16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Ai parte de o zi bună, în care totul îţi merge din plin. Sunt favorizate activităţile noi şi relaţiile cu partenerii de afaceri. Poţi să faci investiţii sau să te gândeşti la proiecte de afaceri, pentru că este o perioadă în care poţi rezolva orice problemă financiară. Spre seară primeşti musafiri din altă localitate şi acest lucru îţi va face plăcere pentru că vei afla lucruri frumoase despre care nu ştiai nimic.

Taur
Dimineaţă intervin evenimente neprevăzute şi nu îţi poţi respecta programul în totalitate. Nu trebuie să te îngrijorezi din acest punct de vedere pentru că schimbările sunt favorabile! Faci cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă, care te ajută să demarezi o activitate extraprofesională şi care îţi dă sfaturi utile. Ţine cont de ele şi vei putea să rezolvi totul cu bine.

Gemeni
Eşti foarte bine dispus şi decizi că este momentul să faci o investiţie pentru casă care îţi va aduce foarte multe mulţumiri. Această schimbare va aduce şi satisfacţia familiei. După-amiază s-ar putea să faci un drum care îţi va trezi amintiri deosebit de plăcute. Profită de orice lucru bun şi bucură-te de el în totalitate. Ţi se propune să te asociezi într-o afacere.

Rac
Ai noroc şi reuşeşti să treci cu succes peste orice obstacol. Poţi să termini cu bine aproape orice îţi propui. Este o zi bună pentru studii aprofundate, examene, lucrări şi proiecte pentru că eşti într-o formă intelectuală de invidiat. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune, dar te sfătuim să acorzi mai multă atenţie problemelor de familie. Persoanele apropiate au nevoie de sprijinul tău şi de afecţiune.

Leu
Îţi poţi îmbunătăţi considerabil situaţia financiară pentru că este o perioadă favorabilă în acest sens. Ai ocazia să obţii cu uşurinţă mici câştiguri, atât de la serviciu, cât şi de pe urma unei afaceri. Sunt şanse să faci o investiţie pe termen lung şi planuri legate de pregătirea profesională a cuiva din familie. Te sfătuim să îţi menajezi sănătatea. Nu neglija odihna! Ai putea să-ţi faci şi analizele de rutină ca să te asiguri că totul este bine.

Fecioară
În prima parte a zilei ţi se oferă ocazia să demarezi o afacere. Te sfătuim să nu te grăbeşti, ca să nu iei o hotărâre greşită, ce te va afecta pe termen lung. Pe plan sentimental, relaţiile cu persoana iubită sunt foarte bune. Aveţi ocazia să petreceţi împreună o seară romantică, lucru care vă va consolida şi mai mult relaţia. Dacă simţi nevoia de ajutor, îl poţi cere apropiaţilor, dar şi persoanei iubite. Ea îţi este alături în toate condiţiile.

Balanţă
Dacă te afli în faţa unei dileme cu privire la o mică afacere, te sfătuim să nu eziţi. Ai ocazia să câştigi o sumă importantă pentru că eşti într-o perioadă avantajoasă din acest punct de vedere. Nu neglija problemele de serviciu, pentru că rişti o penalizare! Este recomandabil să fii cumpătat la masă pentru că s-ar putea să ai probleme digestive.

Scorpion
Dimineaţa te preocupă anumite probleme juridice legate de afaceri. Eşti nevoit să alergi puţin şi să iei legătura cu mai multe persoane, dar rezultatele sunt pe măsură. Dacă trebuie să faci cheltuieli mari, nu îţi face griji! Îţi vei recupera banii în scurt timp şi, oricum, te ajută o rudă. Eşti într-o perioadă în care situaţia financiară se îmbunătăţeşte văzând cu ochii, iar acest lucru îţi dă încredere pentru a investi în ceva ce îţi doreai de mult timp.

 Săgetător
Astăzi ai noroc la examene pentru că potenţialul tău intelectual atinge cote maxime. Poţi să iei decizii importante, care vor avea efecte pe termen lung. Dimineaţa afli că vei pleca într-o delegaţie. Ai răbdare şi păstrează-ţi optimismul pentru că în această manieră vei avea succes. Schimbările care vor urma îţi sunt favorabile şi îţi vor aduce beneficii.

Capricorn
Schimbările de la serviciu îţi oferă ocazia să îţi asumi noi responsabilităţi. Şefii şi colegii îţi apreciază iniţiativele şi sunt de acord în totalitate cu ele. Te poţi baza pe ajutorul lor dacă vrei să pui la cale un proiect. Spre seară s-ar putea să primeşti veşti bune de la o rudă îndepărtată, despre care nu mai ştiai nimic de mult timp. Este posibil să fii invitat la o nuntă, iar aceasta îţi va face plăcere pentru că vei întâlni acolo mai mulţi prieteni.

Vărsător
Te poţi ocupa de afaceri şi ai ocazia să finalizezi lucrări începute mai demult. Eşti bine dispus şi ai capacitatea să iei decizii corecte cu privire la problemele financiare, care te vor avantaja pe teremen lung. Este o zi favorabilă comunicării cu partenerul de viaţă şi cu prietenii. Ai ocazia să clarifici mai multe chestiuni lăsate în aşteptare legate de viaţa sentimentală.

Peşti
Eşti foarte optimist, ceea ce te ajută să depăşeşti mai uşor grijile de zi cu zi. După-amiază faci planuri de călătorie împreună cu întreaga familie. Nu te baza decât pe banii pe care-i ai în casă pentru că s-ar putea să fii nevoit să îi cheltuieşti în alte scopuri. Organizează-ţi timpul şi banii în mod riguros, în aşa fel încât să ieşi bine pe toate planurile. Altfel, rişti să ai un mare eşec. Sfătuieşte-te cu familia şi ţine cont de sfaturile pe care le primeşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS