Horoscop

Autori


Berbec

S-ar putea să aveţi probleme cu banii, motiv pentru care nu vă simţiţi în largul dumneavoastră. Aveţi mai multe probleme de rezolvat şi nu prea reuşiţi să le faceţi faţă. Este nevoie să apelaţi la ajutorul celor din jur pentru a ieşi din impas şi pentru a rezolva măcar o parte din problemele care vă macină. Păstraţi-vă calmul şi nu vă lăsaţi atras într-o ceartă pentru că veţi ieşi în pierdere.

Taur

Intenţionaţi să preluaţi noi sarcini la serviciu, dar nu sunteţi sigur că veţi reuşi. Dacă vă veţi da silinţa şi veţi persevera, aveţi toate şansele să îi mulţumiţi pe şefi şi să le atrageţi admiraţia. S-ar putea să aveţi discuţii aprinse cu colegii, dacă refuzaţi să ascultaţi şi părerile lor. Este nevoie să luaţi în seamă şi opiniile venite de la cei din jur pentru că s-ar putea să vă ajute foarte mult.

Gemeni

Dimineaţă survin evenimente neprevăzute, care vă împiedică să vă respectaţi programul şi vă determină să vă modificaţi planurile pe care le aveaţi pentru azi. Nu este indicat să vă puneţi mari speranţe într-o afacere pe care o credeaţi profitabilă. Exact când veţi avea senzaţia că aceasta merge strună, există posibilitatea ca totul să se transforme într-un eşec.

Rac

Sunteţi foarte ambiţios, dar conjunctura actuală nu vă ajută prea mult. Nu este momentul să vă asumaţi mai multe responsabilităţi pentru că este posibil să nu le puteţi face faţă. S-ar putea să fiţi confuz şi să nu vă puteţi onora toate angajamentele, aşa că ar fi mai bine să vă retrageţi un timp de la responsabilităţi mari. Spre seară, faceţi planuri pentru sfârşitul de săptămână, împreună cu persoana iubită.

Leu

Vă faceţi griji degeaba. Norocul vă zâmbeşte atât pe plan profesional, cât şi pe plan financiar. Trebuie doar să vă organizaţi timpul cât mai eficient şi să vă stabiliţi priorităţile împreună cu cei dragi. S-ar putea să fiţi puţin surmenat şi, din această cauză, să deveniţi irascibil. Vă sfătuim să nu căutaţi nod în papură celor din jur şi să îi înţelegeţi cât mai mult posibil.

Fecioară

Dimineaţă s-ar putea să nu vă simţiţi în formă, ceea ce vă accentuează starea de nervozitate. S-ar putea să aveţi impresia că nu veţi fi capabil să îndepliniţi sarcinile care vă sunt date, dar nu va fi deloc aşa. Slăbiciunea pe care o simţiţi este de suprafaţă, pentru că, de fapt, chiar sunteţi capabil să duceţi la bun sfârşit toate activităţile care se ivesc. Vă recomandăm, însă, să nu vă asumaţi nici un risc şi să vă bazaţi exact pe lucrurile de care sunteţi sigur.

Balanţă


Din cauza problemelor sentimentale, dimineaţă este posibil să fiţi confuz şi să nu reuşiţi să vă daţi seama ce vreţi să faceţi cu adevărat. Acceptaţi ajutorul prietenilor apropiaţi şi gândiţi-vă foarte bine la lucrurile care vă nemulţumesc în relaţia cu partenerul de viaţă. Ar fi foarte bine dacă aţi avea o discuţie serioasă în care să stabiliţi ce vă doriţi unul de la celălalt. În cazul în care acest lucru nu are rezultate, este posibil să fie nevoie să treceţi la lucruri mai serioase.

Scorpion

Din cauza amânării unei delegaţii, programul vă este dat peste cap şi este posibil să simţiţi că nu mai ştiţi de unde să începeţi şi unde să terminaţi anumite activităţi. S-ar putea să vă enervaţi pentru că sunteţi nevoit să pierdeţi timpul fără folos. Trebuie să aveţi foarte multă răbdare şi să cereţi ajutorul celor din jur atunci când aveţi nevoie.

Săgetător

Dimineaţă s-ar putea să fiţi bulversat din cauza unor nereuşite care parcă se ţin lanţ şi din această cauză nu  vă găsiţi echilibrul în nici o activitate. Trebuie, însă, să vă organizaţi cât mai riguros şi să încercaţi să vă menţineţi pe linia de plutire în această perioadă mai dificilă. Nu trebuie să disperaţi, pentru că nu va dura mult timp. Nu este exclus să fiţi irascibil şi să vă certaţi cu cei din jur.

Capricorn

Sunteţi confuz şi predispus să faceţi greşeli. Vă sfătuim să vă concentraţi asupra problemelor urgente şi să acordaţi mai multă atenţie spuselor persoanelor din jur. Dacă îi veţi asculta cu atenţie, este posibil să găsiţi cheia rezolvării neajunsurilor care vă nemulţumesc profund. Dimineaţă este posibil să vă dezamăgiţi un prieten bun.

Vărsător

Dimineaţă sunteţi irascibil şi riscaţi să stricaţi relaţiile cu colaboratorii, care nici ei nu sunt dispuşi să vă accepte criticile la nesfârşit. Dacă nu veţi adopta o atitudine diplomată veţi avea foarte multe de pierdut. Persoanele din jur au aşteptări mari de la dumneavoastră, aşa că nu le dezamăgiţi. Păstraţi-vă calmul şi nu faceţi caz din orice mărunţiş! Este indicat să evitaţi ieşirile în societate şi afacerile, pentru că sunteţi predispus la greşeli.

Peşti

Astăzi vă concentraţi mai greu, aşa că vă sfătuim să amânaţi deciziile importante sau întâlnirile cu persoane care au legătură cu veniturile dumneavoastră. Ar fi bine să evitaţi activităţile care necesită efort intelectual şi luciditate pentru că veţi face greşeli foarte greu de îndreptat. Este cazul să acordaţi mai mult timp odihnei şi să vă faceţi câteva analize de rutină. Nu trebuie să faceţi excese de nici un fel.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 5 ianuarie 2015

Actualitate

» Patru din zece români sunt săraci sau expuşi riscului de sărăcire
» Klaus Iohannis va conduce prima ședință a CSM din acest an
» Fără subvenţii la Murgaşi?
» Probleme pe calea ferată la Almăj
» MAE: Marinarul român a murit în urma bombardării petrolierului în apele libiene
» Preşedintele Iohannis a invitat liderii partidelor politice la consultări, săptămâna viitoare
» Camera Deputaţilor cumpără 450 tone de combustibil auto şi servicii CASCO pentru 246 de autovehicule
» Decizia definitivă în dosarul privatizărilor strategice, amânată de ICCJ
» Avertizare meteorologică de vreme geroasă în toată ţara
» Un român ar fi murit în urma bombardării unui petrolier în apele libiene
» Mehedinţi: De Bobotează, jandarmii vor fi alături de credincioşi

Interviu

» Solomon: Ne convine sau nu, DNA este o instituție puternică și credibilă

Local

» Vâlcea: Un băiat de 17 ani a murit într-o pădure din Titeşti, după ce a fost zdrobit de un copac
» Pregătiri de Bobotează
» CS Universitatea Craiova și-a reluat pregătirile
» Olt: Două persoane bănuite de comiterea unei tâlhării, reţinute de poliţişti
» Jandarmii olteni asigură ordinea publică la “Botezul Cailor” de la Brâncoveni şi Slătioara

Dolj

» 200.000 de lei pentru Spitalul din Segarcea
» Totul despre incendiul de la Spitalul din Segarcea
» Avocata Alina Răducan, obligată la despăgubiri către BCR
» Reabilitarea Parcului „Romanescu“ merge la MDRAP
» Programul filmelor la Cinema Colours Craiova
» Reabilitarea Parcului „Romanescu“, pe masa MDRAP
» Disponibilizații de la Ford pleacă acasă în trei etape
» Craiova: A accidentat o persoană şi a plecat de la locul faptei

Gorj

» Bursa locurilor de muncă pentru Spania are loc la Târgu Jiu
» Poliția Locală parchează pe locul persoanelor cu dizabilităţi
» Consilierul local Traian Pătrăşcoiu, favorit să preia conducerea Aparegio
» Minprest Rovinari a concediat zeci de salariaţi
» Viscolul le-a dat bătăi de cap drumarilor
» Gorjenii Horaţiu Mălăele şi Adrian Gorun, incluşi în Dicţionarul personalităţilor
» CAS Gorj are buget pe trei luni
» Gorj: S-a dublat numărul celor care primesc alimente gratuit de la UE
» Viitori jandarmi, în practică la IJJ Gorj
» Gorj: Dosar penal pentru că au furat porumb lăsat necules
» Gorj: Drumul spre Rânca a fost închis din cauza vremii nefavorabile
» Gorj: Zăpadă viscolită în Defileul Jiului şi la Rânca

Sport

» Nou-venitul Micic s-a mișcat bine cu Asesoft
» Cine a dus greul în apărarea CSU?
» Voleibaliștii craioveni promovează meciul cu Trentino la „Titulescu“
» Vor mai sus în clasament
» Fotbal – Eugen Trică va antrena CFR Cluj
» Tenis – Irina Begu, învinsă la Shenzhen de o adversară de 18 ani
» Fotbal – CS Universitatea Craiova și-a reluat pregătirile

Bani & Afaceri

» Firmele din Oltenia, avantajate de reducerea CAS
» 453 de doljeni au pensii sub 10 lei pe lună

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei
» O lume nebună: Un peştişor de trei lire, preţios pentru stăpân

Opinii

» Tace şi face. Încă nu ştim ce

Top