Acasă Magazin O lume nebună: Un peştişor de trei lire, preţios pentru stăpân

O lume nebună: Un peştişor de trei lire, preţios pentru stăpân

peste

Un bărbat a fost atât de mândru de carasul său şi a decis să plătească 300 de lire sterline pentru a-i rezolva problema de sănătate, peştele său fiind constipat.
Micuţul caras de 7,62 centimetri a fost dus la Centrul veterinar Toll Barn din North Walsham, Norfolk, pentru o operație delicată, care a durat mai bine de 50 de minute, pentru a elimina o bucăţică de intestin care era aproape de anus și de aripioara dorsală.
Medicul veterinar Faye Bethell a declarat pentru Daily Est Press că inițial bărbatul, aflând vestea, a ieşit din clinică, dar a revenit în cinci minute după ce s-a răzgândit şi a hotărât să-şi opereze peştişorul.
Peștele în vârstă de trei ani a fost anesteziat, apoi i s-a introdus un tub în gură, atașat la un monitor cardiac, după care i s-au îndepărtat micile fecaloame cu un bisturiu.
Doctoriţa Bethell a spus că i-a aplicat peştişorului trei copci și a folosit un tip special de lipici rezistent la apă.
„Nu a fost nimic deosebit la cest peştişor comun, dar oamenii dovedesc că-şi iubesc prea mult animalele de companie, oricare ar fi ele şi sunt dispuse să plătească foarte mult pentru vindecarea lor“, a comentat medicul veterinar.
Acest tip de caras auriu, denumit Peştişorul de aur, se cumpără de obicei cu trei lire.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version