16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Reuşiţi să vă faceţi remarcat datorită spiritului de aventură şi ambiţiei. Dacă propuneţi prietenilor o ieşire sau o excursie, vă sfătuim să ţineţi cont şi de ideile lor. Nu este cazul să exageraţi atunci când vă spuneţi punctele de vedere pentru că este foarte posibil să nu aveţi dreptate, iar pentru acest lucru nu veţi pica deloc bine în faţa prietenilor. Ar fi bine să fiţi mai diplomat şi să nu mai criticaţi persoanele din jur la orice pas.

Taur
Aveţi încredere în forţele proprii, sunteţi îndrăzneţ şi plin de iniţiative. Aveţi grijă să nu exageraţi! Este o zi bună pentru deplasări în interes personal şi aveţi ocazia să întâlniţi oameni care vă vor ajuta foarte mult în ascensiunea dumneavoastră. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan social şi financiar, dar va trebui să perseveraţi în anumite privinţe, pentru că nu veţi reuşi să obţineţi totul cu uşurinţă.

Gemeni
Aveţi un succes nesperat în afaceri şi puteţi să vă afirmaţi în societate. Ambiţia de care daţi dovadă de dimineaţă vă aduce alături oameni dispuşi să vă ajute în toate activităţile pe care vi le propuneţi. Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune şi reuşiţi să clarificaţi toate nelămuririle pe care le aveţi cu anumite persoane. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile şi să vă bazaţi exact pe lucrurile de care sunteţi sigur.

Rac
Puteţi să faceţi schimbări importante, în special pe plan sentimental şi în afaceri. Sunteţi hotărât şi plin de îndrăzneală şi simţiţi nevoia să vă eliberaţi de anumite lucruri din trecut care nu vă permit să vă liniştiţi în totalitate. Este timpul să puneţi la punct toate lucrurile rămase nerezolvate şi să vă reorganizaţi viaţa. Fiţi optimist! Este posibil să legaţi noi prietenii, să stabiliţi relaţii parteneriale şi asocieri.

Leu
Reuşiţi să rezolvaţi probleme familiale şi de afaceri, iar acest lucru vă aduce multe satisfacţii. Vă recomandăm să ţineţi seama de sfaturile unei rude mai în vârstă, ca să nu aveţi probleme cu legea. Nu este cazul să vă ambiţionaţi din niciun punct de vedere şi trebuie să învăţaţi să fiţi mai cumpătat! Deşi nu staţi prea bine cu banii, după-amiază s-ar putea să plecaţi într-o călătorie în interes de familie.

Fecioară
Depăşiţi uşor toate dificultăţile şi aveţi succes pe toate planurile. Este o zi bună pentru examene, lucrări şi proiecte. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune, dar vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Nu trebuie să neglijaţi relaţiile cu persoanele dragi pentru că este posibil să vină un moment în care să aveţi nevoie de ele, iar acestea să nu vă mai asculte doleanţele.

Balanţă
Dimineaţă s-ar putea să aveţi o controversă cu partenerul de viaţă pe care va trebui să o gestionaţi cu multă diplomaţie, dacă nu vreţi să ajungeţi la scandal. Este nevoie să daţi dovadă de foarte multă răbdare şi să explicaţi în detaliu partenerului de viaţă tot ce vrea să ştie despre anumite lucruri legate de relaţie. Vă sfătuim să nu riscaţi nimic, pentru că puteţi să pierdeţi bani sau să intraţi în conflict cu legea.

Scorpion
Vă sfătuim să fiţi atent pe ce cheltuiţi banii, altfel riscaţi să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă. Nu este cazul să irosiţi banii pentru că este posibil să rămâneţi fără resurse financiare pentru mai mult timp. Acordaţi mai multă importanţă problemelor sentimentale şi fiţi mai atent la ceea ce îşi doreşte persoana iubită pentru că s-ar putea să pierdeţi din vedere lucruri esenţiale! Nu merită să le neglijaţi de dragul banilor.

Săgetător
Nu staţi prea bine pe plan financiar, motiv pentru care sunteţi preocupat să găsiţi noi surse de venit. Nu este cazul să disperaţi pentru că lucrurile se vor rezolva treptat! Aveţi tendinţa să riscaţi cam mult, iar acest lucru nu va fi benefic. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să luaţi în seamă orice lucru care se întâmplă în jurul dumneavoastră. Pentru a face afaceri serioase nu trebuie să neglijaţi absolut nimic!

Capricorn
Dimineaţă sunteţi tentat să începeţi mai multe treburi în acelaşi timp. Nu trebuie să vă grăbiţi deloc, pentru că aţi putea comite greşeli care vor fi foarte greu de îndreptat. Aveţi şanse să câştigaţi bani, dar vă recomandăm să vă abţineţi de la speculaţii. Vă sfătuim să nu neglijaţi părerile unei rude mai în vârstă pentru că aceasta v-ar putea oferi soluţia într-o problemă serioasă!

Vărsător
Simţiţi nevoia să schimbaţi ceva în viaţa dumneavoastră, în special pe plan sentimental. Chiar este timpul să faceţi acest lucru pentru ca anumite probleme să nu degenereze. Prin comunicare şi calm veţi rezolva lucrurile mai repede decât aţi fi crezut. Dimineaţă faceţi cunoştinţă cu o persoană atrăgătoare, care vă place din prima clipă. Vă sfătuim să nu fiţi prea îndrăzneţ pentru că această persoană s-ar putea să interpreteze totul în mod greşit.

Peşti
Vă agitaţi cam mult, dar reuşiţi să vă păstraţi optimistul şi încrederea în forţele proprii. Această încredere vă va ajuta să treceţi la o nouă etapă a vieţii dumneavoastră, mult mai bună. Vă sfătuim să nu neglijaţi problemele celor apropiaţi, ca să nu se creadă că sunteţi indiferent sau chiar că nu vă pasă deloc. Fiţi mai prudent şi respectaţi legile cu stricteţe, ca să nu aveţi probleme cu autorităţile!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS