16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi de gând să staţi cu familia şi să vă odihniţi, dar nu reuşiţi. De dimineaţă se ivesc o serie de probleme urgente. Nu vă este uşor, dar reuşiţi să vă descurcaţi cu bine, mai ales dacă veţi ţine cont şi de părerile celor din jur. Spre seară vă pregătiţi pentru o călătorie în interes familial, împreună cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să vă verificaţi bagajele de două ori pentru că riscaţi să uitaţi ceva important.

Taur
Ar fi bine să vă ascultaţi intuiţia şi să renunţaţi la o călătorie din care nu vă puteţi alege decât cu pierderi. De asemenea, o călătorie v-ar putea provoca şi anumite discuţii cu partenerul de viaţă. Astăzi aveţi toate şansele să câştigaţi un premiu substanţial la un concurs. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul, pentru că numai astfel vă puteţi valorifica talentul. Aveţi şansa să câştigaţi o sumă importantă de bani.

Gemeni
Puteţi avea succes într-o activitate nouă, pe care o începeţi împreună cu un prieten şi din care puteţi obţine câştiguri substanţiale. După-amiază primiţi o sumă importantă, care vă face să vă schimbaţi planurile. Trebuie să aveţi grijă la toate aspectele. Vă sfătuim să nu neglijaţi problemele membrilor de familie, chiar dacă vă costă timp şi bani, pentru că au foarte marte nevoie de dumneavoastră.

Rac
Împreună cu persoana iubită faceţi planuri ce pot părea nerealiste, însă perseverenţa vă ajută să dovediţi contrariul. După-amiază este posibil să vă certaţi cu o persoană mai în vârstă din familie, dar vă calmaţi repede, după ce vă daţi seama că nu aveţi dreptate. Este posibil să faceţi o călătorie care vă va aduce multă bucurie şi vă va ajuta să cunoaşteţi foarte multe lucruri noi.

Leu
Staţi mai bine cu banii, sunteţi plin de entuziasm şi foarte deschis în ceea ce priveşte planurile de viitor. Sunteţi într-o formă fizică perfectă, iar acest lucru vă face să iniţiaţi foarte multe activităţi, atât acasă, cât şi la serviciu. Puteţi să porniţi o afacere sau să călătoriţi, dar este o zi bună şi pentru întâlniri romantice. În cazul în care aveţi anumite nemulţumiri faţă de persoana iubită trebuie să le clarificaţi. Evitaţi speculaţiile financiare!

Fecioară
Dimineaţă aveţi un succes nesperat într-o călătorie de afaceri, care apare în ultimul moment. Vă sfătuim să nu vă pierdeţi răbdarea dacă lucrurile nu merg în ritmul care v-ar plăcea. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerii de afaceri pentru că aţi putea suferi unele pierderi. După-amiază reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche, iar acest lucru vă linişteşte.

Balanţă
Dimineaţă este posibil să primiţi o sumă importantă, care vă prinde foarte bine. Poate să fie o moştenire sau plata pentru o colaborare. Puteţi să vă faceţi planuri de viitor. Dacă vă bate gândul să investiţi într-o afacere, nu ezitaţi, pentru că aveţi toate şansele să vă îmbunătăţiţi considerabil veniturile. Vă recomandăm să puneţi foarte mare accent pe odihnă pentru că în această perioadă staţi prost la capitolul sănătate.

Scorpion
S-ar putea să vă schimbaţi complet programul, dar nu este cazul să vă faceţi probleme, pentru că astăzi aveţi noroc. O persoană mai în vârstă vă dă informaţii utile pentru a demara o activitate profitabilă, iar dumneavoastră trebuie să le materializaţi cât mai eficient cu putinţă. Vă sfătuim să vă consultaţi cu partenerul de viaţă, pentru că altfel ar putea apărea anumite discuţii care nu îşi au rostul.

Săgetător
Primiţi un cadou din partea unei persoane dragi din familie, de care vă bucuraţi în mod deosebit. Capacitatea de comunicare este excelentă şi vă ajută să rezolvaţi o problemă financiară care vă frământă de foarte multă vreme. În partea a doua a zilei, un prieten vă invită la petrecere. Vă sfătuim să fiţi cumpătat şi să nu faceţi nici un fel de abuz. Mare grijă la atitudinea pe care o aveţi faţă de cei din jur pentru că riscaţi să îi faceţi să se simtă inferiori.

Capricorn
În prima parte a zilei luaţi o decizie în urma căreia sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul, iar acest lucru nu vă este tocmai pe plac. S-ar putea să fiţi contactat de câţiva prieteni, cu care faceţi pregătiri pentru o petrecere. Puneţi-vă imaginaţia la încercare pentru că aveţi capacitatea să faceţi lucruri care vor fi pe placul celor din jur. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor financiare.

Vărsător
Uşurinţa cu care comunicaţi vă favorizează relaţiile cu cei din jur şi vă poate aduce prieteni noi. Noile cunoştinţe vă pot aduce anumite satisfacţii, cel puţin pe plan sentimental. Trebuie să fiţi natural şi să nu abuzaţi de încrederea pe care o au cei din jur în dumneavoastră. Trebuie să fiţi mult mai responsabil când vine vorba de familie sau de anumite decizii importante.

Peşti
Aveţi succes într-o călătorie în interes de afaceri, spre mulţumirea tuturor membrilor din familie. Vă sfătuim să aveţi răbdare şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerii. În partea a doua a zilei, reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche. Din punct de vedere financiar, nu aveţi motive de îngrijorare pentru că toate merg strună.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS