Horoscop

Autori


Berbec

Vă frământă unele probleme pe care nu aţi reuşit să le finalizaţi. Tot ce veţi întreprinde în această perioadă se rezolvă cu o oarecare întârziere. Sunt posibile propuneri de colaborare, ce se vor dovedi în scurt timp avantajoase. Chestiunile profesionale vă vor stresa destul de mult. Va trebui să discutaţi cu partenerul de viaţă despre modul de utilizare a fondurilor comune. Astăzi ar fi bine să nu vă asumaţi nici un risc.

Taur

Contactul cu străinătatea vă va favoriza. Aţi putea primi o sumă de bani sau o propunere de colaborare avantajoasă de pe alte meleaguri O lucrare începută de mai mult timp la serviciu va fi finalizată, dar nu este cazul să vă aşteptaţi la aprecieri din partea conducerii. Relaţia cu colaboratorii vă va ridica probleme şi n-ar strica să daţi dovadă de mai multă toleranţă.

Gemeni

Este posibil să aveţi parte de un eveniment care vă va lua prin surprindere; ar fi bine să nu reacţionaţi înainte că lucrurile să se limpezească. De asemenea, ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi la limita legalităţii. La serviciu vor fi multe de făcut. Activităţile gospodăreşti vă vor lua destul de mult din timpul liber, dar veţi reuşi să vă organizaţi astfel încât să vă rămână timp şi pentru divertisment.

Rac

O zi excelentă din punct de vedere sentimental. Comunicaţi bine cu persoana iubită, puteţi face planuri de viitor, ceea ce vă va da un sentiment de încredere şi de bună dispoziţie. Totuşi, nu este cazul să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Este posibil să aveţi neînţelegeri cu superiorii ierarhici şi ar fi de dorit să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. În cursul dimineţii primiţi o veste neplăcută de la şeful dumneavoastră.

Leu

Va fi mare agitaţie la serviciu pe tot parcursul zilei. Relaţia cu colaboratorii ar putea înregistra unele schimbări. Aţi putea face o investiţie sau aţi putea obţine un credit avantajos. Copiii sau persoanele mai tinere din familie vă vor obliga la cheltuieli suplimentare. Aveţi reuşite pe plan profesional, dar cu preţul unor ore de muncă suplimentare. Atenţie la un coleg de serviciu!

Fecioară

Mintea vă este plină de idei, dar cam împrăştiate şi n-ar strica să vă sfătuiţi cu cei din jur înainte de a pune planurile în practică. La serviciu veţi avea parte de o zi agitată, în care va trebui să reveniţi asupra unor lucrări pe care le-aţi considerat rezolvate. Nici relaţia cu colegii nu va fi la nivelul aşteptărilor, aşa că nu este cazul să vă bazaţi prea mult pe sprijinul lor.

Balanţă


Nemulţumirile dumneavoastră sunt reale, dar uşor exagerate. Nu vă grăbiţi să faceţi schimbări în viaţa sentimentală, deoarece este puţin probabil să fiţi mulţumit. Este nevoie de mai multă răbdare pentru a obţine ceea ce vă doriţi. Activităţile sociale vor fi prioritare în această perioadă. Veţi cheltui destul de mulţi bani, dar până la urmă veţi face faţă situaţiei financiare. Dacă plecaţi într-o călătorie, fiţi prudent şi nu vă grăbiţi!

Scorpion

Sunteţi mai agitat, mai neliniştit şi nu prea aveţi stare pentru ceea ce v-aţi propus. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în controverse inutile. Negocierea salariului sau a altor sume ar putea fi făcută cu succes. Este posibil să aveţi şansa unui câştig. Aţi putea semna un contract avantajos sau aţi putea obţine o aprobare. Dacă plecaţi la drum sunt posibile surprize din partea mijlocului de transport.

Săgetător

Veţi avea ocazia să faci o investiţie, dar nu trebuie să renunţaţi cu nici un chip la prudenţă. La serviciu va fi multă forfotă, vor fi multe de făcut şi n-ar fi exclus să vi se repartizeze noi sarcini. Relaţiile cu colegii vor fi bune şi veţi putea miza pe sprijinul lor la nevoie. La serviciu atmosfera este desul de plăcută, deşi totul se derulează cu încetineală. Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu dispuneţi de putere de convingere şi riscaţi să încheiaţi tranzacţii dezavantajoase.

Capricorn

Colegii vă vor susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi şi acest lucru vă va da un plus de încredere. Colaborările se vor dovedi deosebit de avantajoase, iar iniţiativele în acest domeniu îşi vor arăta în scurt timp eficienţa. Situaţia financiară pare a se îmbunătăţi. În cazul în care doriţi să vă îmbunătăţiţi confortul în apartament, şansa va fi de partea dumneavoastră în această perioadă.

Vărsător

Astăzi se pare că va fi nevoie să faceţi o mulţime de drumuri pentru a rezolva chestiunile legate de serviciu. Chiar dacă nu vă convine nu trebuie să vă exprimaţi nemulţumirea, căci până la urmă situaţia vă va avantaja. Popularitatea în rândul prietenilor va creşte considerabil. N-ar fi rău să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii. După-amiază s-ar putea să vă confruntaţi cu o problemă financiară.

Peşti

Tot ce faceţi la serviciu se finalizează cu greutate în această perioadă. Munciţi mult şi aţi dori că aprecierile să nu se lase prea mult aşteptate. Puteţi spera la un ajutor din partea superiorilor ierarhici. Evitaţi să daţi curs pornirilor impulsive, altfel aţi putea avea probleme de tot felul. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în colaborări.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 18 decembrie 2014

Actualitate

» Lansare de carte la „Aman“
» Principalele proiecte și investiții ale CJ Dolj în 2014
» CNADNR a pus în funcțiune noi camere fixe pentru controlul rovinietei
» Recensământ 2011: Populaţia stabilă cu vârsta de cel puţin 18 ani, peste 16 milioane
» Preşedintele italian Giorgio Napolitano intenţionează să demisioneze
» Programul de lucru de Sărbători la Registrul Comerţului
» Nicolae Manea, aplaudat de sute de suporteri pe ultimul drum
» MAE salută restabilirea relaţiilor diplomatice dintre SUA şi Cuba
» Anul 2014 a fost excelent pentru CJ Dolj
» Colindătorii de la C.N. “Fraţii Buzeşti”
» Locuri de muncă deblocate în învăţământ

Publireportaj

» Işalniţa, o localitate în continuă dezvoltare

Local

» Mehedinţiul, reprezentat la Concertul Internaţional de Colinde de la Viena
» Ceremonii militare şi religioase la Râmnicu Vâlcea, pentru marcarea a 25 de ani de la Revoluţie
» Mehedinţi: Şoferi şi pietoni amendaţi în cadrul unei acţiuni a Poliţiei Rutiere Severin
» Mehedinţi: Tânăr prins cu articole pirotehnice interzise

Dolj

» Șofer fără permis, arestat pentru ucidere din culpă
» Softronic va produce locomotive în Ungaria
» Furnizor Ford, o nouă fabrică la Craiova
» Spitalul de 200 de milioane de euro – fata morgana a Olteniei
» Cum ajungi director la Salubritate: dai sfaturi primarului
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Comercianții, în vizorul polițiștilor
» Administratoare condamnată pentru delapidare
» Doljul – locul al 12-lea pe ţară la exporturi
» Loc de joacă de 220.000 de euro, motiv de ceartă în consiliul local
» Strada apelor
» Craiova: Serbări și daruri pentru copiii centrelor sociale “Best Life” și “Aripi de Lumină”
» Pe strada Homer, ca la Amsterdam
» Amendă pentru bătătoarele de covoare
» Tradiţia de Ignat se păstrează
» Dolj: Campania “De la inimă la inimă”, la Liceul “Mihai Viteazul” din Băilești

Gorj

» Poliţişti locali, condamnaţi la închisoare cu suspendare
» Drumurile Naţionale continuă licitaţiile pentru achiziţia de utilaje
» Salvamont Gorj administrează nouă baze noi de intervenţie
» Program de Sărbători la Transloc şi salubritate
» Fotomodelul Anca Rovenţa ar fi murit electrocutată
» Gorj: Elev reţinut pentru fugă de la locul accidentului
» Gorj: Bătaie pe ceaune şi oale la Târgu Jiu

Sport

» Podărenii au intrat în vacanță pe ritm de colinde
» Moș Crăciun a vizitat juniorii alb-albaștri de la CSU şi CSJ
» SCM a luat o extremă de la Universitatea Cluj
» „Struțul“ vrea să sară pe noul stadion din Bănie
» Fotbal – Moș Crăciun a vizitat juniorii de la CSU și CSJ
» Geolgău: CSU a avut un an excelent

Educatie

» Profesorii primesc în avans drepturile salariale câștigate în instanță
» Școlile au undă verde pentru angajări

Magazin

» Gol-puşcă pe bicicletă, amendat pentru că nu avea cască
» Horoscop
» Bancul zilei

Top