10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Reuşeşti să faci tot ce ţi-ai propus, iar acest lucru îţi provoacă o mare satisfacţie. Pe plan sentimental, s-ar putea să ai probleme din cauza orgoliului, care nu te lasă să treci cu uşurinţă peste anumite lucruri. Ar fi bine să dai dovadă de mai multă răbdare cu persoana iubită şi să încerci să o înţelegi. Te sfătuim să îţi faci ordine în idei şi să nu neglijezi problemele casnice. O persoană din familie te-ar putea ajuta.

Taur
Nu eşti mulţumit de nimic şi ai tendinţa să critici pe toată lumea, chiar dacă, de fapt, nimeni nu face nimic greşit. Te sfătuim să nu te enervezi pentru nimicuri. Calmează-te şi nu provoca discuţii în contradictoriu! Ar fi bine să îi acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă şi să petreceţi mai mult timp unul în compania celuilalt.

Gemeni
Nu este momentul să începi noi activităţi, pentru că nu eşti într-o formă prea bună, iar asta ar putea duce la un eşec. S-ar putea să întâmpini câteva obstacole, dar le depăşeşti cu bine, mai ales dacă ai parte de ajutorul unui prieten. Îţi recomandăm să stai acasă cu familia şi să te odihneşti.

Rac
S-ar putea să fii indispus din cauza dificultăţilor financiare şi sentimentale. Te sfătuim să te concentrezi asupra problemelor casei. Dacă ai ocazia să mergi într-o vizită la prieteni, nu sta pe gânduri! Acest lucru te va face să uiţi, măcar pentru câteva ore, de problemele care te apasă. S-ar putea să cunoşti o persoană interesată să porniţi o afacere împreună.

Leu
Este posibil să ai probleme acasă, dar se pot rezolva rapid, dacă vei da dovadă de răbdare. Pentru a evita o ceartă, nu trebuie decât o vorbă bună sau un gest tandru la adresa partenerului de viaţă. Nu eşti deloc mulţumit de situaţia financiară, dar nu este cazul să te îngrijorezi. În curând vei primi bani de unde nu te aştepţi, iar situaţia va reveni la normal. Bazează-te pe intuiţie!

Fecioară
S-ar putea să fii confuz, ceea ce îţi poate afecta relaţiile sentimentale. Îţi recomandăm să fii calm şi să nu provoci o ceartă cu partenerul de viaţă, pentru că s-ar putea să regreţi, iar cea mai mare parte din vină îţi va aparţine. Este posibil să mergi în vizită la prieteni. Nu neglija odihna şi canalizează-ţi energia spre activităţile casnice. Ai mari şanse să renovezi ceva ce ţi-ai propus.

Balanţă
Nu este momentul să te ambiţionezi să rezolvi singur problemele casei, pentru că s-ar putea să nu ai succes. Acceptă ajutorul familiei! O femeie mai în vârstă te ajută să aplanezi un conflict cu cineva apropiat. Situaţia financiară este bună şi s-ar putea să faci nişte achiziţii la care te gândeai de ceva timp. Fii mai atent cu persoana iubită şi cere-i sfatul atunci când vrei să cumperi ceva.

Scorpion
Eşti nemulţumit şi nervos pentru că nu reuşeşti să pleci într-o excursie. Încearcă să te stăpâneşti! Cei din jur nu sunt obligaţi să îţi suporte ieşirile. Te sfătuim să acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Împreună puteţi să găsiţi o soluţie la problemele financiare care te frământă. Chiar dacă ai impresia că le poţi rezolva pe toate, sprijinul celor din jur va fi cheia care te va ajuta.

Săgetător
Eşti măcinat de sentimente contradictorii, dar o femeie mai în vârstă din familie te ajută să ţi le clarifici. Te sfătuim să îţi păstrezi optimismul, pentru că relaţiile cu persoana iubită vor reveni la normal. În această perioadă, primeşti o veste în legătură cu o moştenire, care îţi schimbă programul şi care îţi aduce satisfacţii financiare. Ai grijă cum îți organizezi planurile pentru că rişti să ai parte de neplăceri.

Capricorn
Ai tendinţa să exagerezi în privinţa sentimentelor şi a afacerilor. Te sfătuim să fii mai moderat, pentru că rişti să îţi dezamăgeşti prietenii sau partenerii de afaceri. Să nu te aştepţi la prea multe satisfacţii, dacă îţi urmăreşti numai interesele personale! Comunicarea cu cei din jur este foarte importantă. Ar fi bine să îţi menajezi sănătatea.

Vărsător
S-ar putea să ai o perioadă proastă pe plan sentimental. Ai o mare capacitate de comunicare şi poţi să depăşeşti toate neînţelegerile cu persoana iubită. Îţi recomandăm să nu exagerezi în privinţa problemelor casnice. Fii atent la ce spui, ca să nu declanşezi un scandal! Ai răbdare în privinţa tuturor lucrurilor pe care le faci şi fii diplomat.

Peşti
Este posibil să suferi o dezamăgire pe plan sentimental, motiv pentru care vei fi indispus. Te sfătuim să vorbeşti deschis, ca să eviţi neînţelegerile. Sinceritatea te va ajuta să rezolvi lucrurile mai repede decât te aştepţi. Dacă nu îţi temperezi orgoliul, rişti să îţi îndepărtezi prietenii. Cu banii stai destul de bine, dar te sfătuim să nu faci abuz şi să cheltuiești mai mult decât este necesar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS