9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Ţineţi neapărat să fiţi gospodar şi se pare că reuşiţi pentru că sunteţi perseverent. Sunteţi într-o formă fizică foarte bună şi aveţi şanse să terminaţi tot ce vă propuneţi. Nu este cazul să exageraţi cu efortul pentru că riscaţi să vă alegeţi cu o problemă de sănătate. Nu vă certaţi cu partenerul de viaţă din cauza investiţiilor pentru casă! Vă recomandăm să aveţi răbdare şi să aşteptaţi momentul potrivit pentru a cheltui o sumă mare de bani.

Taur
Dimineaţă simţiţi nevoia să faceţi câteva schimbări prin casă şi aveţi şanse să vă descurcaţi pentru că vă bucuraţi de sprijinul unei persoane apropiate. Aveţi aceleaşi idei şi puteţi face lucruri minunate împreună. Trebuie să alergaţi puţin şi să faceţi nişte cheltuieli. Fiţi perseverent şi căutaţi lucrurile care sunt cele mai potrivite pentru dumneavoastră. O rudă mai în vârstă se oferă să vă ajute cu bani. Profitaţi de ocazie!

Gemeni
Acordaţi mai multă atenţie activităţilor casnice, chiar dacă vă preocupă chestiunile de afaceri. În caz contrar, veţi isca discuţii aprinse cu unele persoane din familie, care nu sunt deloc mulţumite de interesul pe care îl acordaţi chestiunilor legate de cămin. La serviciu, intuiţia vă ajută foarte mult, dar este indicat să ţineţi cont şi de părerile colegilor. Cu ajutorul acestora veţi putea avea mare succes.

Rac
Copiii vă apreciază planurile de reamenajare a locuinţei, însă ar fi bine să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă. După-amiază s-ar putea să primiţi o veste proastă în legătură cu o rudă şi să vă pregătiţi pentru o călătorie. Situaţia nu este chiar atât de gravă pe cât pare, dar trebuie să fiţi alături de persoana respectivă până în momentul în care se va recupera total.

Leu
În sfârşit, aveţi resursele financiare pentru a face în casă schimbările pe care le visaţi sau pentru a vă cumpăra un obiect la care visaţi de foarte multă vreme. Pentru aceasta, trebuie să mergeţi la cumpărături împreună cu partenerul de viaţă ca să hotărâţi împreună ce este cel mai potrivit să achiziţionaţi. Vă sfătuim să faceţi un plan de acasă şi să încercaţi să nu vă abateţi prea mult de la el.

Fecioară
Puteţi să terminaţi un proiect de suflet, foarte important, început de acum câteva zile. Dacă reuşiţi să-l finalizaţi, veţi avea o mare satisfacţie care vă va face să deveniţi mult mai maleabil faţă de cei din jur. Este timpul să vă puneţi în locul persoanelor apropiate şi să le înţelegeţi micile defecte. O rudă mai în vârstă din familie vă ajută financiar, însă încearcă să vă impună ideile sale.

Balanţă
Sunteţi hotărât să vă ocupaţi mai mult de problemele familiei, iar acest lucru va atrage mulţumirea persoanelor dragi. Dimineaţă aveţi ocazia să cumpăraţi o casă la un preţ bun sau să faceţi un schimb avantajos. Fiţi foarte atent la toate detaliile tranzacţiei pentru a nu face greşeli sau pentru a nu fi înşelat. Partenerul de viaţă vă susţine şi vă ajută să luaţi cele mai bune decizii, care vor fi benefice pentru viitor.

Scorpion
Dacă intenţionaţi să faceţi schimbări în casă, acum este momentul, pentru că vă puteţi baza pe ajutorul celor din jur. Dacă veţi reuşi să terminaţi tot ceea ce vă propuneţi, vă veţi simţi extraordinar, iar schimbările vor aduce un aer foarte proaspăt în casa dumneavoastră. Aceste lucruri vă vor da poftă de viaţă şi vă vor ajuta să vedeţi lucrurile într-o manieră optimistă. Vă recomandăm să nu vă enervaţi dacă cineva vă bate la cap cu tot felul de sfaturi.

Săgetător
Nu este recomandabil să vă programaţi treburi importante, pentru că pot surveni evenimente neprevăzute. Dimineaţă trebuie să rezolvaţi câteva probleme ale casei, dar acest lucru nu vă deranjează şi nici nu vă taie din elan. Eforturile vă sunt încununate de succes, inclusiv într-o chestiune financiară. Trebuie să profitaţi cât mai mult de capacităţile dumneavoastră de comunicare şi să vă faceţi cunoştinţe noi, care să vă ajute în evoluţie.

Capricorn
Este o zi favorabilă activităţilor legate de afaceri şi de tot ceea ce ţine de partea financiară. Dacă vă veţi bucura de un câştig, ar trebui să vă gândiţi să îl împărţiţi cu familia sau să cumpăraţi ceva care va fi folositor pentru toţi. Acum este momentul să vă puneţi ideile în practică, mai ales că beneficiaţi şi de ajutorul familiei. Aveţi ocazia să faceţi transformări în casă.

Vărsător
Sunteţi hotărât să ieşiţi din tipare şi începeţi o lucrare complexă, la care va gândiţi de mult. Puteţi să faceţi schimbări importante în casă. De asemenea, faceţi câteva drumuri scurte, în interesul familiei. Chiar este nevoie să rezolvaţi anumite chestiuni care se află în aşteptare de ceva vreme. Dacă le veţi rezolva, toată familia va fi mulţumită. Ar fi bine să nu cheltuiţi sume mari fără să discutaţi cu partenerul de viaţă.

Peşti
Se pare că aveţi probleme de natură sentimentală şi nu este exclus să deveniţi melancolic. Tot ce trebuie să faceţi este să fiţi mai comunicativ şi mai deschis atunci când vine vorba de noi prietenii. Vă reveniţi după-amiază, când vă dedicaţi unor activităţi ce vă fac o reală plăcere. Puteţi avea succes la lucrări de reparaţii, zugrăvit, mutat mobilă sau curăţenie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS