16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Dimineaţa câştigi nesperat de bine într-o afacere, iar acest lucru îţi dă speranţe mari pentru viitor. S-ar putea să ţi se propună o colaborare. Te sfătuim să refuzi, pentru că partenerul de viaţă ar putea să îţi reproşeze că neglijezi familia. Ai grijă la acest aspect pentru că ar putea să apară certuri aprinse legate de grija ta faţă de cei apropiaţi. Spre seară, te simţi bine alături de prieteni, dar te sfătuim să nu faci nici un fel de exces.

Taur
Pot apărea schimbări importante pe plan profesional şi social. La serviciu, ieşi în evidenţă cu idei apreciate de şefii şi colegii de serviciu. După-amiază, este posibil să mergi împreună cu prietenii la o petrecere. Îţi recomandăm să fii cumpătat, ca să nu ai probleme de sănătate din cauza suprasolicitării. Fii mai atent la relaţiile sentimentale pentru că există posibilitatea ca partenerul de viaţă să aibă mai multă nevoie de tine.

Gemeni
Eşti într-o formă intelectuală foarte bună, care îţi influenţează favorabil relaţiile cu cei din jur şi care te ajută să atragi foarte multă simpatie din parte prietenilor. Poţi avea succes în toate activităţile legate de familie şi în afaceri, dacă ai răbdarea necesară să îi asculţi pe cei din jur. Te sfătuim să îţi stabileşti clar priorităţile, ca să nu pierzi vremea. Ascultă şi părerile persoanei iubite!

Rac
După o perioadă mai dificilă pe plan financiar şi sentimental, astăzi ai un succes nesperat, care te face să vezi lucrurile într-o manieră optimistă. Climatul general îţi este favorabil, aşa că trebuie să fii relaxat şă să te gândeşti la planuri de viitor. Nu îţi susţine opiniile cu prea multă insistenţă, pentru că rişti să îţi dezamăgeşti prietenii! În cursul serii, eşti anunţat că urmează să pleci într-o delegaţie.

Leu
Pe plan social şi material ai un succes neaşteptat. Îţi recomandăm să profiţi de şansele care îţi ies astăzi în cale, dar să ai răbdare şi să nu forţezi norocul. După-amiază este posibil să pleci într-o călătorie neprevăzută. Este o deplasare în interes personal, din care te vei putea întoarce cu beneficii materiale substanţiale, care vor îndepărta grijile financiare pentru o perioadă.

Fecioară
S-ar putea să apară schimbări interesante care îţi vor aduce multe satisfacţii. Sociabilitatea şi forma intelectuală în care te afli îţi favorizează succesul pe plan social şi profesional. După-amiază trebuie să iei o decizie importantă în privinţa relaţiilor sentimentale, care nu îţi dă pace de ceva timp. Ascultă-ţi intuiţia şi pune în balanţă avatajele şi dezavantajele pe care le poate avea o anumită decizie.

Balanţă
Se pare că azi îţi reuşesc toate şi eşti tentat să crezi că nimic nu îţi poate sta în cale. Ai ocazia să obţii câştiguri nesperate cu mare uşurinţă. Relaţiile cu persoana iubită sunt excelente şi puteţi face împreună o ieşire romantică. Profitaţi de această perioadă bună ca să vă puneţi la punct toate nemulţumirile. Te sfătuim să nu refuzi ajutorul unui prieten apropiat şi chiar să ceri ajutor atunci când simţi nevoia.

Scorpion
Dimineaţa intervin evenimente neaşteptate, care îţi dau programul peste cap şi care îţi crează o stare mai puţin plăcută. Este posibil să îţi vină în vizită musafiri din altă localitate. Te sfătuim să îţi păstrezi calmul şi să nu provoci discuţii neplăcute. O persoană mai în vârstă din familie te ajută cu sfaturi să demarezi o afacere, care s-ar putea să aibă mare succes dacă îţi gândeşti foarte bine paşii.

Săgetător
Dacă ţi se propune o colaborare, te sfătuim să nu refuzi, pentru că poţi să câştigi destul de bine şi îţi poţi ameliora foarte mult situaţia financiară din cauza căreia îţi faci multe griji în ultima vreme. Te poţi ocupa de afaceri, întrucât ai şansa să aduci venituri suplimentare la bugetul familiei. De asemenea, ai ocazia să întâlneşti persoane care te vor ajuta în ascensiunea ta şi îţi vor da sfaturi foarte utile.

Capricorn
Dimineaţă eşti nevoit să faci cheltuieli neprevăzute, dar cu folos, care vor fi apreciate de familie. Nu trebuie să îţi faci griji că rămâi fără bani pentru că nu va fi deloc aşa. S-ar putea ca după-amiază să îţi schimbi programul şi să te ocupi de problemele unei persoane mai în vârstă din familie. Te sfătuim să îţi stabileşti clar priorităţile, ca să faci faţă tuturor problemelor existente sau care pot apărea pe parcurs.

Vărsător
Ai succes la o întâlnire cu persoane importante pentru că cei din jur îţi apreciază foarte mult ideile. Eşti comunicativ, iar acest lucru te ajută să aflii lucruri extrem de importante. Este o zi bună pentru a-ţi consolida relaţiile şi pentru a-ţi face noi prieteni. Te sfătuim să îţi organizezi programul cu multă atenţie şi stricteţe. Orice detaliu este important şi de aceea trebuie să ţii cont de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Peşti
Este posibil să ţi se propună un nou loc de muncă sau să intri într-o afacere importantă. Te sfătuim să analizezi cu atenţie toate avantajele şi dezavantajele, înainte de a lua o decizie. Orice greşeală te poate costa scump. Ar fi bine să ceri sfaturi unei persoane cu experienţă şi să te consulţi cu partenerul de viaţă. Dacă ai de luat o decizie pentru cămin, te poţi baza pe intuiţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS