16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Bancul zilei

Un om însetat dă peste o fântână în deşert, care nu avea nici cumpănă, nici lanț cu găleată. Se apleacă deasupra ei, dar nu se vedea dacă este secată sau nu şi cât este de adâncă. Apoi caută în jur şi nu găseşte nici o piatră pe care să o arunce în fântână. Mai caută prin jur şi ceva mai departe vede o bară lungă de fier pe care o cară cu greu până la fântână și o aruncă înăuntru. Nu se aude nimic.
Pleacă tot însetat mai departe. Peste puțin timp apare în fugă o cămilă care trece pe lângă el și se aruncă  direct în fântână. Nevenindu-i să creadă ce vede, se tot întreba ce o fi păţit cămila. După vreo două minute, apare un arab căutând ceva. Văzându-l pe omul de lângă fântână, îl întreabă:
– N-ai văzut cumva vreo cămilă?
– Ba da. Tocmai a sărit în fântână.
– Cum să sară în fântână când eu am lăsat-o aici, legată de o bară grea de fier?
***
Un om în vârstă doreşte să emigreze. La completarea formalităţilor, este întrebat de către oficialităţi de ce.
– Datorită homosexualităţii…
– Cum aşa?
– Păi, în timpul naziştilor se pedepsea chiar cu moartea, după aceea cu închisoarea, iar acum este permisă prin lege. Aş dori să emigrez până nu devine obligatorie.
***
Conform unui studiu al cercetătorilor britanici, 90% dintre bărbaţii care află că au fost înşelaţi de soţie se supără, îşi iau bagajele şi se mută… la amantă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS