10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu este momentul să începeţi activităţi dificile, pentru că vă lipsesc simţul practic şi energia. Va trebui să faceţi mai multe sacrificii pentru a obţine ceva ce vă doriţi cu adevărat şi să învăţaţi să colaboraţi cât mai mult cu cei din jur. Important este să fiţi comunicativ şi să nu aveţi nici o reţinere în momentul în care simţiţi nevoia să vă împărtăşiţi ideile. Dacă o să vă hotărâţi să luaţi iniţiativa la serviciu sau în afaceri, trebuie să o faceţi cât mai prudent cu putinţă.

Taur
Dimineaţă sunteţi puţin confuz, motiv pentru care s-ar putea să nu vă faceţi înţeles prea uşor. Cu toate acestea, trebuie să găsiţi modalitatea potrivită prin care cei din jurul dumneavoastră să vă înţeleagă şi să vă fie alături. Vă sfătuim să vă ordonaţi ideile şi să cereţi sprijin moral unei persoane pe care o simţiţi apropiată şi de foarte mare încredere.

Gemeni
Deşi vă simţiţi în formă, s-ar putea să descoperiţi că nu prea aveţi spor şi că nu vă reuşeşte mai nimic. Astăzi nu prea sunteţi realist şi riscaţi să luați decizii care să nu vă prea ajute pe viitor. Totuşi, dacă veţi fi atent la anumite detalii, poate veţi avea şansa să schimbaţi mersul lucrurilor. Vă sfătuim să nu forţaţi lucrurile, pentru că este posibil să provocaţi discuţii aprinse, care pot degenera.

Rac
Primiţi o sumă importantă de la o persoană mai în vârstă din familie şi începeţi să vă faceţi planuri. Ar fi bine să nu vă pripiţi, pentru că vă lipseşte simţul practic şi s-ar putea să suferiţi un eşec. Dacă chiar este necesar să faceţi anumite investiţii ar fi cel mai bine să luaţi deciziile împreună cu întreaga familie, pentru ca toată lumea să fie mulţumită şi să nu existe nici un fel de plângere.

Leu
Dimineaţă, s-ar putea să aveţi probleme la serviciu dacă nu reuşiţi să vă concentraţi sau pur şi simplu nu aveţi răbdare pentru nimic. Vă sfătuim să nu vă amestecaţi în bârfele celor din jur, pentru că mai târziu riscaţi să aveţi discuţii. Cel mai bine ar fi să vă retrageţi din orice fel de discuţii referitoare la alţii şi să fiţi rezervat. Dacă veţi reuşi să fiţi diplomat în ceea ce îi priveşte pe cei din jur, veţi avea foarte mult de câştigat.

Fecioară
În prima parte a zilei sunteţi confuz şi indispus, iar acest lucru vă face să aveţi o atitudine greşită faţă de cei din jur. Vă recomandăm să nu vă asumaţi riscuri, pentru că şansele de reuşită sunt minime, iar pierderile pot fi foarte mari. Mulţumiţi-vă cu ce aveţi şi nu faceţi nici un fel de speculaţii. Dacă aveţi ocazia să vă relaxaţi într-un fel sau altul, nu staţi pe gânduri pentru că acest lucru vă lipseşte cel mai mult în acest moment.

Balanţă
Aveţi planuri mari, în special în domeniul financiar, dar încă nu reuşiţi să vedeţi semne încurajatoare. Vă sfătuim să aveţi mai multă răbdare şi să munciţi mai ordonat pentru că rezultatele ar putea apărea dacă perseveraţi. Dacă totuşi realizaţi că nu există nici o cale în acest moment de a pune la cale un plan bun de afaceri, renunţaţi şi reveniţi asupra lui într-un moment mai favorabil. Nu ar fi rău, în acest sens, să fiţi mai atent la detalii şi să nu vă grăbiţi.

Scorpion
Dimineaţă sunteţi foarte sensibil şi nu vă convine nimic. Încercaţi să depăşiţi cât mai repede această stare, pentru că vă poate afecta relaţiile cu ceilalţi! Aveţi foarte mare grijă la atitudinea de superioritate pe care o aveţi faţă de ceilalţi. Este foarte probabil ca anumiţi prieteni să vă părăsească, tocmai pentru faptul că nu reuşesc să vă înţeleagă. Vă recomandăm să uitaţi până mâine ambiţia de a va impune în faţa colegilor.

Săgetător
Nu este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii sau pentru afaceri. Sunteţi mofturos şi nu prea aveţi chef de vorbă, iar acest lucru ar putea fi interpretat greşit de oamenii care vă sunt alături. Amânaţi cumpărăturile şi investiţiile pentru că riscaţi să vă creaţi probleme cu bugetul. Există riscul să luaţi decizii neinspirate şi să suferiţi pierderi greu de recuperat. Pe plan sentimental, totul este în regulă.

Capricorn
Încercaţi să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi pentru că există posibilitatea să nu le puteţi face faţă și riscaţi să îi dezamăgiţi pe cei care vă dau anumite sarcini şi aşteaptă mai mult de la dumneavoastră. Primiţi o mână de ajutor de unde nici nu vă aşteptaţi, iar acest lucru vă impulsionează să mergeţi mai departe şi să puneţi anumite lucruri la punct. Spre seară, mergeţi la prieteni şi uitaţi de toate problemele de peste zi.

Vărsător
Dimineaţă s-ar putea fiţi confuz şi să aveţi dificultăţi de comunicare. Vă aflaţi într-un moment de cumpănă pe care îl veţi depăşi mai dificil decât de obicei. Cel mai important lucru este să fiţi înconjurat de persoanele cele mai apropiate. Nici intuiţia nu vă ajută din cale afară, aşa că ar fi bine să nu mergeţi la risc. Trebuie să vă bazaţi pe lucrurile de care sunteţi sigur.

Peşti
Nu este o zi favorabilă pentru investiţii şi planuri de viitor. În schimb, relaţiile sentimentale vă oferă mari satisfacţii pentru că persoana iubită parcă vă înţelege mai mult ca niciodată şi îşi declară sentimentele mai mult decât o făcea până acum. Trebuie să profitaţi de atitudinea pe care o are faţă de dumneavoastră şi să îi răspundeţi în aceeaşi manieră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS