biografic, Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 123 minute

Theory of Everything descrie relaţia dintre Hawking şi soţia sa, Jane. Cei doi s-au cunoscut pe când erau studenţi la Cambridge în anii ’60, exact în vremea în care viitorul mare om de ştiinţă începea să sufere consecinţele afecţiunii care l-a paralizat, forţându-l să trăiască într-un scaun cu rotile şi să se exprime cu ajutorul unui computer sofisticat, conceput special pentru el de către un prieten. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 14:40

Fifty Shades of Grey – Cincizeci de umbre ale lui Grey
Regia: Sam Taylor-Johnson
Cu: Dakota Johnson, Jamie Dornan
Gen film: Dramă, Romantic
Durata: 124 minute

Povestea filmului – inspirat de bestseller-ul mondial al autoarei britanice Erika Leonard, care semnează cu pseudonimul E.L. James – îi are în centru pe studenta Anastasia Steele şi un cuceritor şi misterios om de afaceri, Christian Grey, între care se leagă o relaţie plină de erotism, dar şi secrete întunecate. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 18:45

Jupiter Ascending – Ascensiunea lui Jupiter 3D
Regia: Andy Wachowski, Lana Wachowski
Cu: Channing Tatum, Mila Kunis, Sean Bean
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF
Durata: 125 minute

La naşterea lui Jupiter Jones (Mila Kunis), semnele au arătat că destinul ei va fi unul măreţ. Acum adultă, Jupiter visează la stele, dar este adusă la realitate de slujba ei de femeie de serviciu. Numai când Caine (Channing Tatum), un fost soldat modificat genetic, ajunge pe Pământ pentru a o găsi, Jupiter începe să întrevadă destinul ce i s-a hărăzit: semnătura ei genetică o face următoarea pe lista unei extraordinare moşteniri în stare să readucă echilibrul în cosmos. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 14:20

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water – SpongeBob: Aventuri pe uscat 3D
Regia: Paul Tibbitt
Cu: Antonio Banderas, Tom Kenny, Clancy Brown
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie
Durata: 93 minute

Piratul Burger Beard caută cu disperare ultima pagină dintr-o carte magică: orice plan malefic scris în ea se transformă în realitate. Faptele piratului pun în pericol întreg oraşul Bikini Bottom, iar SpongeBob şi prietenii săi încep o călătorie plină de peripeţii pentru a împiedica dezastrul. Nu va trece mult până când eroii vor fi nevoiţi să-i înfrunte pe Burger Beard şi echipajul său de piraţi periculoşi. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor – film dublat
Vineri, Luni – Joi: ora 12:30
Sâmbătă – Duminică: 10:30; 12:30

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS