8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteţi foarte ocupat, dar aveţi destulă energie pentru a rezolva toate problemele. Acest lucru va atrage admiraţia celor din jur. Cu puţină ambiţie, puteţi să duceţi la bun sfârşit tot ce aţi început şi să aveţi succes cu multe dintre lucrurile pe care le faceţi. În plan financiar nu staţi tocmai bine, dar perspectivele sunt bune. Trebuie să speculaţi ceea ce ar putea să se întâmple legat de situaţia financiară şi să profitaţi de orice oportunitate.

Taur
Sunteţi hotărât să obţineţi bani prin orice mijloace. Trebuie să aveţi grijă pentru că aţi putea exagera în anumite privinţe şi apoi să regretaţi foarte mult. Un bărbat mai în vârstă încearcă să vă tempereze şi vă sfătuim să îl ascultaţi. Fiţi mai diplomat şi căutaţi soluţii fără să vă enervaţi din orice. Nu vă neglijaţi prietenii pentru că este foarte posibil să aveţi mare nevoie de ei. Nu merită să vă sacrificaţi tot timpul pentru interese financiare.

Gemeni
Astăzi sunteţi hotărât să rezolvaţi probleme familiale pe care le-aţi tot amânat. Întrebaţi mai întâi care sunt dorinţele membrilor familiei şi ţineţi cont de acestea. Plecaţi într-o scurtă călătorie şi faceţi mici investiţii pentru casă. Profitaţi de orice ofertă care vi se va face în timpul acestei călătorii şi încercaţi să scoateţi câştig din orice pentru că vă aflaţi într-o perioadă bună din acest punct de vedere.

Rac
Astăzi s-ar putea să nu vă iasă totul aşa cum aţi sperat, iar acest lucru vă deprimă mai mult decât aţi fi crezut. Se pare că un partener de afaceri nu îşi onorează promisiunile. Nu este o zi bună pentru afaceri şi nici pentru întâlniri cu persoane importante. Încercaţi să vă reveniţi repede şi să vă puneţi ordine în gânduri pentru a putea relua activităţile care ţin de bani.

Leu
Vă sfătuim să vă amânaţi afacerile programate pentru azi, pentru că s-ar putea să nu vă reuşească. Mai mult, există riscul să pierdeţi o sumă importantă pe care vă bazaţi. Nu trebuie să luaţi hotărâri în grabă şi să puneţi în balanţă orice detaliu. Dacă veţi fi foarte atent la ceea ce faceţi, aveţi şanse de revenire rapidă. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale şi poate organizaţi o ieşire romantică.

Fecioară
De dimineaţă nu sunteţi prea comunicativ, motiv pentru care relaţiile sociale pot avea de suferit. Decât să faceţi gafe, mai bine staţi mai retras un timp, până veţi fi mai deschis spre comunicare. Nu este recomandat să începeţi activităţi sau colaborări noi, chiar dacă primiţi oferte tentante. Pe plan sentimental, traversaţi o perioadă foarte bună, iar persoana iubită vă este alături în orice activitate.

Balanţă
Simţiţi nevoia să discutaţi cu o persoană de sex opus despre problemele sentimentale din ultima vreme. Vi se pare că sunteţi neglijat şi aveţi nevoie de sfaturi. Vă recomandăm să fiţi mai sociabil pentru că doar în acest fel vă puteţi face prieteni noi, dispuşi să vă asculte şi să vă ajute să depăşiţi problemele. Altfel, cei din jur ar putea să interpreteze greşit atitudinea dumneavoastră. Nu aveţi motive să vedeţi totul în negru!

Scorpion
Dimineaţă s-ar putea să fiţi indispus şi să nu aveţi chef de vorbă. Aveţi grijă, riscaţi să vă izolaţi, iar cei din jur să vă judece pentru atitudinea ciudată pe care o aveţi. Persoana iubită este singura care vă înţelege problemele şi vă ajută să le rezolvaţi. Trebuie să-i fiţi recunoscător pentru acest lucru şi să fiţi mai afectuos. După-amiază, o rudă din altă localitate vă dă o veste bună, la care nu vă aşteptaţi.

Săgetător
Este foarte posibil să vă confruntaţi cu probleme care s-au acumulat în ultima perioadă şi de care nu
v-aţi ocupat. Trebuie să învăţaţi că problemele rezolvate la timp nu vă vor crea foarte mari dificultăţi. De asemenea, nu vă lăsaţi dus de val din nici un punct de vedere şi fiţi responsabil pentru tot ce faceţi sau spuneţi. Nu încercaţi să fugiţi de răspundere, mai ales când vine vorba de subiecte sensibile pentru că, altfel, veţi face o impresie foarte proastă.

Capricorn
Dimineaţă aveţi senzaţia că persoana iubită vă neglijează şi simţiţi nevoia să primiţi sfaturi şi încurajări. Nu este cazul să-i faceţi reproşuri pentru că sigur există un motiv pentru care este distantă. Cel mai bine ar fi să încercaţi să vă daţi seama care este nemulţumirea ei pentru a încerca să remediaţi la timp problema. Vă recomandăm să fiţi mai sociabil, pentru că riscaţi să deterioraţi relaţiile cu anturajul.

Vărsător
Începeţi ziua cu o senzaţie de oboseală care nu vă dă voie să iniţiaţi prea multe activităţi. Va trebui să încercaţi să vă reveniţi rapid pentru a nu lăsa nerezolvate anumite treburi importante. Vă sfătuim să evitaţi activităţile în care trebuie să vă concentraţi intens pentru că vă veţi simţi extenuat şi există posibilitatea să faceţi greşeli. Limitaţi-vă la activităţi de rutină şi amânaţi deciziile importante, mai ales în afaceri.

Peşti
Aveţi şanse să primiţi o sumă importantă de bani, probabil dintr-o colaborare. Acest lucru vă va da posibilitatea să cumpăraţi ceva ce vă doreaţi de mult timp şi de care se va bucura toată familia. Nu este momentul să investiţi foarte mulţi bani, pentru că s-ar putea să ieşiţi în pierdere. Ar fi bine să staţi mai mult acasă, împreună cu familia, şi să vă sfătuiţi în ceea ce priveşte un plan de viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS