Horoscop

Autori
Etichete , , ,


Berbec

Capacitatea creativă deosebită vă îndeamnă să începeţi o activitate nouă, pe care veţi reuşi să o duceţi la bun sfârşit. Puteţi avea reuşite pe plan intelectual şi sentimental şi vă puteţi bucura de aprecierea persoanelor din familie. Aveţi grijă însă cu exagerările de orice fel. Oricât de mare ar fi tentaţia, trebuie să încercaţi să găsiţi un echilibru în toate. Parcurgeţi o perioadă favorabilă exprimării artistice.

Taur

Dimineaţa sunteţi mai sensibil decât de obicei şi s-ar putea să aveţi probleme în relaţiile cu anturajul. Cel mai bine ar fi să comunicaţi mai mult pentru că în acest mod vă puteţi face înţeles de cei din jur. Vă recomandăm să fiţi prudent în tot ce faceţi şi să aveţi mare grijă la aspectele financiare. Ar fi bine să nu promiteţi nimic, dacă nu sunteţi sigur că puteţi să vă ţineţi de cuvânt.

Gemeni

Pot interveni schimbări importante, care vă oferă o mulţime de satisfacţii. Activitatea intelectuală intensă şi creativitatea ieşită din comun vă ajută să aveţi succes pe plan social. Sunteţi comunicativ şi acest lucru vă ajută să începeţi noi relaţii de prietenie sau să cunoaşteţi oameni care vă pot încuraja în anumite proiecte pe care le-aţi plănuit de mult timp. După-amiază sunteţi nevoit să luaţi o hotărâre serioasă în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale.

Rac

Dimineaţa sunteţi plin de optimism şi aveţi o imaginaţie debordantă, care vă poate ajuta să iniţiaţi o activitate foarte plăcută şi de succes. Înclinaţiile artistice vă ajută să vă afirmaţi în societate. Nu este exclus să faceţi cunoştinţă cu o persoană importantă, dispusă să vă sprijine şi chiar să vă promoveze ideile. Seara este posibil să suferiţi o dezamăgire sentimentală, care vă pune pe gânduri şi vă face să luaţi o hotărâre importantă.

Leu

Se pare că nu aveţi nici un moment de răgaz şi vă simţiţi epuizat. Sunteţi foarte ocupat, dar graţie imaginaţiei şi ingeniozităţii de care daţi dovadă, reuşiţi să realizaţi tot ce v-aţi propus. Seara s-ar putea să fiţi foarte obosit, dar vă bucuraţi să vedeţi că partenerul de viaţă vă este alături. Trebuie să cereţi sprijinul în momentul în care simţiţi că nu mai aveţi energie. Chiar şi ajutorul moral sau cuvintele frumoase pot fi surse de energie.

Fecioară

Aveţi noroc şi sunt şanse să depăşiţi cu uşurinţă orice dificultate. Este o zi foarte bună pentru examene, lucrări artistice şi proiecte pentru că aveţi capacitatea să reţineţi o cantitate mare de informaţii. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune şi puteţi pune la cale o cină romantică pentru a vă bucura împreună cu partenerul.

Balanţă


Sunteţi hotărât să porniţi o afacere, dar nu vă ajung banii şi nici nu aveţi idee la cine să apelaţi pentru a cere ajutor. Dacă vă puneţi la lucru imaginaţia şi creativatea, aveţi şanse să obţineţi suma necesară, fără eforturi foarte mari. După-amiază s-ar putea să suferiţi o dezamăgire pe plan sentimental, care să vă facă să vă schimbaţi priorităţile. Vă sfătuim să evitaţi călătoriile lungi.

Scorpion

Puteţi să vă faceţi planuri de viitor şi să vă afirmaţi din punct de vedere social. Dacă vă sfătuiţi cu o persoană apropiată în legătură cu planurile pe care le faceţi aveţi toate şansele ca acestea să fie reuşite. Daţi dovadă de sensibilitate şi vă simţiţi foarte bine în compania prietenilor şi a persoanei iubite. Organizaţi cât mai multe ieşiri alături de persoanele în compania cărora vă simţiţi bine.

Săgetător

Dimineaţa sunteţi cam visător şi este posibil să neglijaţi probleme importante, spre dezamăgirea membrilor familiei, care aşteaptă anumite lucruri de la dumneavoastră. Vă sfătuim să nu începeţi activităţi noi, pentru că există riscul să luaţi decizii neinspirate, care să atragă insuccesul. Gândiţi-vă de două ori înainte de a acţiona şi nu refuzaţi sprijinul unei persoane mai în vârstă din familie!

Capricorn

Cei din jur vă apreciază creativitatea şi vă dau şansa să vă desfăşuraţi exact în maniera în care doriţi. Ar fi bine să o folosiţi pentru a vă rezolva problemele de serviciu şi de afaceri şi poate pentru a face câţiva bani în plus. Vă recomandăm să ţineţi seama de sfaturile unei rude, mai ales în chestiuni financiare pentru că există posibilitatea să faceţi anumite greşeli care pot avea consecinţe grave.

Vărsător

Nu prea sunteţi comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri pentru că sunteţi predispus să faceţi anumite gafe. Vă sfătuim să evitaţi riscurile, pentru că s-ar putea să nu mizaţi corect şi să suferiţi pierderi considerabile. Aveţi nevoie de relaxare şi de multă odihnă. Nu ar strica să vă faceţi şi anumite analize dacă nu vă simţiţi bine. Dacă vi se oferă ocazia să mergeţi într-o vizită, nu staţi mult pe gânduri!

Peşti

Aveţi succes în activităţi casnice, dar şi în societate. Dacă vreţi să cumpăraţi ceva pentru casă, nu mai staţi pe gânduri. Sunteţi într-o perioadă prielnică pentru achiziţii legate de cămin. Partenerul de viaţă şi colegii vă apreciază ideile şi vă susţin să le realizaţi cu bine. Aveţi o deosebită capacitate de comunicare şi rezolvaţi cu uşurinţă toate problemele care apar. Puteţi să faceţi planuri de viitor, dar evitaţi orice speculaţie!Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 4 decembrie 2014

Actualitate

» Strategia energetică a României va fi lansată mâine în dezbatere publică
» Pensiile vor fi plătite în avans în luna decembrie, înaintea Sărbătorilor
» Orăşelul Copiilor, organizat de o firmă de apartament
» Traducătorii şi-au făcut bilanţul
» Liceul din Călăraşi, mai dotat ca la oraş
» Don Giovanni, din nou, la Craiova

Publireportaj

» Volumul de versuri „Picuri“, lansat la Biblioteca „Aman“
» Primăria Bechet investeşte în dezvoltarea zonei portuare
» Pieţe de Crăciun din Europa pe care trebuie să le vezi în 2014

Local

» La Severin, rezervarea parcării poate fi amendată cu 1.800 de lei
» Centru Cultural Românesc, la Kladovo
» Olt: Spitalul din Drăgăneşti ar putea fi redeschis anul viitor
» Olt: Vânătoare de mistreţi la Ocolul Silvic Balş
» Olt: Orăşelul Copiilor din Slatina va fi inaugurat de Sfântul Nicolae

Dolj

» Craiova și-a lansat candidatura la titlul de Capitală Culturală Europeană în „Noaptea doamnelor“
» Povestea din spatele Orășelului Copiilor
» Șef de serviciu din Primăria Târgu Jiu, reţinut de poliţie
» Omul de afaceri Ion Fotescu face pușcărie
» Orchestra Philharmonia Britannica a cântat la Şcoala Specială „Sf. Mina“
» Liceul „Ștefan Anghel“ Băilești: Zeci de mii de lei pe deconturi fără acte doveditoare
» Procesul lui Nixon se mută la Pitești
» Artistul plastic Dan Nica: Flașneta, un simbol pitoresc al vechii Craiove
» Cinci ani de la înființarea centrului de traduceri al Universității din Craiova
» Studenții craioveni îi vor medita pe elevi pentru bacalaureat
» Au obținut credite de aproape 500.000 de lei cu acte false
» Dolj: Bancnotă de 100 de euro falsă descoperită la PTF Calafat
» „Un flașnetar“ în centrul vechi al Craiovei

Gorj

» Bani pentru plata arieratelor la primării
» Părinţii şi elevii au început să caute şcolile profesionale
» Și-a înjunghiat soţul şi l-a abandonat într-o baltă de sânge
» Gorj: Bătrână găsită aproape degerată
» Gorj: Prunariu pleacă de la Pandurii Târgu Jiu
» Gorj: Şeful Serviciului de Investiţii de la Primăria Târgu Jiu, reţinut în dosarul reabilitării sediului instituţiei
» Doljean condamnat la închisoare pentru că a mituit un poliţist din Gorj
» Gorj: Conferinţă dedicată voluntariatului, la Târgu Jiu

Sport

» Tricolorele au învins Ungaria la Craiova
» 350 de adversari într-o zi pentru Halep şi Tecău
» Decembrie de poveste pentru Marius Bușcă
» Petre Grigoraș crede în redresarea pandurilor
» Conducătorii CSU prețuiesc valorile fotbalistice ale Craiovei
» CSU Craiova, eliminată de Steaua din Cupă
» Handbal (f): Naţionala de tineret a României, victorioasă cu Ungaria
» Pandurii, eliminată din Cupa României
» Fotbal – Ilie Balaci va da startul meciului CSU Craiova – Steaua

Bani & Afaceri

» Cum se pot plăti on-line impozitele în Craiova

Educatie

» Centru Cultural pentru românii din Serbia

Magazin

» Horoscop
» Un medic venezuelean va plăti 90.000 de dolari pentru o glumă
» Bancul zilei

Opinii

» Ponta şi comoara hoţilor

Top