21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Poți să începi o activitate nouă, mai ales pe plan social. Ești entuziast şi te poți baza pe sprijinul prietenilor şi al persoanei iubite. Dacă ai de luat decizii importante, ţine cont de sfaturile unei persoane cu experienţă în acel domeniu! În general, activităţile sociale îţi vor face mare plăcere, mai ales că acestea îţi vor da posibilitatea să îţi pui în evidenţă calităţile, dar şi să îţi faci cunoştinţe noi, care ţi-ar putea fi de ajutor în viitorul apropiat.

Taur
Se pare că ai probleme sentimentale şi eşti nevoit să iei o hotărâre tranşantă. Poţi să îţi asculţi intuiţia. Apar rezultatele eforturilor din ultima perioadă: câştiguri financiare şi afirmarea în societate. Sunt şanse să îţi cumperi un obiect de valoare pe care ţi-l doreşti de multă vreme. Cel mai bine ar fi să nu încerci nici o speculaţie, pentru că nu este un moment prielnic pentru acest lucru.

Gemeni
Te bucuri de o zi bună atât pe plan sentimental, cât şi pe plan social. În schimb, îţi recomandăm să fii prudent la serviciu şi în afaceri pentru că nu ai cea mai bună stare pentru a lua decizii impotante. Nu este exclus să ai mici probleme cu banii, dar nu este cazul să te îngrijorezi. Vei găsi o cale prin care să te echilibrezi din punct de vedere financiar.

Rac
Se anunţă o zi cu mari satisfacţii în societate şi pe plan financiar, iar uşurinţa cu care comunici îţi favorizează relaţiile cu persoanele din anturaj. Te trezeşti foarte bine dispus, iar după-amiază s-ar putea să pleci într-o călătorie neprevăzută, în interes de familie. Verifică actele şi bagajele cu mare atenţie înainte să porneşti la drum! În plan sentimental, eşti cam nemulţumit, dar în scurt timp situaţia se va îmbunătăţi.

Leu
Interesul pentru prieteni şi activităţi de divertisment va creşte considerabil pentru că eşti într-o dispoziţie excelentă. N-ar fi exclus să reuşeşti să lămureşti nişte neînţelegeri mai vechi. La serviciu, atmosfera este plăcută, mai ales datorită colegilor mai tineri al căror entuziasm te stimulează. Activităţile de divertisment te ajută să te relaxezi – păstrează-ţi timp şi pentru ele, dar încearcă să acorzi atenţie şi odihnei.

Fecioară
Prudenţa va trebui pusă pe primul plan, mai ales în ceea ce priveşte relaţiile cu cei apropiaţi. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi ceva mai agitată şi ar fi de dorit să-ţi cenzurezi pornirile impulsive. De altfel, reacţiile necugetate ţi-ar putea aduce neplăceri pe toate planurile. O rudă apropiată va va face o propunere asupra căreia se va face o dezbatere aprinsă. Afacerile se pare că merg din plin, iar relaţiile cu partenerii sunt bune.

Balanţă
În plan sentimental, nu ai de ce te plânge, căci persoana iubită este alături de tine ori de câte ori ai nevoie. Din păcate, în familie sunt unele neînţelegeri. Ar fi bine să laşi totul să se rezolve de la sine şi să nu te încăpăţânezi să-ţi susţii punctele de vedere. În a doua parte a zilei este posibil să se producă un eveniment care va aduce relaxarea în familia ta. Te reîntâlneşti cu prieteni vechi, care te invită să le faci o vizită.

Scorpion
Drumurile scurte, în orice direcţie sau scop, îţi vor aduce avantaje în această perioadă. O veste de la cunoştinţele de pe alte meleaguri te va face să închei ziua într-o notă de optimism. La serviciu, vei avea parte de blocaje, aşa că va trebui să depui un efort susţinut. În familie, se vor discuta proiecte de interes comun, la care vei avea un cuvânt greu de spus.

Săgetător
Vei putea încheia cu succes unele activităţi începute de mai mult timp, cu condiţia să nu îţi asumi riscuri inutile. Acasă este posibil să se petreacă un eveniment ce te va obliga să dai dovadă de multă diplomaţie. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi bulversată de tot felul de evenimente. Încearcă să le discuţi în linişte cu acesta şi, mai ales, evită să-i faci reproşuri.

Capricorn
În profesie se profilează posibilitatea de a face ceva schimbări, dar ar fi bine să nu te pripeşti. Totuşi, având în vedere că te afli într-o perioadă bună, din punct de vedere intelectual, deciziile luate în această perioadă se vor dovedi în scurt timp inspirate. Fiinţa iubită ar dori mai multă atenţie din partea ta. Încearcă să-ţi găseşti mai mult timp şi pentru ea. Poţi avea un succes deosebit la întâlnirile de afaceri.

Vărsător
Încearcă să fii mai eficient, deoarece întârzierile ce ar putea să apară în derularea proiectelor tale te vor costa mult în viitorul apropiat. Farmecul personal îşi va spune cuvântul şi vei face o impresie excelentă unor persoane de sex opus. Ocaziile de a face o cucerire nu se vor lăsa aşteptate. Evită dialogul în contradictoriu cu prietenii. Spre seară, o vizită la prieteni îţi poate readuce armonia în cuplu şi buna dispoziţie.

Peşti
Traversezi o perioadă propice punerii în practică a proiectelor pe care le ai în domeniul sentimental. Chiar dacă relaţia cu superiorii ierarhici va fi ceva mai tensionată, aceştia îţi apreciază iniţiativele şi sunt gata să te sprijine atunci când ai nevoie. La serviciu, vei face o bună impresie unei persoane de sex opus. N-ar fi exclus să trăieşti o mică aventură sentimentală. Apelând la înţelepciune, vei reuşi să eviţi o ceartă în familie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS