Horoscopul săptămânii viitoare

Autori


Berbec

Berbecii au în faţă o săptămână reuşită în ceea ce priveşte negocierile de orice fel, fie că e vorba de o mărire de salariu sau de realizarea unor planuri împreună cu persoana iubită. Ei vor şti să îşi impună voinţa fără să creeze antipatii în jurul lor, iar succesele de acum vor avea consecinţe pe termen lung. Să fie atenţi cu banii, există riscul de a pierde sume importante sau de a fi victimele unor furturi.

Taur

Pentru Tauri, urmează o săptămână a reluărilor: proiecte reîncepute de la 0, acţiuni care trebuie regândite, cuvinte care trebuie repetate până sunt înţelese. Nici domeniul amoros nu este scutit. Taurii singuri vor fi tentaţi să reînnoade foste relaţii, însă ar fi mai bine să se înfrâneze, pentru că vor da peste aceleaşi probleme. Cineva din familie vine cu veşti bune legate de o achiziţie.

Gemeni

Săptămâna Gemenilor se va caracteriza printr-o lipsă totală de sincronizare cu tot ceea ce este în jurul lor. Vor întârzia mult, nu vor respecta termenele care li se impun, vor uita multe lucruri importante. O agendă bine pusă la punct se va dovedi o adevărată binecuvântare. pentru cei care au fost destul de prevăzători încât să şi-o ordoneze. Banii se vor duce aşa cum vor veni: repede şi în cantitate mare.

Rac

Pentru Raci, urmează o săptămână foarte favorabilă dialogului. Orice probleme ar avea cu cei din jur, orice conflicte, deschise sau latente, acum este momentul să le pună pe tapet. Vor fi extrem de convingători şi şarmanţi, aşa că sunt toate şansele să fie mulţumiţi de rezultatele discuţiilor. În profesie, vor avea ocazia să încerce ceva nou.

Leu

Profesia va fi pe primul plan pentru Lei în această săptămână. Relaţia cu superiorii va fi un pic tensionată în primele zile, dar se va destinde pe la mijlocul săptămânii. Leii trebuie să mai renunţe puţin la orgoliu şi să accepte că nu sunt perfecţi. O reacţie bună la critică va fi privită cu admiraţie de către şefi. Va fi mult de muncă, dar, dacă trec de acest hop, vor avea şi avantaje financiare.

Fecioară

Fecioarele se vor concentra foarte mult asupra familiei în zilele următoare. O rudă apropiată le va cere un ajutor financiar, dar ar fi recomandat ca Fecioarele să impună nişte condiţii foarte clare de restituire, altfel se va profita de bunăvoinţa lor. Tot de un eveniment de familie va fi legat un drum la sfârşitul săptămânii. Vor apărea multe cheltuieli legate de casă, dar, cum îndemânarea Fecioarelor este binecunoscută, bugetul lor nu va fi afectat prea tare.

Balanţă


Balanţele fac multe eforturi în această perioadă pentru a se remarca profesional. Nu e vorba doar de mai multă muncă, ci şi de învăţarea unor lucruri noi care le-ar putea scoate CV-ul din banal. Vor avea spor în tot ce întreprind, cu condiţia să-şi facă un program de lucru eficient. O cheltuială neprevăzută riscă să le strice planurile de weekend. Oricum, banii le vor scăpa printre degete zilele acestea.

Scorpion

Multe discuţii legate de bani vor transforma săptămâna Scorpionilor într-o continuă negociere. Proiectele lor pot da rezultate foarte bune, dar va fi nevoie să lupte mult pentru ele. Planurile de sărbători se vor schimba de mai multe ori şi nu vor primi un răspuns sigur până la sfârşitul săptămânii. Câteva neplăceri legate de sănătate îi vor face mai iritabili, dar nu se vor mobiliza pentru rezolvarea lor.

Săgetător

Săgetătorii vor fi nevoiţi să înveţe să comunice mai bine cu partenerul de cuplu. Deşi ei pun foarte mare accent pe comunicare în teorie, se pot dovedi destul de nerăbdători şi insensibili în practică. Partenerul nu se va mai mulţumi cu vorbe mari, ci va aştepta o schimbare vizibilă de atitudine. Atenţie şi la job, o vorbă scăpată fără judecată le poate face necazuri. Vor petrece foarte mult timp făcându-şi planuri financiare îndrăzneţe.

Capricorn

În săptămâna următoare, Capricornii vor fi surprinzător de creativi şi spontani în relaţia de cuplu. Partenerii lor se vor bucura de multe surprize şi momentele plăcute se vor ţine lanţ. Din păcate, această stare ludică va avea efecte negative asupra planului profesional: mintea Capricornilor nu va sta deloc la muncă şi, contrar naturii lor, vor fi tentaţi să tragă chiulul.

Vărsător

În perioada următoare, Vărsătorii vor fi cam dezorientaţi în ceea ce priveşte situaţia lor profesională. Vor primi tot felul de propuneri în doi peri din mai multe părţi şi nu vor şti ce să creadă. Mai bine ar fi să se concentreze asupra jobului actual, pentru că aşa au mai multe şanse să evolueze. O sumă de bani primită de la cineva din familie îi va ajuta să-şi rezolve nişte probleme legate de locuinţa.

Peşti

Centrul de interes al Peştilor pentru săptămâna care începe va fi dragostea. Cei singuri vor începe să caute ceva serios, sau chiar se vor gândi să reia o fostă relaţie. Cei cuplaţi vor dori să facă un pas înainte. Grijile financiare vor trece pe planul al doilea, mai ales că un prieten le va veni în ajutor cu o mică, dar binevenită, sumă de bani. Nici profesia nu îi va stresa prea mult. Să fie atenţi la relaţiile cu prietenii.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 20 decembrie 2014

Actualitate

» Traian Basescu își prezintă astăzi bilanțul celor două mandate de președinte
» Proprietarul dronei care a filmat accidentul elicopterului SMURD: M-am dus cu drona fix deasupra cozii elicopterului și se vede clar cum cineva încerca să supraviețuiască
» Cutremur de 3,1 grade în Vrancea
» Ambra continuă lupta cu viața
» Cartea de weekend: Volume dedicate lui Ştefan Petică Editura AIUS 2014
» Artist plastic handmade, Caminescu Miruca: Lucrez cum porunceşte sufletul
» Crăciunul interbelic

Local

» Olt: Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier, pe DN 65
» Mehedinți: 40 de familii au primit daruri de Crăciun de la ISU „Drobeta” și Crucea Roșie
» Baronul Duicu rămâne în arest la domiciliu
» Şi-a ucis soția și apoi a încercat să se omoare

Dolj

» Dottoressa Olguţa?
» ABA Jiu, bilanț pe 2014 și proiecte pentru 2015
» Aproape 800 de cazuri de pneumonie într-o săptămână
» Sile Drăgușin, zece ani de pușcărie
» Condamnat după ce a înşelat zeci de persoane
» Rectificare de 3,65 de milioane de lei pentru drepturi salariale
» Doljul are 26.316 şomeri
» CAO despre străzile din Romanești: Și vremea e de vină

Gorj

» Alaiul obiceiurilor de iarnă a poposit în Târgu Jiu
» Două ambulanţe noi la SJA
» A fost inaugurat noul sediu al AJOFM
» Minerii şi energeticienii au luat vacanţă

Sport

» Baschet (m): Craiova – Steaua, scor 83-99, în Liga Naţională
» Fotbal – CJA Dolj şi-a premiat superlativele
» Volei: Echipa masculină SCM-U Craiova a încheiat turul cu victorie, fetele au pierdut cu Bacăul
» Box – Jo Jo Dan l-a învins pe Kevin Bizier într-un meci disputat la Quebec
» Moș Crăciun a fost Pro Junior(i)
» Reprezentanții CSU, atenți cu copiii de la DGASPC Dolj
» Dați cu plușuri în steliști!
» Voleibalistele înfruntă campioana
» Moş Crăciun „alb-albastru“, in acțiune
» A lăsat fotbalul pentru box și a luat medalie de aur

Magazin

» Bancul zilei
» Obiceiuri ciudate de Crăciun din lumea întreagă
» Horoscopul săptămânii viitoare
» Ia te uită!

Top