5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Pentru Berbeci, perioada următoare se va lăsa cu foarte multă muncă. Vor fi extrem de solicitaţi profesional şi e foarte important ca acum să arate de ce sunt în stare, pentru că poate apărea o promovare sau o mărire de salariu. Stresul îi va face să-şi neglijeze puţin viaţa sentimentală, dar vor avea noroc de înţelegerea şi susţinerea partenerului. Ar fi bine ca Berbecii să încerce să dea dovadă de răbdare.

Taur
Taurii vor avea câteva zile foarte norocoase în privinţa a tot ce înseamnă bani: poate vor câştiga ceva în plus, poate vor fi scutiţi de o datorie, sau vor primi un cadou valoros. Atenţia lor va fi concentrată asupra vieţii profesionale, domeniu în care vor fi presaţi de dorinţa de a evolua, de a se autodepăşi. În dragoste, nu se întrevăd mari schimbări pentru cei singuri, iar cei cuplaţi trebuie să aibă grijă să nu pericliteze bunul mers al relaţiei.

Gemeni
Fac Gemenii ce fac şi tot cu mintea la dragoste şi aventură ajung. De data aceasta, vor fi o idee mai raţionali şi mai stăpâniţi, pentru că, din punct de vedere astrologic, trec printr-un nou val de schimbări generale, şi vor trebui să-şi împartă energia în mod echilibrat între toate aspectele vieţii: carieră, venit, dragoste, propria persoană, viaţă socială.

Rac
Racii vor fi, în această perioadă, ţinta multor energii negative de la cei din jur. Poate fi vorba de bârfe, ironii, înşelăciuni sau chiar agresiuni verbale sau fizice. Uneori aceste lucruri vin exact de unde nu s-ar fi aşteptat. Ca apărare, câteva zile de izolare, în limita posibilităţilor, n-ar fi o idee prea rea. În nici un caz nu se recomandă cultivarea conflictelor. Viaţa de cuplu ar putea fi o foarte bună oază pentru sensibilii Raci.

Leu
Pentru Lei, săptămâna se anunţă plină de evenimente în plan profesional. Aceste evenimente nu sunt întotdeauna din cele mai plăcute: conflictele sunt foarte probabile, mai ales cele majore, care pot duce la retrogradări, concedieri, excluderi de la diverse proiecte, penalizări etc. Leii va trebui să facă ceva ce nu le prea stă în fire, adică să dea dovadă de diplomaţie şi, uneori, de un pic de duplicitate.

Fecioară
Fecioarele vor trece printr-o perioadă mai fragilă din punct de vedere emoţional, iar acest lucru se va reflecta cel mai puternic în relaţiile lor amoroase. Acum vor fi înţelegători şi răbdători, acum le va sări muştarul din orice. Aceste fluctuaţii riscă să provoace o înstrăinare între parteneri, de aceea ar fi mai bine ca Fecioarele să-şi ia un pic de timp numai pentru ei şi să-şi analizeze un pic stările afective.

Balanţă
Balanţele trebuie să se ocupe în special de sănătate, pentru că au o mare capacitate de regenerare în această perioadă. Sunt vizate în special problemele dentare şi tot ce înseamnă operaţii. În dragoste îi aşteaptă nişte momente de confuzie, s-ar putea trezi că li se închid nişte uşi în nas sau că amânarea unor decizii importante a dus la deteriorarea sau chiar la ruperea unei relaţii.

Scorpion
O dificultate legată de bani va întuneca buna dispoziţie a Scorpionilor la începutul acestei perioade. E ceva ce nu mai poate fi amânat sau trecut cu vederea, aşa că ei va trebui să facă imposibilul pentru a-şi rezolva problema. În dragoste vor exista nişte temeri, nişte momente de confuzie, urmate de momente de exaltare şi speranţa, fluctuaţii tipice Scorpionilor, numai că, de această dată, vor avea nişte fundamente reale.

Săgetător
Pe Săgetători îi aşteaptă nişte zile destul de bune: multe lucruri rămase oarecum suspendate în viaţa lor vor începe să se aşeze, unul câte unul. La fel, în problemele financiare vor descoperi portiţe şi soluţii acolo unde nu se aşteptau să găsească. Nu e vorba de nimic providenţial, e vorba doar de o clarificare a gândirii Săgetătorilor şi de o eficienţă foarte mare în luarea deciziilor. În dragoste, relaţiile de cuplu tind spre armonie şi comunicare foarte bună.

Capricorn
Frământări, nedumeriri, insomnii, stări confuze toate legate de dragoste. Atât cei care abia au întâlnit dragostea, cât şi cei care au o relaţie mai veche vor trece de la extaz la agonie şi invers, dintr-un moment în altul. Mai mult, le va fi foarte greu să se concentreze la celelalte aspecte ale existenţei, ceea ce le-ar putea aduce destul de multe necazuri.

Vărsător
Câteva zile mai proaste pentru Vărsători, mai ales sub aspectul sănătăţii. Nu e nimic grav, va fi doar o sensibilitate mai pronunţată pe care o vor manifesta în această perioadă, însă toată situaţia le va afecta puţin moralul. Este, în schimb, o perioadă a câştigurilor financiare, a rezolvării unor probleme legate de bani, a plăţii avantajoase a unor datorii. Fecioarelor li se recomandă să profite acum de şansele care li se oferă în profesie.

Peşti
Viaţa socială se va afla în prim-plan pentru Peşti, vor fi foarte activi şi vor avea succes în apariţiile lor publice. Se preconizează o perioadă dedicată refacerii energiilor, o perioadă a relaxării, a distracţiilor, a odihnei. La mijlocul perioadei, pot primi o sumă de bani destul de consistentă, ca răsplată a unui serviciu făcut mai demult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS