Horoscop

Autori


Berbec

Sunteţi într-o formă excelentă, iar eficienţa de care daţi dovadă vă aduce aprecierea celor din anturaj. Chiar dacă nu duceţi lipsă de energie, nu v-ar strica un moment de respiro, pe care vi l-aţi putea permite. Veţi revedea un vechi prieten, într-o conjunctură neaşteptată; s-ar putea să aibă nevoie de sprijinul dumneavoastră, aşa că fiţi pe fază. În schimb, primiţi o propunere de colaborare.

Taur

Aveţi multe de făcut în gospodărie, dar vă tentează să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt şi să ieşiţi câteva ore la o activitate relaxantă. Activităţile fizice vă vor face mare plăcere, deoarece vă vor ajuta să depăşiţi cu mai multă uşurinţă stresul din ultimul timp. Aţi putea practica un sport sau pur şi simplu aţi putea schimba câteva idei cu prietenii pe care nu i-aţi văzut de câtăva vreme. Gândiţi-vă la timpul liber de care dispuneţi! Ar fi bine să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă.

Gemeni

Nu vor lipsi ocaziile de a vă vedea cu prietenii şi aţi putea pune la punct proiecte de interes comun. Veţi afla tot felul de noutăţi, iar hotărârile pe care le veţi lua vor fi cu totul spontane. Mare atenţie la ce discutaţi cu cei din jur, căci o neglijenţă verbală v-ar putea pune într-o situaţie destul de delicată. Dacă veţi ieşi la cumpărături ar fi bine să nu exageraţi cu cheltuielile.

Rac

Deşi vă concentraţi puţin mai greu, ideile nu vă lipsesc. Intenţionaţi să vă îmbunătăţiţi imaginea publică şi bine faceţi, căci evenimentele vă vor aduce în centrul atenţiei grupului, în care vă petreceţi timpul liber. Câte ceva trebuie făcut şi prin gospodărie. În relaţia cu părinţii, lucrurile evoluează bine. Dacă doriţi să puneţi la punct chestiuni de interes comun, ziua aceasta v-ar putea aduce realizări.

Leu

Aveţi chef de distracţii, pe care nu vă va fi greu să le găsiţi. Căutaţi câţiva prieteni, pentru a pune la punct un program atractiv pentru timpul liber. Veţi face o nouă cunoştinţă, care va fi chiar pe placul dumneavoastră; nu se ştie însă cât o să vă ţină. Pentru ceea ce veţi dori să realizaţi este nevoie de multă alergătură.

Fecioară

Veţi avea de făcut multe drumuri în timpul zilei. Activităţile se vor dovedi binevenite, căci veţi scăpa de surplusul de energie. Este posibil ca o cunoştinţă făcută întâmplător să vă reţină în mod deosebit atenţia. Intuiţia de care daţi dovadă în aceste zile vă va permite să vă faceţi remarcat într-un grup mai larg, dar şi să rezolvaţi o situaţie delicată. Un prieten de familie care vă vizitează după-amiază vă aduce un cadou-surpriză.

Balanţă


Succese se anunţă în comunicarea cu cei din jur. Poate apărea cineva de mare viitor în viaţa dumneavoastră. O abordare sinceră a unei prietenii este lucrul cel mai indicat, mai ales că vi se potriveşte. Sensibilitatea de care daţi dovadă în această perioadă va face o bună impresie persoanelor de sex opus. Dacă veţi avea de luat o decizie, cu siguranţă rezultatul vă va satisface.

Scorpion

Împreună cu prietenii aţi putea pune la cale o distracţie sau o activitate la care să participe mai multă lume. Nu este cazul să fiţi stresat; lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi. De energie nu duceţi lipsă, aşa că nu este o problemă dacă aveţi de gând să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită pe acasă. În plus, veţi beneficia de sprijinul rudelor. În privinţa afacerilor, ar fi bine să fiţi mai prudent. S-ar putea să vă loviţi de probleme juridice.

Săgetător

Vi se va face o propunere de călătorie pe care sunteţi tentat să o acceptaţi, în ciuda faptului că nu va fi un proiect lesne de pus în practică. Până la urmă se va găsi o soluţie, care să mulţumească pe toată lumea. Din punct de vedere sentimental, situaţia vă favorizează. Sunt şanse mari să vă îmbunătăţiţi relaţia cu fiinţa iubită sau chiar să luaţi o decizie importantă privitor la relaţia de cuplu.  Cu răbdare şi tact, puteţi evita o ceartă.

Capricorn

Aţi putea avea o realizare mai deosebită în plan sentimental; fiţi atent căci beneficiaţi de o şansă care nu se ştie când va mai apărea. De la o rudă veţi primi nişte bani cărora le veţi găsi repede o utilizare. În sfârşit, vă veţi face şi dumneavoastră o plăcere. De activităţile gospodăreşti nu prea aveţi şanse să scăpaţi, oricât de mult v-aţi dori-o. Eficienţa de care daţi dovadă vă va permite să le finalizaţi cu rapiditate.

Vărsător

În anturajul dumneavoastră apropiat se va dezbate un proiect care v-ar putea interesa mai mult decât vă imaginaţi. Aveţi în plan diverse activităţi recreative, care vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi după agitaţia zilelor trecute. Nu grăbiţi mersul evenimentelor, dacă doriţi ca succesul să fie stabil. Mintea elaborează planuri excelente, ce de-abia aşteaptă să fie puse în practică. Se pare că resimţiţi oboseala acumulată în ultimele zile.

Peşti

Dimineaţa aveţi dificultăţi de comunicare, care vă pot afecta relaţiile pe plan social. Energia dumneavoastră este la limita inferioară aşa că nu vă apucaţi de nimic din ceea ce v-ar putea suprasolicita. Îincercaţi să o luaţi mai încetişor şi veţi avea mai multe satisfacţii. Aţi putea primi un ajutor substanţial de la colegi.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de marţi, 6 ianuarie 2015

Actualitate

» A crescut valoarea ajutorului de deces
» Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, rămâne în arest
» Dan Voiculescu rămâne după gratii
» Sistemul informatic al Vămii, indisponibil temporar din cauza unor probleme tehnice
» Sebastian Huluban a fost numit de Klaus Iohannis consilier de stat
» TVA-ul, pe primul loc la veniturile bugetare
» S-au sfinţit apele
» Grecia: Un român a fost arestat pentru uciderea scriitorului Menis Koumandareas
» Prognoza meteo pentru miercuri şi joi
» Nicolae Ciucă, învestit de preşedintele Iohannis în funcția de șef de Stat Major al Armatei
» Vâlcea: Se continuă distribuirea alimentelor pentru persoanele defavorizate
» Marius Tudose este noul preşedinte al CSM

Local

» Peste o mie de credincioşi la slujba de Bobotează din Portul Severin
» Înapoi la muncă în Germania 
» Olt: Tânăr suspectat de comiterea infracţiunii de omor calificat, reţinut de poliţişti
» Concert susţinut de soprana Alexandra Spireanu, la Filarmonica din Râmnicu Vâlcea
» Directorul unei bănci din Râmnicu Vâlcea şi alţi doi angajaţi, trimişi în judecată de DNA

Dolj

» Prefectura Dolj îndreaptă tunurile către primarii certați de ANI
» Craiova Culturală, contractele la control!
» Ce ne dă CET-ul, asta vă dăm!
» Prețul gigacaloriei în Craiova ar putea crește cu 6%
» Nimeni nu vrea să fie administrator public al Craiovei
» Nici o amendă pentru trotuarele necurățate din Craiova
» Ce solicită școlile din Dolj pentru 2015
» Primarii din Bechet si Argetoaia, pe făraş
» Trotuarele Craiovei, ca patinoarele
» Craiova: Un taximetrist a fost rănit într-un accident de circulaţie, în apropierea centrului comercial Sucpi
» Dolj: Armă deţinută ilegal, descoperită de poliţişti
» Craiova: Un autobuz RAT de pe traseul 25, implicat într-un accident rutier

Gorj

» A scos crucea Bobotezei din apa îngheţată a Gilortului
» Gorj: Polițiștii gorjeni fac verificări într-un posibil caz de pruncucidere
» Gorj: Un tânăr fără permis a fost reţinut pentru provcarea unui accident rutier
» O conductă spartă a transformat o stradă din Târgu Jiu în patinoar
» Gorj: Percheziţii DIICOT pentru destructurarea unui grup infracţional care se ocupa cu traficul de persoane
» Gorj: Un tânăr a prins pentru al şaselea an consecutiv crucea aruncată în apa Gilortului de Bobotează

Mehedinţi

» Boboteaza la Drobeta Turnu Severin

Sport

» Gorjenii își reiau astăzi antrenamentele
» Agitație la CS Universitatea Craiova
» Mandic: Putem prinde play-off-ul
» Box – Lucian Bute îşi propune să câştige titlul mondial anul acesta
» Fotbal – Gabi Velcovici a devenit liber de contract
» Mandic: Eu încă mai cred că putem ajunge în play-off
» Fotbal – Brandan se va alătura duminică lotului CSU Craiova
» Bălgrădean: Ne putem gândi la Europa League, nu la titlu
» Fotbal – Alb-albaștrii vor avea adversari redutabili în Antalya

Bani & Afaceri

» Cea mai mare parte a veniturilor statului provine din TVA

Sanatate

» Cardul de sănătate, blocat în sistem

Magazin

» Mormântul unei regine necunoscute, descoperit în Egipt
» Horoscop
» Bancul zilei

Top