6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Afacerile pot cunoaşte azi un moment de progres vizibil, ceea ce vă încântă şi vă motivează să daţi naştere altor idei creative şi mai îndrăzneţe. Nu vă opriţi la ceea ce aveţi deja, propuneţi-vă mai mult, mai sus, mai bine, deoarece şansele de succes sunt maxime acum. Dacă aveaţi de gând să puneţi un ban deoparte pentru un proiect mult mai costisitor în viitor, lucrurile se aşază pe cea mai stabilă şi promiţătoare poziţie.

Taur
Nu puneţi la suflet multele dubii şi întrebări circumspecte care vin de la cei din jur, pentru că pot fi fireşti în momentul în care aveţi o altă interpretare asupra lucrurilor. Nu vă aşteptaţi ca toată lumea să fie de acord cu dumneavoastră, e nevoie de explicaţii multe şi clare pentru a vă face înţeles, dar merită să vă puneţi în joc toate calităţile pentru a atrage atenţia asupra modului diferit de a privi situaţia.

Gemeni
Competiţiile intelectuale vă pot avea în centrul atenţiei, pentru că aveţi toate şansele să vă impuneţi prin idei originale, soluţii inteligente şi un mod de comunicare combativ şi convingător. Dacă aveţi de prezentat vreo lucrare în faţa unei comisii, dacă vă prezentaţi în faţa publicului pentru a convinge asupra ideilor dumneavoastră, dacă trebuie să vă daţi rivalii la o parte în toiul unei discuţii aprinse, aveţi toate şansele să ieşiţi învingător.

Rac
Nu vă grăbiţi să trageţi concluzii după o primă întâlnire cu o persoană de la care aveţi unele aşteptări sentimentale. Nu vă faceţi iluzii după ce abia aţi schimbat câteva vorbe, dar nici nu e bine să-i vedeţi mai multe defecte decât are. Nu vă grăbiţi nici în a vă face planuri de iubire, dar nici nu daţi la o parte şansa care vi se oferă, ci mai daţi-vă o întâlnire pentru a vă cunoaşte unul pe altul aşa cum sunteţi.

Leu
Orice acţiune ce implică o oarecare investiţie financiară poate fi protejată de noroc, deci aveţi curajul să deschideţi portofelul! Nu vă poticniţi în piedici, nu spuneţi la orice pas că e imposibil şi nici nu căuţi nod în papură, ci aveţi convingerea că totul va merge strună. E nevoie de timp să-i convingeţi şi pe ceilalţi, deci nu vă enervaţi dacă ei sunt mai refractari la ideile dumneavoastră.

Fecioară
A trece cu vederea, a ierta, a face sacrificii sunt semne de înţelepciune, deci nu ezitaţi să vă folosiţi de aceste atribute. Nu oricine poate face asta, dar aţi dat dovadă de o imensă toleranţă, pentru că vă daţi seama că nu are rost să disecaţi firul în patru. Dacă aţi începe să analizaţi la bani mărunţi, sigur că aţi găsi multe şi mărunte, dar faceţi cu încredere compromisurile care vi se cer.
Balanţă
Mintea vă zboară unde îşi doreşte, iar această minunată libertate de gândire şi această imaginaţie debordantă sunt atuul pentru a găsi o mulţime de idei noi şi interesante. Nu acceptaţi să vă spună alţii ce să faceţi şi cum să gândiţi, pentru că aveţi idei excepţionale, care merită lăsate să se manifeste. Nu e momentul să acceptaţi supunerea, conducerea sau autoritatea altora, pentru că sunteţi un spirit liber.

Scorpion
Când deţineţi controlul anumitor lucruri, vă simţiţi mult mai puternic şi aveţi curaj să treceţi la fapte. Nu daţi randament sub conducerea altora, ca atare faceţi tot posibilul să fiţi propriul şef în situaţia de faţă, pentru că numai aşa sunteţi pregătit pentru provocarea menită să aducă mari schimbări în viaţă. E numai binele dumneavoastră în joc, nu depindeţi de alţii şi nici nu-i priveşte pe alţii ce vreţi să faceţi.

Săgetător
Sunt o mulţime de detalii, care altădată v-ar fi oprit din elan, dar azi nu merită să le scoateţi la lumină. Dacă le ignoraţi nu înseamnă că nu există, dar nu e momentul să dramatizaţi! Lăsaţi orice altă activitate deoparte şi dedicaţi-vă unui proiect, pentru că deţineţi cheia problemei sale. Nimeni nu va încerca să tragă pe turta lui toată munca, ci la final fiecare va recunoaşte participarea celorlalţi, ceea ce va satisface pe toată lumea.

Capricorn
Nu lăsaţi emoţia să vă copleşească, încercaţi să vă păstraţi luciditatea în acest moment cu impact afectiv major, ca nu cumva să luaţi o decizie greşită. Aveţi o atitudine predominant raţională, ca atare, un astfel de moment în care inima vă este sensibilizată nu prea vă reprezintă. Sunteţi influenţabil, sensibil, vulnerabil şi puteţi fi şi uşor manipulat în această stare, ca atare închideţi orice uşă prin care ar putea intra stimulii afectivi.

Vărsător
Cineva apropiat trece prin momente dificile şi are mare nevoie de ajutorul dumneavoastră. Se bazează în totalitate pe dumneavoastră şi vă daţi seama ce mare e responsabilitatea pe care v-aţi asumat-o, dar sunteţi conştient că singur nu poate rezolva problema. Poate aţi trecut prin ceva similar şi ştiţi ce trebuie făcut, dar dacă v-aţi aduce bine aminte, v-aţi da seama că şi el a fost alături de dumneavoastră într-o ocazie asemănătoare.

Peşti
Proiectul de care trebuie să vă ocupaţi este extrem de dificil, dar trebuie să vă implicaţi trup şi suflet, pentru că e nevoie şi de participarea dumneavoastră. Nu încercaţi să vă fofilaţi, nici să fugiţi de efort, pentru că nu aveţi cum să scăpaţi de aceste sarcini, oricât de grele ar fi. Intraţi în joc, puneţi umărul alături de cei direct implicaţi şi nu faceţi nazuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS