10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteţi tentat să amânaţi o vizită programată pentru azi, cu riscul să tensionaţi relaţiile cu partenerul de viaţă. Chiar nu este cazul să ignoraţi persoana iubită pentru că riscaţi să o prindeţi într-o perioadă proastă şi să ajungeţi la ceartă. Se pare că sunteţi indispus din cauza unui eşec în afaceri, iar acest lucru vă face să vă gândiţi serios la viitor. Păstraţi-vă calmul şi limitaţi-vă la activităţi de rutină, care vă solicită mai puţin!

Taur
Sunteţi foarte preocupat de problemele financiare şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale. Nu trebuie să omiteţi faptul că alături de partenerul de viaţă puteţi găsi cea mai bună soluţie pentru a depăşi dificultăţile. Nu este exclus ca persoana iubită să vă reproşeze mai multe lucruri, dacă nu veţi ţine cont de ceea ce spune. După-amiază sunteţi invitat la o petrecere la care ar fi foarte bine să participaţi.

Gemeni
Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri. Tocmai din cauza lipsei de comunicare riscaţi să aveţi dificultăţi şi în familie. Cei din jurul dumneavoastră aşteaptă mai multă afecţiune. Trebuie să vă demonstraţi sentimentele. Nu este momentul să luaţi decizii importante în domeniul profesional, pentru că riscaţi să fie greşite. Vă sfătuim să vă dedicaţi unor activităţi relaxante, în urma cărora să vă simţiţi plin de energie şi să aveţi idei creative.

Rac
Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin, cu condiţia să vă organizaţi bine timpul şi să puteţi miza măcar pe ajutorul unuia dintre membrii familiei. Este recomandabil să amânaţi deciziile importante în afaceri pentru că nu vă stă capul la acest domeniu. Petreceţi seara în familie, luând cina şi pregătind preparatele preferate. Încercaţi să vă relaxaţi!

Leu
Capacitatea dumneavoastră creativă atinge o cotă ridicată şi ar fi bine să o folosiţi pentru rezolvarea problemelor profesionale şi de afaceri. Sunteţi capabil să construiţi sau să gândiţi anumite lucruri care vor uimi pe toată lumea, inclusiv pe şefii dumneavoastră. Munciţi din greu pentru a vă atinge obiectivele şi pentru a putea culege roadele muncii cât mai curând. Relaţiile sentimentale pot fi foarte bune, dacă vă stăpâniţi tentaţia de a-i face reproşuri persoanei iubite.

Fecioară
În prima parte a zilei sunteţi cu capul în nori şi nu reuşiţi să faceţi toate activităţile pe care vi le-aţi propus pentru azi. Până reuşiţi să reveniţi cu picioarele pe pământ, vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu vă implicaţi în activităţi importante. Încercaţi să fiţi mai organizat şi să gândiţi lucrurile cât mai limpede cu putinţă.

Balanţă
Se pare că aveţi probleme pe plan sentimental şi deveniţi irascibil. Păstraţi-vă calmul şi nu vă grăbiţi să replicaţi pentru că s-ar putea să îndepărtaţi mai multe persoane care v-au fost alături mereu. Sfaturile prietenilor vă pot fi utile dacă vă temperaţi orgoliul şi încăpăţânarea. Totuşi, cel mai bine ar fi să vă analizaţi sentimentele şi să vă daţi seama ce simţiţi cu adevărat. Nu mai aşteptaţi ca rezolvarea să vină de la sine şi puneţi la punct problemele sentimentale în funcţie de ceea ce simţiţi.

Scorpion
Survin evenimente neaşteptate, care vă dau programul peste cap, iar acest lucru nu vă este deloc pe plac. Se pare că sunteţi nevoit să plecaţi într-o delegaţie anunţată în ultimul moment. Va trebui să vă conformaţi pentru că nu există nici o soluţie pentru a o putea anula. Partenerul de viaţă este nemulţumit de schimbarea de program pentru că îşi făcuse alte planuri alături de dumneavoastră.

Săgetător
Din cauza dificultăţilor financiare, sunteţi tentat să renunţaţi la o călătorie în interesul familiei. Este o decizie delicată, pentru că riscaţi să vă indispuneţi partenerul de viaţă. Sfătuiţi-vă şi ajungeţi la un numitor comun, care să fie pe placul tuturor. S-ar putea ca explicaţiile dumneavoastră să nu fie suficient de convingătoare şi să fiţi greşit înţeles. Nu uitaţi că vorba dulce mult aduce!

Capricorn
În prima parte a zilei sunteţi indispus din cauza unei decizii pripite luate de partenerul de afaceri în privinţa unei investiţii. Păstraţi-vă calmul, dacă nu vreţi să complicaţi situaţia! Vedeţi ce puteţi face pentru a reuşi să ajungeţi la soluţia cea mai bună. Vă sfătuim să vă relaxaţi şi să vă detaşaţi de problemele zilnice, pentru a nu tensiona atmosfera din familie. Puteţi avea parte de o întâlnire cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de mult.

Vărsător
Aţi făcut mari eforturi pentru a găsi noi surse de venituri, iar acum vă simţiţi epuizat. Vă sfătuim să nu forţaţi lucrurile şi să aveţi răbdare pentru că situaţia dumneavoastră financiară se va remedia în viitorul apropiat. În curând, un prieten vă va propune o colaborare din care puteţi face bani, dacă veţi avea idei creative. În această perioadă nu sunt recomandate speculaţiile pentru că veţi putea suferi pierderi.

Peşti
În prima parte a zilei sunteţi cam visător şi aveţi tendinţa să neglijaţi problemele importante pe care le aveţi de rezolvat. Acest lucru ar putea avea repercusiuni greu de îndreptat. Nu este momentul să începeţi noi activităţi, pentru că riscaţi să luaţi decizii greşite. Este momentul să vă faceţi ordine în viaţă şi să puneţi accent pe ceea ce vă dictează inima.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS