24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Pentru că aveţi o mare experienţă de viaţă, aveţi tendinţa de a da sfaturi celor din jur. Atenţie, însă. Uneori chiar şi cele mai bune sfaturi pot face rău persoanei în cauză. Pe plan profesional, lucrurile funcţionează bine. Intenţionaţi să demaraţi o afacere. Puteţi fi optimist: aveţi şanse să găsiţi modalitatea optimă şi să obţineţi sprijin financiar. Cu sănătatea staţi bine, dar vă sfătuim să acordaţi mai mult timp odihnei.

Taur
Se anunţă o zi de neuitat, cel puţin pe plan sentimental. S-ar putea chiar să luaţi decizia de a vă căsători. Pe plan financiar, nu este cazul să vă faceţi griji. Vă ajută o rudă cu mai multă experienţă. Nu trataţi cu superficialitate problemele de serviciu! Saturn vă ajută să fiţi responsabil cu copiii şi să-i educaţi corect. Cei tineri pot să facă pasul de a avea primul lor copil.

Gemeni
Cu Marte în preajmă, vă simţiţi în formă din punct de vedere fizic şi psihic. Acest lucru vă ajută să abordaţi într-un mod pozitiv şi eficace problemele dificile cu care vă confruntaţi. Vă face mare plăcere să vă ocupaţi de amenajările interioare. Dimineaţă s-ar putea să aveţi dificultăţi financiare, dar reuşiţi să le depăşiţi destul de uşor. Este o zi favorabilă activităţilor artistice. Talentul, creativitatea şi originalitatea vă asigură succesul în societate.

Rac
Soarele trece prin harta dumneavoastră astrală, aducându-vă vitalitate şi dinamism. Veţi fi mai rezistent. Cei care suferă de o anumită afecţiune au şansa să găsească azi un medic bun sau un tratament mai adaptat nevoilor lor. Aveţi norocul să faceţi cunoştinţă cu o persoană importantă, cu experienţă în afaceri, care este dispusă să vă înveţe câte ceva. S-ar putea ca această întâlnire să vă stimuleze să faceţi planuri îndrăzneţe.

Leu
Există unele neînţelegeri între nativi şi părinţii lor. Trebuie să le arătaţi părinţilor înţelegere şi afecţiune dacă au nevoie de dumneavoastră. În plus, s-ar putea să învăţaţi ceva din experienţa lor de viaţă. Este cazul să vă purtaţi mai frumos cu aceştia şi cu prietenii apropiaţi. Zi obositoare, cu multă alergătură, dar veţi vedea că a meritat efortul. Se pare că vă pregătiţi pentru o călătorie importantă, ce poate reprezenta un mare pas în carieră.

Fecioară
Vă ambiţionaţi să terminaţi o lucrare în casă, începută mai demult. O rudă vă ajută cu bani, dar vrea să-şi impună ideile. Evitaţi cearta, pentru că riscaţi să rupeţi relaţiile! În general, ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Pluton are influenţe negative în casa banilor. Trebuie să fiţi foarte prudent cu banii şi să faceţi economii.

Balanţă
Cu norocul pe care îl aveţi azi, vă veţi gândi că e cineva care are grijă de dumneavoastră din umbră.
Într-adevăr, o persoană cu autoritate vă înlătură obstacolele din drum. Nu trebuie însă să exageraţi şi vă recomandăm să îi lăsaţi pe alţii să vorbească în numele dumneavoastră. Ar fi bine să vă rezolvaţi dimineaţa problemele importante, când aveţi mai multă energie. În a doua parte a zilei, dorinţa dumneavoastră de libertate poate să ducă la o deteriorare a relaţiilor cu persoana iubită.

Scorpion
Aveţi o zi bună pe plan profesional şi în viaţa particulară. Dimineaţă, sunteţi plin de energie şi reuşiţi să-i mobilizaţi pe cei din jur. Partenerul de viaţă vă susţine. Vă sfătuim să profitaţi de ideile originale care vă vin astăzi. Gândiţi-vă la proiecte pe termen lung! Evitaţi operaţiunile financiare prea riscante. Vă va lipsi obiectivitatea şi veţi avea tendinţa să săriţi peste nişte etape.

Săgetător
Totul merge bine pe plan afectiv. Vă simţiţi bine, înconjurat de afecţiune. Cei din preajma dumneavoastră îşi dovedesc ataşamentul. Viaţa căminului se desfăşoară într-un mod agreabil şi armonios. Unii nativi se poate să-şi schimbe modul de viaţă, să cumpere mobilă nouă, să-şi modernizeze căminul. Găsiţi soluţii originale pentru problemele de la locul de muncă, dar să nu vă aşteptaţi la aprecieri din partea colegilor!

Capricorn
Dacă vă doriţi să cheltuiţi bani azi, veţi avea un motiv bine întemeiat să mergeţi prin magazine. Acesta este momentul potrivit, aşa că nu aveţi motive să fiţi nehotărât. Optimismul şi buna dispoziţie sunt atuurile dumneavoastră de azi. Începeţi o activitate în care veţi avea succes şi de pe urma căreia veţi câştiga bine. Ar fi bine să acceptaţi ajutorul unui prieten, ca să treceţi peste toate obstacolele.

Vărsător
Aveţi idei originale, care vă ajută să obţineţi câştiguri suplimentare. Un fost coleg vă propune să colaboraţi într-o afacere sau vă oferă un nou loc de muncă. Vă sfătuim să nu acceptaţi oferta până când nu o întoarceţi pe toate feţele. Consultaţi-vă şi cu partenerul de viaţă! Efortul pe care îl faceţi azi îşi găseşte aprecierea la cei din preajmă.

Peşti
Săptămâna aceasta aţi avut multe de făcut şi puţin timp pentru a le rezolva pe toate. Astăzi aveţi posibilitatea să vă relaxaţi. Spre seară, primiţi un semn de la un prieten vechi. Este o zi favorabilă pentru contracte, colaborări, asocieri şi investiţii. Pe plan sentimental, puteţi să faceţi proiecte de viitor. Chiar dacă sunteţi convins că aveţi dreptate, vă recomandăm să respectaţi părerile celorlalţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS