11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Dimineaţă iei o decizie în urmă căreia ţi se va schimba tot programul şi vei fi nevoit să amâni câteva lucruri. Este posibil să faci pregătiri pentru o petrecere şi pentru acest lucru ai nevoie de ajutorul familiei şi al persoanei iubite. Azi poţi să te ocupi de problemele financiare, dar te sfătuim să te abţii de la speculaţii, pentru că nu sunt benefice deloc. Dacă ai de luat decizii importante, ascultă-ţi intuiţia!

Taur
Poţi avea întâlniri agreabile cu prietenii şi cu rudele. După-amiază este posibil să ai mici probleme de sănătate. Te refaci repede şi îţi recapeţi buna dispoziţie. Trebuie să te gândeşti mai multe la tine şi să acorzi mai multă atenţie odihnei. Fii cumpătat în toate domeniile vieţii şi nu uita să petreci mai mult timp cu persoana iubită!

Gemeni
Este momentul să concepi proiecte ambiţioase pe termen lung pentru că această perioadă este prielnică şi vei reuşi să duci la îndeplinire nişte planuri pe care le aveai de mult timp, dar nu îndrăzneai să le iniţiezi. Te sfătuim să amâni o călătorie lungă în interesul familiei. După-amiază te simţi foarte bine în vizită la prieteni, împreună cu persoană iubită. Ar fi bine să fii cumpătat cu alcoolul.

Rac
Te poţi ocupa de afaceri şi ai ocazia să termini activităţi începute mai demult. Intuiţia te ajută cel mai mult, iar ideile de afaceri nu lipsesc. Eşti bine dispus şi poţi lua decizii inspirate. Discută mai mult cu prietenii şi cu partenerul de viaţă şi ai grijă să îţi respecţi promisiunile! O ieşire cu prietenii ţi-ar prinde bine şi te-ar ajuta să îţi închei ziua într-o manieră plăcută.

Leu
Faci impresie bună cu seriozitatea de care dai dovadă şi eşti căutat pentru sfaturi, pe care ar trebui să le dai. Poţi să îţi faci planuri pe termen lung şi să te gândeşti la investiţii. Profită de contextul favorabil de azi pentru a-ţi rezolva problemele importante! Te sfătuim să nu neglijezi viaţa de familie.

Fecioară
Astăzi sunt favorizate planurile de viitor şi investiţiile financiare. Este posibil să încasezi banii pentru o lucrare încheiată recent şi să îi foloseşti pentru achiziţionarea unui luru care îţi va aduce satisfacţie. Îţi recomandăm să îţi menajezi sănătatea şi să te odihneşti mai mult. Ascultă sfaturile persoanei iubite şi fii mai îngăduitor.

Balanţă
Ţi se împlineşte dorinţa de a schimba ceva în relaţiile parteneriale şi acest lucru te mulţumeşte. Ai încredere în forţele proprii şi voinţă de a acţiona. După-amiază te simţi foarte bine la o întâlnire cu prietenii. Te sfătuim să nu monopolizezi discuţia şi să îi asculţi şi pe ceilalţi pentru că s-ar putea să ai ocazia să înveţi lucruri noi sau să fii informat de ceva ce nu te-ai fi aşteptat.

Scorpion
Ai un succes deosebit în afaceri şi poţi miza pe faptul că vei putea câştiga o sumă consistentă azi. Poţi să închei contracte şi să semnezi documente oficiale. Relaţiile cu colaboratorii sunt foarte bune. Te sfătuim să ai răbdare. Nu alerga după rezultate imediate, ca să nu ai surprize! Ar fi bine, touşi, să nu-ţi canalizezi întreaga energie pentru afaceri, ci să te gândeşti mai mult la cum ţi-ai putea petrece timpul liber.

Săgetător
După o serie de decepţii pe plan social şi sentimental, eşti încântat de un succes neaşteptat. Această schimbare de situaţie te pune pe gânduri şi nu prea îţi dă linişte. Profită de conjunctura favorabilă! Ai grijă să nu îţi dezamăgeşti prietenii! Spre seară afli că urmează să pleci într-o delegaţie, veste care nu va fi prea îmbucurătoare.

Capricorn
Eşti plin de entuziasm şi este momentul să îţi faci planuri pentru activităţi noi. Poţi să faci investiţii, să demarezi o afacere sau să pleci la drum. Orice ai face va fi o reuşită. Te sfătuim să profiţi de această conjunctură, pentru că poţi avea succes în orice domeniu. Evită speculaţiile de orice fel şi bucură-te de orice clipă. Este o perioadă prielnică să-ţi încarci bateriile pentru că toate aspectele sunt de partea ta.

Vărsător
Te bucuri de o zi bună pentru afaceri şi foarte prielnică pentru a face bani. Ai mari şanse să redresezi bugetul familiei şi să scapi de nişte datorii mai vechi. Acest lucru îţi va readuce liniştea. Sunt favorizate relaţiile cu cei din jur. Colaborările decurg excelent, iar prietenii îţi sunt alături în multe dintre deciziile pe care le iei. Te sfătuim să nu neglijezi odihna. Cea mai bună metodă de relaxare va fi să stai alături de familie.

Peşti
Eşti  foarte preocupat de problemele financiare şi îţi baţi capul să găseşti tot felul de soluţii pentru a îmbunătăţi situaţia. Poţi să câştigaţi foarte bine, mai ales dacă te ajută şi partenerul de afaceri. Te sfătuim să fii prudent şi să te gândeşti de două ori înainte de luarea unei decizii, ca să nu ai necazuri cu autorităţile. Ascultă sfaturile unei persoane cu experienţă!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS