10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi foarte multe probleme, dar aveţi destulă energie pentru a le rezolva pe toate. Dacă vă veţi păstra calmul până la final, veţi reuşi nu doar să rezolvaţi dificultăţile, ci şi să atrageţi anumite propuneri interesante, datorită modului practic în care vă organizaţi. Singurele dificultăţi sunt de natură financiară. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale şi să împărtăşiţi orice vi se întâmplă cu persoana iubită.

Taur
Este foarte posibil să nu reuşiţi să vă respectaţi programul din cauza evenimentelor neprevăzute, care apar în ultimul moment. Dimineaţă aveţi de făcut mai multe drumuri scurte pentru casă şi pentru partenerul de viaţă, iar acest lucru vă debusolează. Dacă nu veţi încerca să vă organizaţi timpul, riscaţi să nu reuşiţi să faceţi mare lucru. Este o zi bună pentru a rezolva o parte din problemele financiare ale familiei.

Gemeni
Aveţi multe idei, pe care ţineţi neapărat să le împărtăşiţi prietenilor apropiaţi. Din fericire, prietenii dumneavoastră vor aprecia foarte mult tot ceea ce le veţi spune. Nu renunţaţi şi încercaţi să materializaţi toate ideile bune. Vă puteţi îndeplini o dorinţă mai veche, cu ajutorul financiar şi moral al unei mai rude mai în vârstă. Planurile de investiţii sunt favorizate astăzi, iar, dacă veţi fi foarte atent, aveţi şansa să faceţi ceva de mare succes.

Rac
Aveţi tendinţa să vă dedicaţi exclusiv activităţii profesionale. Încercaţi să nu neglijaţi problemele sentimentale pentru că o să vă pară rău. Partenerul de viaţă are foarte multe nemulţumiri la adresa dumneavoastră şi va trebui să încercaţi să le clarificaţi împreună, cât de curând. În mod contrar, lucrurile vor merge din ce în ce mai rău. Nu este momentul să vă ocupaţi de afaceri. Riscaţi să pierdeţi o sumă importantă de bani, care o să vă dea mari bătăi de cap.

Leu
Aveţi şanse să schimbaţi ceva în relaţiile sentimentale. Nu va fi nevoie de schimbări majore, ci de mici modificări care vă vor face fericit. Simţiţi nevoia de ceva nou şi este posibil să vă faceţi planuri pentru o călătorie într-o ţară pe care nu aţi vizitat-o şi pe care vă doreaţi de mult timp să o vedeţi. Gândiţi-vă la toate detalii pentru ca totul să iasă perfect.

Fecioară
Sunteţi hotărât să rezolvaţi mai multe probleme legate de cămin. Partenerul de viaţă vă acceptă iniţiativele, dar, dacă nu veţi ţine cont şi de părerea lui, e posibil să iscaţi o ceartă. Relaţiile cu colaboratorii sunt excelente și astfel puteţi obţine lucruri profitabile. Puteţi să încheiaţi contracte şi să semnaţi documente importante, care vă vor aduce bani.

Balanţă
Acum este momentul să faceţi schimbările plănuite în casă. Este o zi bună pentru mutat mobilă, zugrăvit, reamenajări. Aranjaţi totul împreună cu familia, în aşa fel încât toată lumea să fie mulţumită şi să se simtă bine. Nu ezitaţi să cereţi o mână de ajutor prietenilor şi rudelor pentru că de la ei ar putea veni cele mai bune idei. S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu accepte ideile unei persoane mai în vârstă din familie.

Scorpion
Aveţi succes în afaceri şi în activităţile casnice, iar familia vă preţuieşte foarte mult pentru tot ce faceţi. Vă sfătuim să nu începeţi prea multe treburi deodată, pentru că riscaţi să nu duceţi nici una până la capăt. Faceţi totul cât mai organizat pentru a avea rezultate cât mai bune. Cei din jur vă apreciază pentru schimbările pe care intenţionaţi să le faceţi. Ascultaţi şi părerile altora!

Săgetător
Este o zi tocmai bună pentru a îmbunătăţi relaţiile sentimentale şi pentru planuri referitoare la cămin. Nu este deloc recomandabil să semnaţi astăzi documente oficiale pentru că puteţi suferi pierderi pe termen lung. Evitaţi să vă ocupaţi de afaceri şi economisiţi-vă energia pentru a petrece timpul cu cei din familie. Împreună cu ei veţi reuşi să vă încărcaţi bateriile şi să puteţi gândi productiv.

Capricorn
De dimineaţă vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă care vă invită la o petrecere. Dacă acceptaţi, trebuie neapărat să mergeţi însoţit de persoana iubită şi să nu o neglijaţi sub nici o formă pentru că este posibil să vă certaţi pe această temă. Vă recomandăm să vă ocupaţi de problemele sentimentale pe care le-aţi tot amânat. Fiţi obiectiv şi recunoaşteţi-vă greşelile! În momentul în care veţi fi pregătit să vă arătaţi sentimentele faţă de persoana iubită, relaţia se va schimba radical.

Vărsător
Astăzi vă sfătuim să evitaţi activităţile importante şi lucrurile care vă dau mari bătăi de cap. Dacă aveţi ocazia să plecaţi într-o excursie cu partenerul de viaţă, nu ezitaţi! O ieşire în mijlocul naturii vă poate apropia mai mult. Profitaţi de acest lucru şi arătaţi-i sentimentele în cel mai frumos mod. Este cea mai bună ocazia pentru a vă consolida relaţia. Prietenii vă apreciază, dar vă sfătuim să vă păstraţi modestia.

Peşti
Aspectele legate de relaţiile sentimentale sau de afaceri sunt foarte bune şi aveţi toate şansele să vă bucuraţi de reuşite pe aceste planuri. Nu profitaţi de naivitatea celor din jur şi faceţi totul cât se poate de corect pentru că riscaţi să fiţi dat în vileag. Simțiţi nevoia să vă arătaţi sentimentele faţă de persoana pe care o iubiţi, iar aceasta vă va răspunde în acelaşi mod.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS