6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Confuzia şi sensibilitatea exagerată din prima parte a zilei vă pot afecta relaţiile cu prietenii, mai ales că sunt şanse să nu îi înţelegeţi corect. Trebuie să realizaţi că nu totul se învârte în jurul dumneavoastră şi că şi ceilalţi au nevoie de atenţie. Vă recomandăm să amânaţi deciziile importante, cu implicaţii serioase în activitatea profesională sau în afaceri. Ar fi bine să acceptaţi sfaturile unei rude apropiate.

Taur
S-ar putea să fiţi irascibil, pentru că nu reuşiţi să terminaţi la timp o lucrare importantă. Acest lucru vă dă peste cap şi vă face să nu mai aveţi încredere în forţele proprii. Ar fi bine să nu vă mai chinuiţi astăzi, pentru că vă lipseşte simţul practic şi nu veţi reuşi să faceţi mare lucru. Se pare că oboseala acumulată vă afectează capacitatea de concentrare. Vă sfătuim să vă relaxaţi şi să vă petreceţi timpul liber alături de persoana iubită.

Gemeni
Relaţiile cu persoana iubită sunt foarte bune şi aveţi ocazia să petreceţi împreună momente romantice, poate într-o excursie. Nu este exclus să cumpăraţi un obiect de valoare, necesar pentru cămin, pe care vi-l doreaţi de foarte mult timp. Vă recomandăm să nu vă implicaţi în activităţi delicate, pentru că s-ar putea să nu obţineţi rezultatele scontate. De asemenea, aveţi grijă la atitudinea pe care o abordaţi atunci când vă aflaţi într-un grup cu oameni noi.

Rac
Dimineaţă sunteţi din cale afară de sensibil, nu vă puteţi concentra şi este posibil să nu luaţi cele mai bune decizii. Ar fi bine să evitaţi investiţiile, afacerile şi să nu vă implicaţi în activităţi care vă solicită prea mult. De asemenea, evitaţi polemica atunci când discutaţi cu persoanele din familie pentru că este foarte posibil să ajungeţi să îi răniţi. Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi de rutină, care nu necesită foarte multă energie.

Leu
Sunteţi indispus pentru că nu staţi prea bine cu banii şi vreţi să cumpăraţi ceva important, care vă place foarte mult. Nu este momentul să luaţi decizii importante pentru că nu este un moment deloc prielnic pentru acest lucru. Vă recomandăm să evitaţi întâlnirile de afaceri sau cu prietenii. Nu sunteţi în formă şi riscaţi să stricaţi relaţiile cu cei cu care intraţi în contact.

Fecioară
Dimineaţă sunteţi marcat de confuzie şi nu reuşiţi să vă găsiţi echilibrul şi să vă organizaţi programul pentru azi. Nu este exclus ca relaţiile parteneriale să aibă de suferit din această cauză. De asemenea, partenerul de viaţă s-ar putea simţi neglijat pentru că în acest moment are nevoie de un sprjin de nădejde pe care nu îl poate găsi în dumneavoastră.

Balanţă
Vă sfătuim să nu vă asumaţi nici un risc pentru că lucrurile care se întâmplă în jurul dumneavoastră sunt foarte sensibil de abordat. Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă, nici fizică, nici intelectuală. În acest caz, vă sfătuim să nu faceţi prea mari eforturi şi să vă limitaţi la strictul necesar. Ar fi bine să evitaţi discuţiile cu o persoană mai în vârstă, care încearcă să îşi impună punctul de vedere într-o chestiune de afaceri.

Scorpion
Dimineaţă s-ar putea să intervină ceva neprevăzut şi să fiţi nevoit să vă schimbaţi programul. Acest lucru vă creează o stare de disconfort, dar reuşiţi să o depăşiţi cu rapiditate. Faceţi cunoştinţă cu o persoană importantă, gata să vă ajute să porniţi în afaceri. Aveţi încredere în ideile pe care le are şi, dacă aveţi posibilitatea, puneţi-vă şi dumneavoastră propria amprentă. Vă sfătuim să nu să luaţi decizii în grabă pentru că este posibil să greşiţi.

Săgetător
Se pare că aveţi probleme de sănătate din cauza surmenajului şi va fi necesar să faceţi câteva analize elementare. Vă sfătuim să munciţi mai puţin şi să acordaţi mai mult timp odihnei pentru că doar aşa că veţi putea reveni cu adevărat. Spre seară, s-ar putea ca un prieten să vă invite la o petrecere. Profitaţi de ocazie, dar aveţi grijă să evitaţi excesele!

Capricorn
Este foarte posibil să aveţi o neînţelegere cu prietenii, în urma căreia veţi realiza multe lucruri importante. Aceste concluzii trebuie să vă folosească pe viitor şi să vă înveţe că nu puteţi avea încredere în oricine. Vă sfătuim să vă temperaţi, totuşi, agresivitate pentru că nu vă va conduce la nimic bun. După-amiază aveţi o stare de spirit mai bună şi sunt şanse să petreceţi clipe romantice împreună cu partenerul de viaţă.

Vărsător
S-ar părea că nu aveţi spor la nimic, iar acest lucru vă face să vă dispară pofta de viaţă şi de muncă. Ce-i drept, astăzi vă cam lipseşte simţul practic. Vă sfătuim să nu forţaţi lucrurile şi să lăsaţi să se rezolve totul de la sine. Încercaţi să vă destindeţi şi să nu vă mai gândiţi atât de mult la lucrurile legate de viaţa profesională! Dacă v-aţi planificat o călătorie, vă recomandăm să nu ezitaţi pentru că veţi avea ocazia să vedeţi locuri frumoase.

Peşti
Aveţi planuri mari şi intenţionaţi să finalizaţi o activitate importantă, începută mai demult. Azi vă simţiţi mai plin de viaţă ca oricând şi mai încrezător în forţele proprii. Un telefon de la o rudă vă schimbă programul: trebuie să plecaţi într-o călătorie pentru a rezolva mai multe probleme legate de familie. S-ar putea să aflaţi că s-a îmbolnăvit o persoană la care ţineţi foarte mult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS