12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Dimineaţă s-ar putea să întâmpinaţi probleme financiare, însă nu este cazul să vă demoralizaţi. Aveţi mai mult noroc după-amiază, când un prieten foarte apropiat vă ajută la o problemă grea. O rudă vă propune o colaborare pe termen lung, care are toate şansele să fie de succes. Dacă acceptaţi, vă veţi îmbunătăţi situaţia financiară şi vă veţi putea achiziţiona anumite lucruri pe care vi le doreaţi de mult timp.

Taur
Aveţi succes pe plan sentimental şi în societate, iar acest lucru vă dă mai multă putere de muncă. După-amiază primiţi veşti bune, datorită cărora vă schimbaţi programul. Este o zi bună pentru planuri de viitor, în legătură cu o afacere, dar şi cu chestiunile sentimentale sau de familie. Vă sfătuim să ţineţi cont de intuiţie şi să vă sfătuiţi de fiecare dată când aveţi de luat hotărâri importante cu cineva mai în vârstă.

Gemeni
Relaţiile cu prietenii au de suferit din cauza principiilor pe care le susţineţi şi la care nu vreţi să renunţaţi sub nici o formă. Vă sfătuim să vă întrebaţi dacă nu cumva cei din jur au dreptate, iar dacă realizaţi că este adevărat, vă puteţi chiar disculpa. Prietenii vă ajută să treceţi mai uşor peste o deziluzie sentimentală şi vă fac să priviţi lucrurile într-o altă manieră, care nu v-ar fi trecut prin minte. Fiţi echilibrat şi încercaţi să nu faceţi nici un fel de excese.

Rac
Dimineaţă faceţi planuri de vacanţă împreună cu persoana iubită şi vă simţiţi mai entuziasmat ca niciodată. Continuaţi să vedeţi lucrurile într-o manieră optimistă pentru că acest lucru vă va ajuta să aveţi mai mult randament în tot ceea ce faceţi. Sunteţi binedispus pentru că vă simţiţi înconjurat de prieteni adevăraţi. Totuşi, nu trebuie să aveţi foarte mare încredere în toată lumea pentru că riscaţi să fiţi dezamăgit.

Leu
S-ar putea să aveţi dificultăţi pe plan sentimental şi să fiţi nevoit să luaţi o decizie importantă. Pentru acest lucru aveţi nevoie să gândiţi lucrurile cu calm. Astăzi puteţi să vă faceţi proiecte de viitor şi să vă folosiţi cunoştinţele teoretice pentru că aveţi toate şansele să reuşiţi să realizaţi lucruri admirabile. Munca depusă îşi va arăta rezultatele în scurt timp şi veţi câştiga bani frumoşi.

Fecioară
Traversaţi un moment favorabil, în care aveţi posibilitatea să vă asumaţi noi responsabilităţi sau să începeţi o activitate extraprofesională. Acest lucru vă aduce un plus de încredere şi vă ambiţionează să duceţi totul la bun sfârşit. Puteţi avea succes în activităţile intelectuale şi sociale, ajutat fiind de farmecul personal şi de ingeniozitatea de care daţi dovadă.

Balanţă
Puteţi să vă faceţi planuri  pentru o afacere pentru că sunt premise favorabile pentru un mare succes. Prietenii şi partenerul de viaţă vă susţin şi vă ajută cu sfaturi utile. După-amiază s-ar putea să aveţi o dispută cu un membru al familiei, cu care nu reuşiţi să vă puneţi de acord în legătură cu anumite idei. Vă sfătuim să vă calmaţi, pentru că în scurt timp totul revine la normal. Vă recomandăm să nu neglijaţi problemele membrilor de familie, să vă faceţi timp să-i ascultaţi!

Scorpion
Nu vă faceţi un plan strict pentru astăzi pentru că nu aveţi starea necesară pentru a îndeplini anumite lucruri. Dimineaţă sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte, iar acest lucru vă oboseşte mai mult decât v-aţi fi aşteptat. După-amiază aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară a familiei care provoacă neplăceri. Bazaţi-vă pe intuiţie şi încercaţi, cu răbdare, să găsiţi rezolvarea oricărei probleme care apare.

Săgetător
Dimineaţă aveţi mult de alergat pentru nişte acte legate de o moştenire care vă dă mari dureri de cap. Spre seară, vă pregătiţi să plecaţi într-o călătorie în interes familial, împreună cu partenerul de viaţă. Trebuie să fiţi atent la toate detaliile şi la lucrurile pe care trebuie să le luaţi în această călătorie pentru că riscaţi să uitaţi lucruri importante, care vă vor fi de mare ajutor. Este un moment favorabil planurilor de viitor.

Capricorn
Puteţi să vă faceţi planuri în legătură cu o afacere rentabilă, care vă va îmbunătăţi radical situaţia financiară. Relaţiile cu prietenii şi cu rudele sunt foarte bune pentru că reuşiţi să fiţi amabil cu toţi cei din jur. În partea a doua a zilei, aveţi musafiri care vă fac o deosebită plăcere. Veţi avea ocazia să vă amintiţi de lucruri foarte plăcute împreună cu aceştia şi să plănuiţi o vacanţă într-o altă ţară.

Vărsător
Intuiţia vă ajută să faceţi schimbări importante în plan social, iar cu această ocazie vă veţi putea face mai mulţi prieteni noi de la care veţi învăţa lucruri foarte utile. Vreţi să cumpăraţi ceva deosebit pentru o persoană dragă, iar pentru acest lucru sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte, împreună cu un prieten. Relaţiile cu cei din jur merg excelent şi vă puteţi baza pe sprijinul acestora. Vă sfătuim să profitaţi de acest moment favorabil.

Peşti
Aveţi şansa să găsiţi un serviciu mai bine plătit sau să fiţi promovat, iar acest lucru vă aduce o satisfacţie extraordinară. Veţi avea responsabilităţi mai mari, dar şi câştigurile vor fi pe măsură. Trebuie să vă mobilizaţi şi să vă folosiţi de toate punctele forte pentru a face o treabă excelentă şi admirabilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS