24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
De dimineaţă sunteţi uşor confuz şi este posibil ca la serviciu să vă mişcaţi mai încet. Nu reușiți să vă găsiți ritmul de altădată, iar acest lucru vă demoralizează. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi străduiţi-vă să recuperaţi întârzierile! Este posibil să depășiți dificultățile doar dacă vă ajută un prieten foarte apropiat. După-amiază, vă recăpătaţi buna dispoziţie într-o vizită la prieteni.

Taur
Plecaţi într-o delegaţie din care vă veţi întoarce cu satisfacţii deosebite. Aveți șansa să cunoașteți oameni minunați, de la care veți avea foarte multe de învățat. De asemenea, vă bucurați de noi oportunități în carieră, care vă vor aduce mai multe câștiguri financiare. Fiţi foarte atent la acte şi bagaje, ca să nu riscați să uitați ceva important. Puteți să vă bazați pe sprijinul persoanei iubite.

Gemeni
Sunteţi nevoit să cheltuiţi o sumă importantă pentru a repara un obiect casnic de care nu vă puteţi lipsi. Trebuie să fiți atent la cheltuirea banilor pentru că riscați să irosiți sume mari de bani pe lucruri care nu vă sunt folositoare. După-amiază vă schimbaţi programul în ultimul moment pentru a vă ocupa de problemele partenerului de viaţă. Chiar se află într-un moment în care are foarte mare nevoie de dumneavoastră.

Rac
S-ar putea să faceţi o greşeală la serviciu şi să fiţi nevoit să staţi peste program ca să o îndreptăţi. O puteți evita dacă veți fi foarte atent pe tot parcursul zilei. Trebuie să vă concentrați mai mult la lucrurile din jurul dumneavoastră și să renunțați la sentimentul de melancolie care vă încearcă în această perioadă. Nu luaţi decizii în grabă şi nu vă ambiționați să faceţi totul de unul singur! Este posibil să nu mai aveți energia necesară să terminați ceea ce ați început.

Leu
Nu este exclus să vă enervaţi din cauza dificultăţilor materiale, pentru că simțiți că nu veți mai putea face față cheltuielilor. Dacă nu vă păstraţi calmul, riscaţi să faceţi o impresie greşită. Nu este cazul să le arătați tuturor faptul că aveți foarte multe apăsări. Ar fi bine să amânaţi examenele şi călătoriile planificate pentru azi. Nu sunteți într-o dispoziție atât de bună încât să puteți acționa la capacitate maximă.

Fecioară
În prima parte a zilei nu prea sunteţi în formă şi aveţi impresia că nu vă reuşeşte nimic. Nu vă îngrijoraţi, pentru că veți găsi soluția ideală pentru a vă reveni. Cei apropiaţi vă ajută și alături de ei puteți realiza lucruri frumoase. Este timpul să vă faceți planuri de viitor și să fiți mai realist!  Împreună cu partenerul de viaţă, puteţi să rezolvaţi o problema financiară.

Balanţă
S-ar putea ca o problemă de sănătate să vă împiedice să plecaţi într-o călătorie sau să ajungeţi la o întâlnire. Acest lucru vă dă puțin planurile peste cap și sunteți nevoit să faceți anumite schimbări. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt puţin tensionate, din cauza unei rude mai în vârstă. Trebuie să gândiți lucrurile foarte bine și să nu luați decizii în pripă, pe care le-ați putea regreta mai târziu.

Scorpion
Intenţionaţi să începeţi o nouă activitate, dar, din cauza nerăbdării, riscaţi să porniţi cu stângul. Trebuie să fiți mai echilibrat și să cereți ajutorul în momentul în care simțiți că nu vă puteți descurca. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii şi încercaţi să terminaţi ce aţi început! Nu este cazul să îi criticați pe membrii familiei pentru că riscați să deveniți antipatic. Comunicaţi foarte bine cu persoanele mai tinere din anturaj.

Săgetător
Dimineaţă, este posibil să aveţi probleme de comunicare pentru că vă simțiți abătut și lipsit de energie. Fiţi prudent la serviciu sau în afaceri pentru că lipsa de comunicare vă poate aduce mari neplăceri. Trebuie să faceți un efort și să spuneți celor din jur exact ceea ce gândiți. Dacă veți fi sincer, vă veți bucura de ajutorul persoanelor cu care intrați în contact. Lipsa banilor nu ar trebui să vă îngrijoreze, pentru că vă ajută o persoană mai în vârstă din familie.

Capricorn
La serviciu, traversaţi o perioadă mai dificilă din cauza neînţelegerilor cu şefii şi cu colegii. Aveți impresia, în permanență, că nu vă coincid ideile cu ale celorlalți. Este timpul să renunțați la orgoliu și să acceptați ideile celorlalți. Dacă le veți accepta, lucrurile vor fi mult mai simple. Nu este cazul să considerați că dumneavoastră aveți cele mai bune idei pentru că nu este deloc așa.

Vărsător
S-ar putea să nu vă iasă o afacere şi să ieşiţi în pierdere, probabil din cauza dificultăţilor de comunicare. Nu vă descurajaţi! În scurt timp se vor ivi şi alte posibilităţi de câştig. Tot ce trebuie să faceți este să fiți realist și să luați în calcul toate posibilitățile. De asemenea, decizii luate în grabă vă pot afecta evoluția. Așadar, gândiți cu calm și pe termen lung.

Peşti
O persoană mai în vârstă vă surprinde cu o propunere de colaborare care pare foarte atractivă. Ar fi bine să acceptaţi, pentru că există o mare posibilitate să câștigați o sumă mare de bani. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă şi să ascultaţi sugestiile unui bărbat mai în vârstă din familie. Este timpul să fiți alături de persoanele apropiate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS