12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Eşti dominat de sentimente contradictorii, iar situaţia financiară nu îţi oferă prea multe motive de bucurie. O persoană mai în vârstă îţi propune să vă asociaţi într-o afacere. Îţi recomandăm să nu iei nici o decizie fără să te consulţi cu partenerul de viaţă. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune şi ai toate şansele să petreci o seară romantică. Nu încerca să cauţi nici un motiv de ceartă!

Taur
S-ar putea să fii încordat din cauza colaborării dificile cu un partener de afaceri. Este indicat să amâni orice decizie în privinţa investiţiilor, pentru că ai dificultăţi de concentrare. Ascultă sfaturile unei persoane cu experienţă în afaceri pentru că te-ar putea ajuta să iei cea mai bună decizie. Ai grijă cu sănătatea pentru că ai imunitatea scăzută.

Gemeni
Se pare că nu  eşti în cea mai bună formă fizică şi intelectuală. Te sfătuim să nu îţi asumi nici un risc, pentru că nu ai prea multe şanse de reuşită. Nu forţa lucrurile şi nu încerca să faci lucruri care presupun mai multă energie decât dispui. Trebuie să ai răbdare şi să fii calm! Lucrurile se vor aşeza şi îţi vei recupera energia treptat. Ai nevoie de sprijinul familiei.

Rac
Neînţelegerile cu persoana iubită te fac să accepţi fără ezitare o ieşire cu prietenii. Ar fi bine să nu exagerezi pozând în victimă. S-ar putea să faci cunoştinţă cu o persoană care te cucereşte imediat. Îţi recomandăm să nu te pripeşti şi să nu iei nici o decizie în privinţa relaţiilor sentimentale. S-ar putea să greşeşti într-un mod ireparabil.

Leu
Nu îţi ajung banii pentru o excursie sau o călătorie, spre nemulţumirea partenerului de viaţă, care îşi dorea de mult timp o pauză. Se pare că nu reuşeşti să-i explici situaţia suficient de convingător. Ascultă şi părerile celor din jur şi încearcă să nu mai fii atât de cârcotaş. Dacă banii nu îţi ajung să pleci într-o vacanţă, fă-ţi timp pentru activităţi relaxante pe care le poţi face acasă.

Fecioară
La serviciu s-ar putea să fii agitat din cauza unei decizii pripite a şefului, care nu te încântă deloc. Îţi recomandăm să-ţi temperezi nervozitatea, altfel rişti să îţi complici situaţia. Discută calm cu persoana iubită, ca să nu dai ocazia unor certuri fără rost. Canalizează-ţi energia spre activităţile casnice, pentru că ai putea reuşi să faci o schimbare în interiorul căminului care va mulţumi pe toată lumea.

Balanţă
Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Dacă nu îţi controlezi pornirile impulsive, poţi avea probleme. O rudă mai în vârstă îţi împrumută o sumă mare de bani, pe care i-ai cerut-o mai demult. După-amiază ţi se propune o colaborare. Nu te grăbi să accepţi şi gândeşte-te de două ori înainte ce presupune aceasta. Ia decizii împreună cu persoanele apropiate, pentru că ele te pot ajuta să găseşti calea cea mai bună.

Scorpion
Dimineaţă s-ar putea să fii cu capul în nori şi să neglijezi problemele importante, iar acest lucru ţi-ar putea crea dificultăţi. Îţi recomandăm să nu începi activităţi noi, pentru că s-ar putea să iei decizii greşite. Nu eşti într-o formă intelectuală prea bună, aşa că lasă treburile importante pentru altă zi. Ar fi bine să te gândeşti cu mai multă seriozitate la ce îţi propui să realizezi.

Săgetător
În prima parte a zilei s-ar putea să te pună pe gânduri o ceartă cu o persoană în vârstă. Întreabă-te dacă ai o atitudine corectă faţă de cei din jur, pentru că s-ar putea să-i răneşti prin cuvintele tale. Ar fi bine să fii mai prudent, ca să nu declanşezi un scandal. Ai grijă cu sănătatea, sistemul nervos ţi-ar putea face probleme.

Capricorn
Pleci într-o călătorie în care cheltuieşti cam mult, dar poţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental. S-ar putea să te simţi foarte bine într-un grup, deşi nu te-ai fi aşteptat. Eşti plin de surprize şi reuşeşti să-ţi surprinzi familia. Îţi poţi reîmbunătăţi situaţia financiară dacă vei accepta o colaborare care este în aşteptare de ceva vreme. Ascultă-ţi intuiţia!

Vărsător
Eşti dezamăgit de o persoană în care ai avut mare încredere. Nu este sfârşitul lumii! Ai şi prieteni adevăraţi, care sunt dispuşi să te ajute întotdeauna. Pe plan sentimental, traversezi o perioadă favorabilă, care îţi poate aduce multă satisfacţie. Te sfătuim să eviţi discuţiile în contradictoriu cu o rudă din partea partenerului de viaţă pentru că acest lucru l-ar putea dezamăgi.

Peşti
Dimineaţă eşti confuz şi rişti să ai probleme atât pe plan social, cât şi financiar. Îţi recomandăm să nu te ocupi astăzi de afaceri. Relaţiile sentimentale merg bine, ceea ce îţi menţine moralul ridicat. Persoana iubită îţi este aproape în orice împrejurare. Spre seară, comunici mai uşor cu cei din jur şi eşti preocupat de lucruri care ţin de divertisment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS