16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu puteţi controla fiecare moment al vieţii cu minuţiozitate, ci mai trebuie să vă lăsaţi şi în voia curentului. Oricât de dornic aţi fi să treceţi totul prin prisma raţiunii şi să organizaţi totul în detaliu, sunt momente în care destinul este mai puternic decât dumneavoastră. Astăzi aţi putea trece printr-un eveniment în care simţiţi puternic amprenta destinului.

Taur
Discutaţi cu cineva de la suflet la suflet şi această întâlnire are un rol benefic asupra dumneavoastră. Poate aveţi nevoie de o mărturisire a unor emoţii negative care s-au cuibărit în sufletul dumneavoastră, iar aceste confidenţe vă ajută să scăpaţi de stres şi de teamă. Veţi primi suficiente sfaturi şi îndrumări benefice pentru a depăşi momentul de slăbiciune.

Gemeni
Nu le ştiţi chiar pe toate, ca atare nu vă jenaţi să vă recunoaşteţi inferioritatea în anumite domenii şi să cereţi ghidare de la oameni cu mai multă experienţă. Azi aveţi norocul de a întâlni un astfel de om, mai documentat, mai vechi în domeniul în care dumneavoastră încă mai învăţaţi. Are multe să vă explice, vă oferă sfaturi şi îndrumări esenţiale, aşa că veţi pleca de lângă el plin de idei şi de soluţii eficiente.

Rac
Intraţi azi într-un mediu care are o viziune cu totul diferită de cea în care aţi crezut cu tărie şi discuţiile pe care le purtaţi cu cei din jur vă deschid o altă perspectiva asupra viitorului. Nu v-aţi gândit la asta, deci staţi şi ascultaţi cu interes ce au ceilalţi de spus. Nu săriţi să criticaţi opiniile celor din jur doar pentru că nu v-aţi mai confruntat cu aceste idei. Mai devreme sau mai târziu le veţi da dreptate şi vă veţi alătura opiniei lor.

Leu
Uneori, cele mai bune idei nu apar dintr-o discuţie armonioasă şi calmă cu cei din jur, ci din conflicte aprinse. Nu vă temeţi nici de critici, nici de comentarii acide, ci staţi un pic şi chibzuiţi la varietatea de idei care apar prin asemenea divergenţe. Ba chiar e bine să le amplificaţi, deoarece animozităţile vă stimulează să vă puneţi şi mai mult mintea şi imaginaţia la contribuţie.

Fecioară
Vorbiţi cu cei din familie despre unele schimbări pe care aţi dori să le faceţi şi de care vor beneficia cu toţii, dacă vor contribui cu aceeaşi pasiune. Vă place cum sună perspectivele spre care vă îndreptaţi acum energia şi reuşiţi să-i motivaţi şi pe cei dragi. E un proces de durată, rezultatele nu se vor arăta peste noapte, deci contează fiecare decizie, fiecare pas, fiecare etapă în care vă implicaţi cu încredere deplină.

Balanţă
Vă simţeaţi blocat într-o stare de lucruri care nu mai aducea nimic nou. Interesul dumneavoastră scăzuse şi nu mai depuneaţi nici un efort pentru a depăşi acel hop. Dar surprizele bune apar de unde nici nu vă aşteptaţi şi vă reaprind dorinţa de a trece la pasul următor. Chiar dacă unele lucruri par să bată pasul pe loc şi nu dau semne că ar mai duce într-o direcţie bună, nu renunţaţi!

Scorpion
Lupta dumneavoastră pentru a demonstra adevărul dă roade şi acum puteţi jubila că vi se dă dreptate. Continuaţi pe aceeaşi cale, adunaţi dovezi, prezentaţi mărturiile sau informaţiile care vor demonstra că adevărul e la dumneavoastră şi nimeni nu vi se mai poate opune. Aţi atras alături de dumneavoastră şi alţi oameni şi vă uniţi forţele pentru a avea câştig de cauză.

Săgetător
Ca să ajungeţi acolo unde v-aţi propus aveţi şi nişte condiţii de respectat, pentru că nu vi se oferă nimic pe tavă. Trebuie să respectaţi nişte criterii, să acceptaţi unele reguli impuse de alţii mai puternici, dar veţi vedea că merită să faceţi acest lucru. Condiţiile ce se cer respectate sunt acceptabile, nu e un compromis chiar atât de mare de făcut, deci faceţi cum vi se spune şi veţi fi răsplătit.

Capricorn
Aveţi în faţă o persoană care inspiră respect, prestanţă şi superioritate şi încercaţi cumva să-i călcaţi pe urme. E un exemplu pentru dumneavoastră, un model de moralitate şi seriozitate, şi chiar îi semănaţi în mare măsură. Şi această persoană se comportă exemplar, ca şi dumneavoastră, şi ea luptă pentru adevăr, şi ea se bazează numai pe mijloacele cele mai corecte pentru a-şi demonstra valoarea.

Vărsător
Sunteţi conştient de unicitatea dumneavoastră şi vă place să şocaţi. Unii consideră că sunteţi un rebel, că nu vă supuneţi nici unei reguli, alţii spun că sunteţi excentric şi faceţi risipă de calităţi. Fiţi aşa cum sunteţi, nu încercaţi să vă supuneţi altora, nici să fiţi cum vă cere societatea, deoarece originalitatea este atuul dumneavoastră. Nu aveţi nevoie să vi se spună cum sunteţi sau cum trebuie să fiţi, pentru că vă cunoaşteţi foarte bine valoarea şi aveţi încredere în ea, pe bună dreptate.

Peşti
Vă integraţi foarte bine în grupul larg de persoane care s-a adunat în jurul dumneavoastră, pentru că aveţi un scop comun şi vă uniţi forţele în acelaşi sens. Vă stimulaţi unii pe alţii, vă apreciaţi reciproc ideile şi contribuţia, iar rezultatele vor fi pe măsură. Sunteţi în faţa unui nou început care vă va satisface pe toţi, deopotrivă, dar sunteţi conştient că fără o contribuţie colectivă şi echitabilă nu puteţi ajunge acolo unde v-aţi propus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS