Horoscopul săptămânii viitoare

Autori


Berbec

Pentru cei din zodia Berbecului, săptămâna care urmează se anunţă plină de conflicte. Nimic major, dar suficient să le dea nativilor din Berbec o stare de permanentă iritabilitate. Aceste probleme vor avea, în principal, legătură cu serviciul şi pot strica imaginea Berbecilor la locul de muncă. Vor avea, în schimb, noroc la tot ce ţine de examene şi teste de orice fel. Se recomandă mai multă grijă în privinţa sănătăţii, mai ales a afecţiunilor dentare, care riscă să se agraveze mult în această perioadă.

Taur

Taurii vor avea o săptămână foarte bună sub aspectul vieţii sociale. Vor simţi nevoia să iasă în evidenţă, să cunoască lume nouă, să fie spirituali şi comunicativi. Acest lucru nu este ceva ieşit din comun pentru Tauri, se ştie că sunt, de regulă, persoane prietenoase, însă va avea consecinţe mai importante decât simpla stare de bine.

Gemeni

Pentru cei născuţi în Gemeni, săptămâna aduce veşti foarte bune pe plan financiar: vor primi tot felul de şanse de a-şi spori veniturile. Nimic foarte important, dar, oricum, un ban în plus pentru cadourile de sărbători nu strică nimănui. Vor fi mai veseli, mai optimişti şi mai toleranţi cu cei din jur şi această stare îi va ajuta să pună capăt unor mici conflicte, mai ales dacă sunt legate de membrii familiei.

Rac

Pentru Raci, zilele următoare aduc multă muncă, dar şi multe satisfacţii. Vor primi noi responsabilităţi profesionale, vor avea succes în tot ceea ce ţine de dialog, de comunicare şi de negociere şi se vor face remarcaţi. Din păcate, efectele financiare ale acestei evoluţii nu apar chiar acum, dar nici nu vor întârzia prea mult. Până atunci, se recomandă grijă la felul în care gestionează banii.

Leu

Pentru Lei, săptămâna care urmează va fi destul de solicitantă, însă vor avea ocazia să facă tot ce le place lor: să organizeze, să dea ordine, să tune şi să fulgere în dreapta şi-n stânga şi să se văicărească. Deşi se vor face un pic nesuferiţi celor din jur, această atitudine dictatorială va da roade, de data asta, şi Leii vor reuşi să obţină tot ceea ce îşi propun. Să fie atenţi la sănătate, un consum nervos prea mare le va face probleme cu somnul şi digestia.

Fecioară

Fecioarele îşi fac încă de pe-acum planuri de sărbători: pe cine vor invita, cât le va costa totul, câte zile libere îşi vor lua, ce cadouri vor cumpăra etc. Asta este, pentru ele organizarea e a doua natură. Se nasc multe întrebări legate de bani şi va fi nevoie ca Fecioarele să facă demersuri suplimentare pentru a obţine ceva în plus faţă de veniturile obişnuite.

Balanţă


Pentru Balanţe, cuvântul de ordine al acestei săptămâni este enervarea. În special la serviciu. Cineva nu le place şi încearcă să le facă viaţa amară. Vor avea parte de tot felul de conflicte minore care, adunate, le vor strica săptămâna. Trebuie însă să încerce să-şi păstreze calmul, dacă vor să fie cele care râd la urmă. Financiar, lucrurile stau ceva mai bine: Balanţele vor avea ocazia să-şi recupereze nişte investiţii, sau împrumuturi, sau să primească unele cadouri de valoare.

Scorpion

În zilele următoare, Scorpionii vor avea tot felul de probleme legate de casă: lucruri care se strică, mici accidente casnice, conflicte cu vecinii sau chiar neplăceri legate de siguranţa locuinţei. Totul va trebui rezolvat imediat, chiar dacă cere timp, bani şi nervi, altfel aceste necazuri se vor agrava. În schimb, se pot echilibra relaţiile cu membrii familiei, mai ales în cazul conflictelor legate de bani.

Săgetător

Săptămâna Săgetătorilor se va învârti în jurul dragostei. Mai bine zis, a necazurilor care pornesc de la ea. Se anunţă multe certuri care au la bază gelozia partenerului. Deşi Săgetătorii ştiu, de obicei, să se detaşeze de astfel de probleme, de această dată vor pune totul la suflet, vor deveni pesimişti şi vor neglija toate celelalte aspecte ale vieţii. Latura profesională va sta în umbră, pentru moment, toate proiectele vor fi amânate.

Capricorn

Evoluţia săptămânii Capricornilor va depinde foarte mult de cei din jurul lor. Toate proiectele nativilor din această zodie vor atârna de deciziile şi bunăvoinţa altor persoane. Este recomandat să-şi folosească la maximum puterea de convingere şi negociere, dacă vor să aibă de câştigat. La serviciu, să fie ceva mai atenţi la atitudinea pe care o au faţă de colegi.

Vărsător

Săptămâna Vărsătorilor se va învârti în jurul călătoriilor. Îşi vor face planuri de excursii şi vizite sau vor primi chiar ei vizita unui prieten de departe. Vor fi nişte zile destul de plăcute, cu excepţia unor mici îngrijorări legate de profesie. Vărsătorii care trebuie să ia decizii importante în acest sens se vor trezi puşi în dificultate de existenţa mai multor variante la fel de îmbietoare.

Peşti

Pentru Peşti se anunţă o săptămână destul de liniştită. Profesional, vor primi nişte oferte care i-ar putea ajuta să evolueze, dar vor avea destul timp să reflecteze asupra lor. Cu banii nu vor sta rău, dar nici nu e cazul să se aştepte la câştiguri însemnate în această perioadă. Îşi vor face unele griji din cauza unui prieten care nu mai dă nici un semn, însă nu e cazul să se gândească la ce e mai rău.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 6 decembrie 2014

Actualitate

» Canada intenţionează să elimine vizele pentru toți cetățenii din UE
» Guvernul amână cu încă cinci ani dreptul călătorilor de a fi despăgubiţi la întârzieri CFR
» SUA întârzie retragerea a 1.000 de militari din Afganistan
» Preşedintele CJ Buzău, prins în flagrant luând mită
» Mandate de arestare pentru cele 11 persoane reținute în dosarul Mediapro
» Grecia: Scriitorul Menis Koumandareas a fost găsit mort în locuinţa sa
» Negocierile cu FMI pe tema deficitului bugetar au fost reluate astăzi
» Crinuţa Dumitrean, fosta şefă a ANRP, rămâne în arest
» Românii îl sărbătoresc astăzi pe Sfântul Nicolae
» Cod Galben de inundații pentru râuri din județele Dolj, Olt și Mehedinți
» Comori din adâncuri
» „În 1983 şi 1992, premiul Nobel trebuia să poarte un nume românesc: Marin Sorescu“, de Ion Jianu – Editura EIKON Cluj 2014
» Marin Sorescu, 18 ani de nemurire

Local

» Mehedinţi: Gala Premiilor de Excelenţă la Drobeta Turnu Severin

Dolj

» Bărbat din comuna doljeană Coşoveni bolnav de Alzheimer, căutat de familie
» CAO repară „eroarea“ de pe Aleea III Bariera Vâlcii
» Lucrările la cartierul chinezesc ar putea începe în ianuarie
» Clinica de Cardiologie crește văzând cu ochii
» Prof. dr. Eugen Moţa, șeful Clinicii de Nefrologie a Spitalului Județean de Urgență Craiova – „Ne lipsesc multe medicamente și materiale sanitare“
» Călărași, o comună aflată în continuă schimbare
» Șoferii craioveni au învățat că centura le poate salva viața
» Metoda „Accidentul“ l-a trimis zece ani la pușcărie
» Întreruperi energie electrică de luni
» Lipsesc sau nu bani de la CAR-ul Căminului pentru Persoane Vârstnice?

Gorj

» Gorj: Elevii de la Şcoala Novaci au construit o seră din sticle de plastic
» Asistentă medicală, trimisă în judecată pentru trafic de influenţă
» Şeful IPJ Gorj, acuzat de abuz în serviciu
» Anchetă internă la primărie după reţinerea şefului de la Investiţii

Sport

» Baschet (m): CSM Oradea – SCM-U Craiova, scor 75-68, în Liga Naţională
» Fotbal – Pandurii Târgu Jiu a luat o gură de oxigen în jocul cu Rapid (update, declaraţii)
» Meciul 13 a fost cu ghinion pentru Săndoi şi Cârţu
» Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“ a falimentat
» Petre Grigoraș, la ultimele două jocuri pe banca pandurilor
» Echipele craiovene evoluează în deplasare
» România porneşte spre titlul european
» Fotbal – Rezultate, clasamente

Magazin

» Horoscopul săptămânii viitoare
» Ia te uită!
» Bancul zilei
» Ochiul uman poate percepe lumina infraroşie

Top