6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Dimineaţă s-ar putea să amânaţi o călătorie din cauza banilor. Nu este exclus să faceți o criză de nervi față de o persoană din familie care nu vă înțelege. Este momentul să vă concentraţi asupra proiectelor ambiţioase, pe termen lung, care să vă aducă beneficii.  Spre seară, s-ar putea să fiţi invitat la o petrecere. Vă sfătuim să refuzaţi, este mai bine să rămâneţi acasă.

Taur
Vă treziți cu o stare de inhibare şi nu reușiți să vă exprimaţi prea clar. Vă recomandăm să evitaţi întâlnirile cu prietenii, pentru că s-ar putea să fiţi înţeles greşit, din cauza problemelor de comunicare. Nu vă grăbiți să trageți concluzii în legătură cu o situație care este posibil să vă creeze surprize. Trebuie să fiți mai răbdător și să înțelegeți că succesul nu poate veni atât de repede pe cât vă doriți.

Gemeni
În cursul dimineţii, vă indispune o problemă minoră de sănătate. Nu sunteţi prea sociabil şi preferaţi să fiţi singur. Trebuie să încercați să nu mai dramatizați atât de mult toate lucrurile care vi se întâmplă și să vă asumați mai multe responsabilități de care, în acest moment, fugiți. Vă sfătuim să nu refuzaţi dialogul cu prietenii sau cu partenerul de viaţă pentru că doar comunicând vă puteți detensiona.

Rac
Astăzi nu vă recomandăm să călătoriţi şi nici să urmăriţi câştiguri financiare pentru că nu veți avea sorți de izbândă. Sunteţi prea puţin sociabil şi puteţi pierde în afaceri. Nu sunt excluse nici deziluziile pe plan social. Va trebui să fiți foarte atent atunci când vă alegeți prietenii sau atunci când vă confesați în fața unei persoane. Există posibilitatea ca să vă trădeze cineva. Nu puneți la suflet, tratați totul cu indiferență!

Leu
Se pare că sunteţi inhibat şi irascibil din cauza unor probleme la care nu găsiți rezolvare. Fiţi prudent şi evitaţi cearta cu colegii de serviciu pentru că, altfel, veți avea de suferit. Nu este cazul să vă descărcați nervii pe cei din jur și să le provocați neplăceri. Trebuie să fiți optimist și să încercați să calculați lucrurile cu mai multă calmitate. Dacă nu reușiți să remediați problemele repede, ar fi mai bine să luați o mică pauză și să vă puneți ordine în gânduri. Implicaţi-vă mai mult în problemele casei!

Fecioară
Dimineaţă nu aveţi chef să discutaţi cu nimeni şi nici măcar să rezolvaţi problemele care vă privesc în mod direct. Trebuie să vă reveniți din această stare, iar modalitatea cea mai bună pentru a reuși este să petreceți mai mult timp alături de familie. Fiţi atent, pentru că vă puteţi izola la serviciu! Vă recomandăm să fiţi mai sociabil.

Balanţă
La serviciu, sunteţi foarte bine dispus şi munciţi cu tragere de inimă. Aveți foarte multă energie și sunteți foarte dornic să faceți lucrurile cât mai bine. Aveţi însă grijă, pentru că sunt colegi care vă sapă și cărora nu le place deloc ascensiunea dumneavoastră. Trebuie să fiți precaut și să vă vedeți liniștit de treabă! Astăzi nu aveţi cum să câştigaţi mulţi bani.

Scorpion
Dimineaţă simţiţi nevoia să vorbiţi cu cineva despre problemele sentimentale pentru că vă simțiți prea încărcat. Aveţi impresia că sunteţi neglijat și că partenerului de viață nu prea îi mai pasă deloc de sentimentele dumneavoastră. Vă sfătuim să nu vă lăsaţi pradă sentimentelor, întrucât riscaţi să deveniţi melancolic. Cel mai bine ar fi să îi explicați direct lucrurile care vă apasă și să găsiți soluții împreună.

Săgetător
S-ar putea să pierdeţi o afacere profitabilă, din cauza prudenţei exagerate. Va trebui să vă asumați responsabilitatea pentru acest eșec și să regăsiți puterea de a o lua de la capăt. Din fericire, vă aflați într-o perioadă în care aveți capacitatea de face lucruri de succes. Nu sunteţi prea sociabil şi riscaţi să vă izolaţi de cei din jur. Când vă veţi da seama, ar putea fi prea târziu.

Capricorn
Dimineaţă sunteţi de nerecunoscut şi cei din jur încearcă să vă scoată din starea de apatie în care aţi intrat. Vă aflați într-o stare foarte confuză, pe care nu o puteți explica sau înțelege. De vină pot fi oboseala acumulată şi problemele financiare, care vă preocupă serios. Dacă veți continua în acest ritm, riscați să vă îmbolnăviți. Trebuie să scăpați de gândurile negative cât mai repede. Vă sfătuim să nu luaţi decizii singur.

Vărsător
Se pare că vă concentraţi mai greu, din cauza neînţelegerilor cu persoana iubită care vă provoacă mari neplăceri. De aceea, şi dificultăţile de la serviciu vi se par mai mari decât de obicei. Aveți senzația că totul merge prost. Trebuie să fiți mai hotărât referitor la dorințele pe care le aveți. Puteţi câştiga bani cu uşurinţă, cu condiţia să nu vă forţaţi norocul. Vă recomandăm să fiţi mai atent cu cei din jur pentru că este posibil să aibă nevoie de dumneavoastră. Ascultaţi sfaturile celor care vă iubesc!

Peşti
Astăzi puteți avea succes în afaceri dacă veți persevera. Ori încheiaţi un contract, ori vă găsiţi al doilea serviciu. O reușită vă poate aduce multă satisfacție. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu pentru că riscați să nu găsiți argumentele potrivite pentru a vă apăra. Veți face lucruri foarte bune dacă veți fi discret și serios. Fiți recunoscător față de persoanele care vă ajută!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS