14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Este o zi bună pentru studiu, mai ales în domeniul artistic, pentru călătorii şi comunicare, şi trebuie să profitaţi de acest avantaj. Traversaţi o perioadă dificilă pe plan financiar, dar perseverenţa şi optimismul vă ajută să o depăşiţi mai uşor. Nu trebuie să vă faceţi foarte multe griji pentru că situaţia se va ameliora dacă vă calculaţi activităţile în mod riguros. După-amiază sunteţi foarte activ pe plan social şi sentimental.

Taur
S-ar putea ca înclinaţiile artistice şi dorinţa de a studia mai mult să vă aducă mari satisfacţii, însă riscaţi să vă îndepărtaţi de prieteni. Încercaţi să găsiţi un echilibru în tot ceea ce faceţi. Pe plan profesional, rezultatele favorabile din ultima perioadă vă stimulează să munciţi în acelaşi ritm şi să nu vă simţiţi prea obosit. Aveţi ocazia să rezolvaţi problemele familiei, dacă procedaţi cu calm.

Gemeni
Traversaţi o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere şi vă simţiţi în stare să depăşiţi orice dificultate. Cu răbdare şi perseverenţă, veţi putea să treceţi peste toate greutăţile şi piedicile. Aveţi ocazia să vă afirmaţi talentul artistic şi puteţi să culegeţi laude din partea rudelor. Vă recomandăm să profitaţi din plin de toate ocaziile care vi se oferă şi să vă arătaţi toate calităţile pentru că veţi avea mari şanse de reuşită.

Rac
Aveţi ocazia să străluciţi în societate şi să atrageţi foarte multă simpatie. Vă puteţi afirma pe plan artistic şi intelectual pentru că sunteţi într-o perioadă foarte bună din acest punct de vedere. Faceţi cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă, care vă poate ajut mult, mai ales pe plan creativ. Va sfătuim să o trataţi cu atenţie pentru că dacă vă uniţi planurile veţi realiza lucruri de admirat. După-amiază puneţi relaţiile sentimentale pe primul loc.

Leu
Dimineaţă aflaţi că trebuie să renunţaţi la o călătorie în interes personal, ceea ce vă nemulţumeşte şi vă modifică programul foarte mult. Vă sfătuim să treceţi cu calm peste acest moment pentru că lucrurile se vor rezolva treptat, fără mari eforturi. S-ar putea să intraţi în legătură cu o persoană importantă, dispusă să vă propună o colaborare pe plan artistic.

Fecioară
Aveţi posibilitatea să vă apropiaţi mai mult de persoana iubită şi să faceţi lucruri foarte frumoase împreună, care vă vor consolida relaţia. Dacă se iveşte ocazia să plecaţi într-o excursie, vă recomandăm să nu ezitaţi pentru că vă veţi putea bucura de momente prefecte. Sunteţi original, iar cei din jur vă primesc bine ideile. Totuşi, ar fi bine să ţineţi cont şi de părerile celorlalţi.

Balanţă
În cursul dimineţii, primiţi un cadou de care vă bucuraţi foarte mult. De asemenea, s-ar putea ca un grup de prieteni să vă invite la o petrecere, la care ar trebui să mergeţi pentru a vă destinde şi a uita de probleme cotidiene. Aveţi o capacitate de comunicare deosebită şi vă descurcaţi foarte bine în societate. După-amiază sunt şanse să rezolvaţi o problemă care nu vă dă pace de o bună bucată de vreme.

Scorpion
Puteţi să vă asumaţi noi responsabilităţi sau să începeţi o activitate nouă pentru că aveţi capacitatea să realizaţi lucruri admirabile, care vă vor aduce şi câştiguri substanţiale. Este o zi favorabilă activităţilor artistice. Seriozitatea şi farmecul personal vă fac să străluciţi în societate şi prin atitudinea dumneavoastră atrageţi noi prieteni. După-amiază ar fi bine să rămâneţi acasă.

Săgetător
Deşi sunteţi foarte preocupat de problemele personale, vă sfătuim să luaţi o mică pauză. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale pentru că partenerul de viaţă are nevoie de mai mult sprijin şi companie. Vă sfătuim să amânaţi schimbările planificate pentru azi şi să vă deconectaţi de tot ce înseamnă activităţi obişnuite. O ieşire în mijlocul naturii v-ar ajuta să vă desprindeţi puţin de problemele cotidiene.

Capricorn
Sunt şanse mari să se petreacă schimbări importante, care vă vor oferi mari satisfacţii şi vă vor da un imbold pentru a pune la cale planuri importante pentru viitor. Aveţi succes pe plan artistic şi social datorită personalităţii puternice şi activităţii intelectuale susţinute. Spre seară luaţi o decizie majoră în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Vărsător
Deşi aveţi multe probleme de rezolvat, vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea. Încercaţi să vă odihniţi mai mult şi să nu vă mai stresaţi din orice motiv banal. În casă, aveţi ocazia să faceţi schimbări importante, care vă vor îmbunătăţi viaţa sentimentală. Nu trebuie să vă gândiţi că faceţi cheltuieli pentru că situaţia financiară se va redresa rapid. După-amiază sunteţi tentat să luaţi nişte decizii pripite.

Peşti
Aveţi mari şanse să vă împliniţi speranţele şi visele. Dimineaţă puteţi începe o activitate artistică de succes. De asemenea, s-ar putea să plecaţi într-o călătorie care vă va aduce satisfacţii neaşteptate pe plan sentimental. Vă recomandăm să fiţi echilibrat, iar succesul să nu vă rupă de realitate. Trebuie să vă preocupaţi mai mult de nevoile celor din jur pentru că au multă nevoie de voi şi de afecţiunea voastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS