Horoscop

Autori


Berbec

Acasă va fi o atmosferă plăcută; familia vă va sprijini atât cât veţi avea nevoie. Ocaziile de a face investiţii sunt în continuare mari, dar nu trebuie să vă aşteptaţi ca rezultatele să se vadă prea curând. Dacă aveţi de gând să cheltuiţi ceva bani pentru un obiect de decor sau pentru a vă îmbunătăţi confortul, această zi se va dovedi favorabilă. Dimineaţa este posibil să vă lăsaţi dominat de sentimente şi există riscul să deveniţi melancolic.

Taur

Dorinţa de comunicare, sociabilitatea şi inteligenţa de care daţi dovadă vă vor face un companion extrem de plăcut. Este posibil ca un prieten aflat în impas să vă solicite pentru un sprijin bănesc. Spre după-amiază v-aţi putea vedea cu prietenii, ocazie cu care aţi putea pune la punct proiecte comune pentru viitorul apropiat. Vă sfătuim să vă autoanalizaţi şi să vă întrebaţi dacă nu cumva dumneavoastră sunteţi acela care îi neglijează pe cei din jur.

Gemeni

În plan profesional, aţi putea avea parte de o nouă provocare. Vă veţi descurca bine, chiar dacă rezultatele se vor vedea ceva mai târziu. Relaţia cu fiinţa iubită se va îmbunătăţi. N-ar fi exclus, însă, să faceţi o cucerire în anturajul de la serviciu. În familie, se vor discuta chestiuni de interes comun. Veţi reuşi să vă impuneţi punctele de vedere, ceea ce vă va face optimist.

Rac

Vă aşteaptă o zi deosebit de agitată, în care veţi avea parte de o mulţime de evenimente minore, care nu vă vor lăsa nici măcar să respiraţi. Ceea ce veţi întreprinde în această perioadă se va finaliza cu o oarecare întârziere, aşa că nu este cazul să vă grăbiţi. Popularitatea va creşte simţitor, ceea ce vă va permite să vă lărgiţi cercul de prieteni, dar şi să vă faceţi relaţii. Începeţi ziua energic şi plin de idei.

Leu

Interesul pentru chestiunile sentimentale va fi în continuare mare. Aţi putea trăi o aventură de neuitat, dar ar fi mai bine să încercaţi să vă consolidaţi relaţia actuală. Dacă vi se va propune o colaborare, nu aveţi nici un motiv să fiţi suspicios. Călătoriile nu sunt favorizate în această perioadă, deoarece se pot ivi încurcături de tot felul. Acasă ar fi de dorit să evitaţi discuţiile pe teme financiare.

Fecioară

Situaţia dumneavoastră financiară, fără să fie strălucită, pare a se îmbunătăţi în această zi. Veţi primi oferte de colaborare de la prieteni sau de la o persoană bine poziţionată social. Nu exageraţi cu încercările de speculaţii, căci nu este sigur că acestea vor avea rezultatele pe care le aşteptaţi. Iniţiativele dumneavoastră se vor bucura de succes, cu condiţia să nu vă asumaţi riscuri inutile.

Balanţă


Situaţia financiară are toate şansele să se îmbunătăţească. O sumă de bani care vi se datora de mai mult timp ar putea să vă parvină, în mod oarecum neaşteptat. Ocaziile de a vă petrece în mod plăcut timpul liber nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Veţi primi invitaţii de tot felul şi oriunde vă veţi duce veţi face o impresie excelentă persoanelor de sex opus. Dimineaţa este posibil să vă certaţi cu partenerul de viaţă, din cauza banilor.

Scorpion

Pe acasă va fi multă agitaţie, vă veţi implica în activităţi dintre cele mai diverse, care vă vor stoarce de energie. La serviciu, aţi putea demara o nouă activitate care vă va obliga la un efort suplimentar, dar cum colegii vă vor sprijini, vă veţi descurca fără probleme. Şi cineva din familie vă va da o mână de ajutor în rezolvarea chestiunilor legate de serviciu. Seara s-ar putea să primiţi veşti de la o rudă apropiată.

Săgetător

Eforturile pe care le-aţi tot făcut în domeniul profesional încep să-şi arate roadele în sensul că aţi putea finaliza un proiect de mai mare anvergură, ceea ce va face să vă crească prestigiul în ochii şefului. O rudă apropiată vă va da un sfat de care ar fi bine să ţineţi cont. Deşi nu vă face plăcere să lucraţi de unul singur, este bine, totuşi, să faceţi o încercare. Vă recomandăm să evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă.

Capricorn

Doriţi să vă implicaţi într-o nouă activitate, dar ar fi bine ca mai întâi să vă faceţi un plan riguros. Pe acasă vor fi discuţii aprinse şi ar fi bine să nu vă implicaţi în nici un fel de controverse, deoarece lucrurile pot scăpa lesne de sub control. Mare atenţie, căci este posibil ca o rudă apropiată să se confrunte cu o problemă de sănătate. Dimineaţă sunteţi irascibil, din cauza întârzierilor.

Vărsător

Energia fizică atinge limita superioară şi reuşiţi să v-o fructificaţi la maximum. Partenerul de suflet are unele nemulţumiri, pe care le-aţi putea rezolva favorabil dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi impulsivitatea. Unul dintre proiectele pe care le aveţi în plan de mai mult timp ar putea fi pus în practică. Din punct de vedere intelectual, tot ce faceţi se va dovedi eficient.

Peşti

Şansa dumneavoastră de a câştiga bani există, dar ea este legată de drumuri foarte multe, drumuri pe care veţi fi obligat să le faceţi. N-ar fi exclus nici să vi se propună o investiţie, dar în acest caz ar trebui să fiţi cât se poate de prudent. Aveţi toate motivele să vă încredeţi în persoanele mai tinere din familie, căci urmând sfaturile lor aţi putea câştiga bani frumoşi. Evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de marţi, 14 octombrie 2014

Actualitate

» Apelul eurodeputaţilor: România are nevoie de meseriaşi
» Fostul patron al Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, condamnat definitiv la 12 ani de închisoare în dosarul RAFO
» CNAS: Medicii de familie trebuie să-şi cumpere cititoare de carduri de sănătate

Interviu

» Criticul literar Gabriela Gheorghișor: „Orgoliile şi invidiile sunt mai exhibate în Craiova“

Publireportaj

» „Cărțile Copilăriei“, la Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman“

Local

» Șefa Parchetului din Orșova, audiată la DNA București
» Mușamalizarea unui accident de muncă
» Cererile pentru subvenția la căldură se depun de astăzi
» Olt: Număr mai mare de şomeri în luna septembrie
» Mehedinţi: Minori, cercetaţi pentru furtul a patru biciclete
» Mehedinţi: 25 de şoferi, amendaţi într-o singură zi pentru că nu purtau centura de siguranţă
» Duo CELLO Jaya va concerta la Filarmonica “Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea
» Despăgubiri pentru culturile calamitate

Dolj

» Una e pe hârtie, alta pe teren: Coşmar prelungit pe strada Râului
» Compania de Apă o scaldă cu apa de ploaie
» Mobila italiană a ajuns în Craiova prin Casa Magică Design
» I-am prins!
» Lansări și dezbateri la Cercul Profesional Zonal al Arhiviștilor din Oltenia
» Suspecți de evaziune fiscală, în arest
» Pățaniile unui întreprinzător în relația cu băncile
» S-a ridicat cortina la Festivalul de Teatru „Mereu tânăr“
» Nu mai bateți drumul până la CAS pentru adeverința de asigurat
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Persoanele cu dizabilităţi au dreptul să muncească
» Proprietarii fără restanțe, premiați
» Dolj: Suspecți de evaziune fiscală, în arest
» Copiii salvează mediul înconjurător
» Drumurile pe care nimeni nu mai vrea să meargă

Gorj

» Podul de la Albeni, în chinurile facerii
» Brâncuşi, Transalpina şi mănăstirile au adus „Mărul de Aur“ în Gorj
» Se opreşte apa în în zona Pieței Centrale din Târgu Jiu
» Gorj: Poliţia a confiscat opt tone de porumb şi grâu

Sport

» Slatina și Vâlcea au jocuri grele astăzi
» Anton crede în revenirea pandurilor
» Cazul Drăgan, amânat
» Zoli nu a fost uitat
» Fotbaliștii de IPJ Dolj, locul 4 din 170 de echipe
» Bogdan Stancu a adus liniştea României în Finlanda
» Zoli nu a fost uitat

Bani & Afaceri

» Gorjul, pe penultimul loc la investiţii străine

Sanatate

» Psihoteraperut Mihaela Sârbu: „Este foarte important să înţelegem cauzele psihice ale cancerului”
» Implanturi mamare gratuite pentru doljencele cu cancer de sân

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei
» Controversă istorică – Râmnicu Vâlcea a fost cetate domnească sau doar un oraș-târg
» Gorj: Mănăstirea Polovragi, veche de peste 500 de ani, unică prin pictura pridvorului
» Mehedinți: Ultima “dinastie” a vărarilor din locul cel mai apropiat de soare

Opinii

» Patru motive pentru care e esențial să aflăm adevărul
» Noi nu murim chiar acum. Dar dumneavoastră de ce vă sinucideți?
» Scandalul Ponta ofițer SIE – Posibile efecte politice și instituționale

Top