10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Dimineaţă vă lipseşte simţul practic şi vă irosiţi energia pe lucruri care nu sunt aşa folositoare şi constructive. Colegii vă înţeleg şi încearcă să vă ajute în orice activitate întreprindeţi. Vă recomandăm să fiţi prudent. Nu refuzaţi ajutorul celor din jur pentru că aveţi mare nevoie de ei. Trebuie să vă gândiţi foarte bine care sunt priorităţile şi ce vă doriţi cu adevărat.

Taur
Vi se modifică programul pe neaşteptate, dar schimbările sunt de bun augur. Aveţi şansa să faceţi cunoştinţă cu o persoană cu experienţă, care vă ajută într-o afacere şi care vă poate da idei foarte bune pe toate planurile sau doar acolo unde sunteţi mai puţin inspirat. Vă sfătuim să nu luaţi hotărâri la nervi şi să evitaţi speculaţiile financiare, care nu vă vor conduce la nimic bun.

Gemeni
Vă recomandăm să nu începeţi activităţi noi astăzi, pentru că puteţi să vă loviţi de obstacole neprevăzute. Trebuie să vă asiguraţi că totul este în regulă şi să vă luaţi măsuri de precauţie în momentul începerii unei activităţi. De dimineaţă s-ar putea să vă încurce planurile câteva drumuri scurte, pe care nu le puteţi evita. Amânaţi activităţile dificile, care necesită o concentrare intensă!

Rac
De dimineaţă sunteţi hipersensibil şi agitat, nu sunteţi în apele dumneavoastră şi aveţi impresia că totul este împotriva dumneavoastră. Vă recomandăm să nu luaţi decizii importante, pentru că nu sunteţi capabil să distingeţi cu adevărat avantajele sau dezavantajele. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu cei din jur şi lăsaţi de la dumneavoastră. Fiţi cât mai calm şi înţelegător cu ceilalţi.

Leu
S-ar putea că în prima parte a zilei să aveţi mici probleme în cămin, dar nu trebuie să vă faceţi griji pentru că se vor rezolva pe parcurs. Vă recomandăm să le trataţi cu calm şi să aveţi grijă la cuvintele pe care le folosiţi faţă de ceilalţi. Un gest tandru şi o vorbă bună vă pot ajuta să evitaţi o ceartă aprinsă. Gândiţi de două ori înainte de a spune cuvinte dureroase. Financiar, nu staţi prea bine, dar fiţi optimist! Banii vor apărea când veţi avea nevoie.

Fecioară
Dimineaţă sunteţi obosit şi confuz, cu un simţ practic scăzut. Evitaţi să luaţi decizii importante sau să vă angrenaţi în activităţi dificile, pentru că nu veţi reuşi să duceţi totul la bun sfârşit. Vă sfătuim să vă odihniţi mai mult şi să vă limitaţi la activităţi de rutină. De asemenea, timpul petrecut cu familia vă poate ajuta extrem de mult pentru a vă reveni la o formă fizică şi psihică normală.

Balanţă
Zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii şi cu persoana iubită. Sunteţi într-o formă remarcabilă, iar acest lucru vă ajută să vă faceţi prieteni noi. După-amiază, s-ar putea să primiţi o sumă importantă de bani de la o persoană mai în vârstă din familie. Acest lucru vă aduce bucurie. Sunt şanse să vi se propună o colaborare, dar vă sfătuim să nu vă pripiţi şi să analizaţi foarte bine toate aspectele.

Scorpion
Aveţi tendinţa să fiţi idealist şi să credeţi că puteţi rezolva totul foarte uşor. Fiţi mai realist, ca să nu aveţi surprize neplăcute! Vă sfătuim să aveţi grijă ce spuneţi, pentru că riscaţi să jigniţi o persoană dragă şi apoi să regretaţi foarte mult. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere pentru că s-ar putea să nu aveţi dreptate exact în momentul în care insistaţi foarte mult pe un lucru.

Săgetător
Este momentul ideal pentru a vă planifica anul care vine. E momentul în care multă lume ia decizii majore, care sună înălţător, care îi entuziasmează la maximum, şi veţi intra şi dumneavoastră în aceeaşi patimă a promisiunilor. Vă luaţi angajamentul ca, de la anul, să vă apucaţi de sport, să vă faceţi un abonament la sală, să ţineţi un regim care ar face bine organismului. Nu numai că faceţi promisiuni măreţe, dar vă şi înarmaţi cu o imensă voinţă.

Capricorn
Sunteţi într-o perioadă în care simiţiţi că puteţi face mai mult decât de obicei, iar procesul de perfecţionare la care vă supuneţi sau sunteţi supus trebuie să continue. Toate deciziile pe care le luaţi au şanse să vă conducă spre o mare reuşită. Nu uitaţi de alegerea făcută prin voinţă proprie. Sunteţi pe drumul cel bun, dar acest drum implică multă implicare şi dăruire.

Vărsător
Simţiţi nevoia să faceţi puţină curăţenie în spaţiul în care trăiţi, să daţi afară ceea ce nu vă face bine, să vă debarasaţi de lucrurile care nu vă fac plăcere. E un moment excelent de eliberare de lucruri, de oameni, de emoţii care nu vă fac bine, deci faceţi acest gest fără nici un fel de regret. Nu vă legaţi de nimic, mai ales dacă acel lucru chiar nu vă inspiră bucurie şi pace. Sunteţi foarte deschis la schimbări şi luaţi decizii importante.

Peşti
Deşi cei din jur nu prea vă apreciază ideile la adevărata lor valoare, nu este cazul să vă indispuneţi. Vă recomandăm să nu semnaţi documente oficiale şi să nu începeţi afaceri. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental şi în relaţiile cu persoane pe care le-aţi ignorat până acum. Recunoaşteţi că nu le ştiţi pe toate, dar bucuraţi-vă când aveţi şansa de a învăţa ceva nou!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS