11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Dimineaţă s-ar putea să fiţi iritat din cauza neînţelegerilor cu un partener de afaceri, iar acest lucru vă predispune, de asemenea, la conflicte cu anumite persoane apropiate. Vă sfătuim să discutaţi calm şi să încercaţi să ajungeţi la o concluzie comună. Nu încercaţi să vă folosiţi de punctele sensibile ale celor din jur ca să vă atingeţi anumite scopuri. Fiţi cinstit şi vorbiţi deschis, în orice situaţie v-aţi afla.

Taur
Puteţi avea mici întârzieri legate de finalizarea anumitor activităţi, cauzate de evenimente neprevăzute. Trebuie să încercaţi să vă organizaţi timpul cât mai riguros şi să vă stabiliţi priorităţile dacă nu vreţi să daţi greş. Vă recomandăm să nu vă puneţi mari speranţe într-o afacere, ca să nu fiţi dezamăgit de rezultatele finale. Amânaţi deciziile importante şi păstraţi-vă calmul faţă de persoanele cu care nu împărtăşiţi aceleaşi idei.

Gemeni
Se pare că sunteţi stresat pentru că nu primiţi nici un sprijin la serviciu şi aveţi senzaţia că majoritatea colegilor sunt împotriva dumneavoastră. Poate faceţi o greşeală fiindcă nu le cereţi ajutorul. Trebuie să comunicaţi mai mult şi să spuneţi ce apăsări aveţi. Doar în acest mod cei din jur vor şti cum să se raporteze la dumneavoastră. Aveţi grijă să nu îi jigniţi pe cei din jur sau să îi puneţi în situaţii neplăcute.

Rac
Dimineaţă vă enervaţi la serviciu pentru că primiţi sarcini suplimentare, cărora reuşiţi să le faceţi faţă doar dacă depuneţi mari eforturi. Simţiţi că vă presează foarte tare timpul şi că nu veţi reuşi să finalizaţi activităţile pe care le aveţi de realizat. Vă recomandăm să fiţi prudent pentru că există posibilitatea ca şeful să nu fie în toane prea bune! Totuşi, cu multă răbdare veţi reuşi să terminaţi cu bine ziua.

Leu
Sunteţi hotărât să plecaţi într-o călătorie de afaceri pe care aţi tot amânat-o şi în care speraţi să aveţi parte de un mare succes. Partenerul de viaţă vă reproşează că nu aţi ales cel mai bun moment, pentru că aveţi probleme importante acasă. De asemenea, aţi putea primi şi reproşuri legate de atenţia pe care o acordaţi familiei. S-ar putea să renunţaţi definitiv la călătorie, în urma unei discuţii aprinse.

Fecioară
S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că aţi cheltuit prea mult pentru un obiect de care nu era nevoie. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile financiare, pentru că există riscul să ajungeţi într-o situaţie neplăcută. Ar trebui să vă bazaţi exact pe suma de bani de care dispuneţi în acest moment şi să încercaţi să vă chibzuiţi cât mai mult posibil.

Balanţă
S-ar putea să fiţi implicat într-un scandal la serviciu, din cauza bârfelor unui coleg. Cel mai bine ar fi să vă controlaţi reacţiile, pentru că neînţelegerile se vor lămuri repede. Aveţi însă grijă la ce vorbiţi de faţă cu alte persoane, mai ales dacă nu sunteţi convins că sunt de încredere. Ar trebui să încercaţi să nu mai fiţi chiar atât de credul şi să vă daţi seama de interesele fiecărei persoane din jur.

Scorpion
Astăzi nu este indicat să circulaţi cu maşina, pentru că există pericolul să fiţi implicat într-un accident. Dacă nu aveţi încotro, vă sfătuim să fiţi foarte prudent şi să circulaţi cu foarte mare atenţie. Orice s-ar întâmpla, nu vă grăbiţi şi ascultaţi-vă intuiţia! Dacă vreţi să cumpăraţi ceva nou, acesta este un moment favorabil, pentru că ştiţi foarte bine ce vă doriţi cu adevărat şi care vă sunt nevoile.

Săgetător
Astăzi este o zi favorabilă realizărilor pe plan social şi material, dar să nu vă aşteptaţi ca rezultatele să apară imediat! Câştigurile vor veni după un timp, dar vă vor aduce mari satisfacţii. S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neplanificată. Pare să fie o deplasare în interes de afaceri, care vă oferă o şansă nesperată. Trebuie să profitaţi de orice oportunitate care va apărea în această călătorie şi să vă folosiţi de toate capacităţile de care dispuneţi pentru a impresiona persoanele care vă pot ajuta.

Capricorn
Dimineaţă este posibil să vă enervaţi pentru că nu aveţi bani să plecaţi într-o călătorie în interes de familie. S-ar putea ca o rudă mai în vârstă să refuze să vă împrumute, dar vă recomandăm să nu-i faceţi reproşuri pentru că şi ea se află într-un moment dificil din punct de vedere financiar. Fiţi mai înţelegător şi evitaţi certurile care vă pot aduce necazuri ce nu vor mai putea fi rezolvate cu uşurinţă.

Vărsător
Sunteţi lăudat de şefi pentru felul în care vă faceţi treaba şi pentru dăruirea pe care o demonstraţi. Vă bucuraţi şi de admiraţia colegilor, iar cei din familie sunt foarte mândri de reuşitele dumneavoastră. Totuşi, ar trebui să nu vă suprasolicitaţi cu treburile de la serviciu şi să vă mai păstraţi din energie pentru activităţile din familie. S-ar putea să nu vă iasă o afacere din cauza unei situaţii nefavorabile.

Peşti
Aveţi tendinţa să fiţi irascibil din cauza oboselii. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu pentru că nu vă aflaţi într-o stare potrivită pentru a ţine piept anumitor reproşuri. Încercaţi să treceţi mai mult cu vederea anumite lucruri şi să fiţi mai optimist în ceea ce priveşte viitorul. Sunteţi predispus la probleme de sănătate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS