Horoscop

Autori


Berbec

Dimineaţă vă lipseşte simţul practic şi vă irosiţi energia cu nişte activităţi care nu vor fi nici profitabile, nici foarte plăcute. Colegii vă înţeleg şi încearcă să vă ajute cât pot de mult. Aveţi grijă ce atitudine adoptaţi faţă de aceştia pentru că riscaţi să îi îndepărtaţi sau să pierdeţi simpatia şi respectul pe care vi le poartă. Vă recomandăm să fiţi prudent şi să nu vorbiţi mai mult decât este cazul, în orice situaţie v-aţi afla.

Taur

Vi se modifică programul pe neaşteptate, dar schimbările sunt de bun augur. Profitaţi de orice conjunctură avantajoasă şi faceţi investiţii care vă vor aduce câştiguri materiale foarte bune. Aveţi şansa să faceţi cunoştinţă cu o persoană cu experienţă, care vă ajută într-o afacere sau vă dă idei în legătură cu anumite schimbări de design pe care doriţi să le faceţi în casă.

Gemeni

Vă recomandăm să nu începeţi activităţi noi astăzi, pentru că puteţi să vă loviţi de obstacole neprevăzute, pe care nu vă simţiţi pregătit să le depăşiţi. De dimineaţă s-ar putea să vă încurce planurile câteva drumuri scurte, pe care nu le puteţi evita. Nu vă place acest lucru şi aveţi senzaţia că nu veţi reuşi să puneţi capăt anumitor probleme niciodată. Nu trebuie să disperaţi pentru că exact în momentul în care vă veţi aştepta mai puţin acestea se vor rezolva de la sine.

Rac

De dimineaţă sunteţi hipersensibil şi agitat. Nu vă simţiţi în apele dumneavoastră, iar acest lucru vă face să aveţi o atitudine greşită faţă de cei din jur. Încercaţi să fiţi mai rezervat şi să nu îi mai criticaţi pe cei din jur. Dacă veţi reuşi să fiţi calm, lucrurile se îndreaptă după-amiază şi veţi putea organiza o ieşire cu prietenii. Vă recomandăm să nu luaţi decizii importante, pentru că nu aveţi un contact prea bun cu realitatea.

Leu

S-ar putea că în prima parte a zilei să aveţi mici probleme în cămin, care vă vor da o stare de disconfort. Vă recomandăm să le trataţi cu calm şi să puneţi foarte mare accent pe comunicarea cu partenerul. Este foarte important să vă împărtăşiţi nemulţumirile pentru a le putea rezolva. Un gest tandru sau o vorbă bună vă pot ajuta să evitaţi o ceartă. Financiar, nu staţi prea bine, dar fiţi optimist! Banii vor apărea când veţi avea nevoie.

Fecioară

Dimineaţă sunteţi obosit şi confuz, cu un simţ practic scăzut. Dacă vreţi să faceţi un lucru mai deosebit trebuie să cereţi ajutorul unor persoane mai apropiate care se pricep şi care sunt într-o formă mult mai bună decât dumneavoastră. Evitaţi să luaţi decizii importante şi gândiţi-vă că întotdeauna pot exista obstacole în orice activitate.

Balanţă


Astăzi este o zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii şi cu persoana iubită. Sunteţi deschis la lucruri noi şi foarte comunicativ. Este posibil ca prietenii să vă propună să organizaţi o vacanţă la munte. După-amiază, s-ar putea să primiţi o sumă importantă de bani de la o persoană mai în vârstă din familie. Sunt şanse să vi se propună o colaborare, dar vă sfătuim să nu vă pripiţi pentru că există posibilitatea să aveţi parte de o capcană.

Scorpion

Aveţi tendinţa să fiţi idealist şi să credeţi că puteţi rezolva totul, foarte uşor. Fiţi mai realist, ca să nu aveţi surprize neplăcute! De asemenea, nu este cazul să vă supraestimaţi capacităţile intelectuale pentru că puteţi face greşeli pe care nu le veţi mai putea îndrepta. Vă sfătuim să aveţi grijă ce spuneţi, pentru că riscaţi să jigniţi o persoană dragă. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere într-o manieră agresivă.

Săgetător

S-ar putea să fiţi dezamăgit, pentru că o întâlnire de afaceri nu decurge cum aţi fi vrut şi credeţi că veţi rata şanse importante de a câştiga bani. Nu este o zi prea bună pentru afaceri, dar puteţi petrece clipe plăcute alături de persoana iubită sau de alte persoane apropiate. În acest mod, veţi avea ocazia să vă detensionaţi şi să fiţi pregătit pentru alte provocări importante.

Capricorn

Deşi aveţi multă treabă, ar fi bine să mai reduceţi ritmul în care munciţi pentru că în acest fel riscaţi să ajungeţi cât mai curând la epuizare. Trebuie să vă organizaţi foarte bine activităţile, în aşa fel încât să vă mai rămână timp liber. Mergeţi la un film sau faceţi o activitate care vă place foarte mult. Este timpul să vă gândiţi la priorităţile personale şi să lăsaţi pe locul doi activitatea profesională, măcar pentru o perioadă.

Vărsător

Vă aflaţi într-o perioadă în care nu trebuie să începeţi activităţi noi, pentru că aveţi tendinţa să vă grăbiţi. Nu este cazul să credeţi că aveţi capacitatea să rezolvaţi orice lucru într-un timp foarte scurt şi cu eforturi minime. Trebuie să acordaţi mai multă atenţie persoanelor şi lucrurilor din jurul dumneavoastră pentru că, în mod contrar, riscaţi să pierdeţi din vedere lucruri extrem de importante.

Peşti

Deşi cei din jur nu prea vă apreciază ideile la adevărata lor valoare, nu este cazul să vă indispuneţi. Trebuie să perseveraţi şi să aveţi încredere în dumneavoastră. Veţi avea foarte mult de câştigat dacă priviţi lucrurile cu optimism. Veţi avea, totuşi, nevoie de o persoană care să vă fie alături necondiţionat şi cu care să puteţi împărtăşi cu încredere toate ideile care vă trec prin cap, fără nici un fel de rezerve.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 7 ianuarie 2015

Actualitate

» Atacul armat din Paris: Cine sunt caricaturiştii ucişi în atentatul de la sediul ziarului Charlie Hebdo
» Îngheţaţi în propriile locuinţe
» Grădina Botanică va fi preluată de Primărie
» DNA redeschide ancheta în dosarul de trafic de influenţă al lui Laszlo Borbely
» Atenţionare de călătorie în Israel din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile
» Guvern: Preţul gazelor produse în România rămâne nemodificat până în iulie pentru populaţie
» Franţa: Bilanţul atacului asupra redacţiei Charlie Hebdo a ajuns la 12 morţi

Local

» Subvenții cu întârziere
» Amenzi de peste 83.000 de lei petru şoferii mehedinţeni

Dolj

» Lacul Bistreţ – coşmarul locuitorilor şi primarilor de pe Valea Dunării
» Tânără de 17 ani, anchetată după ce şi-a ucis copilul şi l-a îngropat în grădină
» Gheaţa şi gerul i-au trimis pe gorjeni în spital
» Prețul de furnizare a energiei termice a crescut cu 5,86% față de 2014
» Frigul din apartamente, plătit scump
» Cine o să ne mai livreze lapte proaspăt?
» Grădina Botanică va intra în administrarea primăriei
» 38 de persoane fără adăpost din Craiova, sprijinite pe perioada geroasă
» Piscani, satul în care viața este un miracol
» Concert de Anul Nou la Filarmonica „Oltenia“
» Florina Cercel și Cerasela Iosifescu, pe scena Naționalului craiovean
» Cerere în căsătorie în pași de dans
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Bechetul va avea campus școlar
» Cine ne mai dă lapte prospăt ?
» Școala cu 4 elevi
» Programul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 9-15 ianuarie
» Doljean judecat pentru dare de mită

Gorj

» Doi proxeneţi acuzaţi de trafic de persoane în Austria au fost arestaţi
» Fals patron, trimis în judecată pentru agresarea unei asistente medicale
» Gorj: Minerii ar putea trece la program prelungit de lucru
» Gorj: Persoană fără adăpost, salvată de la îngheţ
» Gorj: Peste 74.000 de articole pirotehnice, confiscate de poliţişti
» Grupare specializată în traficul de persoane, destructurată de DIICOT
» Medicii din Târgu Jiu au interzis la concedii fără plată
» Laurenţiu Ciurel: „Nu se poate să avem creşteri salariale la CEO“

Mehedinţi

» Probleme cu încălzirea la Colegiul Traian

Sport

» Halep, întâlnire matinală cu Aleksandra Krunici
» Vântul puternic, o problemă pentru Ioana Roșca în Antalya
» Sârboaica Radovic a adus victoria Craiovei
» Bugiu e liber de contract și așteaptă oferte
» Pandurii, înapoi la treabă
» Seniorii – testați de medici, juniorii – de Cârțu
» Fotbal – Minut de reculegere la toate meciurile din Franţa, după atentatul de la revista Charlie Hebdo
» Handbaliștii au început pregătirile
» Fotbal – Pandurii s-au reunit astăzi sub comanda lui Edi Iordănescu
» Formula 1 – Sezon cu 20 de curse în „Marele Circ”
» Baschet (f): SCM-CSS Craiova, prima victorie în noul an

Bani & Afaceri

» Guvernul a aprobat alocarea a 3,7 miliarde de lei pentru efectuarea de plăţi directe în agricultură

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top