11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Şansa îţi va surâde în cazul în care doreşti să îţi pui în practică un proiect mai vechi. Colaborările te vor avantaja în această perioadă, iar ofertele vor fi oarecum surprinzătoare. Copiii sau persoanele mai tinere din familie te vor obliga la cheltuieli suplimentare. Fiinţa iubită va avea şi ea nevoie de un sprijin financiar. Este o zi favorabilă comunicării cu rudele mai în vârstă.

Taur
În cazul în care ai în plan o călătorie, conjunctura astrală te va avantaja. Indiferent că vei pleca la drum singur sau cu prietenii, pentru divertisment sau pentru a rezolva chestiuni profesionale, vei obţine ce îţi doreşti. Oricum, nu vor lipsi ocaziile de a îmbina plăcutul cu utilul, ceea ce va fi chiar pe placul tău. Cineva de pe alte meleaguri va lua legătura cu tine, ceea ce îţi va face mare plăcere. Dacă ai de luat hotărâri importante, îţi recomandăm să îţi asculţi intuiţia.

Gemeni
Şansele de a rezolva o chestiune cu care te confrunţi de mai mult timp sunt mari şi ar fi păcat să nu le fructifici. Nu te implica în discuţii în contradictoriu cu cei de acasă şi toate vor evolua cât se poate de bine. O investiţie făcută în această zi ar putea avea rezultate excelente într-un viitor nu foarte îndepărtat. Totuşi, nu îţi asuma riscuri inutile în acest domeniu.

Rac
În această perioadă, vei avea posibilitatea să comunici cu persoane aflate pe alte meleaguri. Informaţiile pe care le vei primi de la şi despre prieteni te vor ajuta să priveşti viaţa într-un mod mai optimist. Va fi nevoie să faci o mulţime de drumuri pentru a rezolva o situaţie mai dellicată, dar acest lucru nu te va obosi. Ai ocazia să iei o decizie importantă în privinţa relaţiilor sentimentale. Ţi se oferă ocazia să obţii mici câştiguri.

Leu
Energia fizică va fi la limita inferioară, aşa că nu este cazul să te implici în activităţi care să te suprasolicite. Proiectele pe care le ai în plan pentru timpul liber trebuie amânate din cauza unor situaţii neprevăzute, dar vor apărea alte posibilităţi de distracţie care îţi vor da ocazia să te simţi excelent. Relaţia cu fiinţa iubită s-ar putea să fie ceva mai tensionată. Eşti foarte comunicativ, însă te sfătuim să-i lași şi pe ceilalţi să vorbească.

Fecioară
Obstacolele care-ţi vor sta în cale vor putea fi depăşite fără probleme. În ceea ce priveşte câştigurile materiale, acestea nu vor lipsi, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură. O activitate extraprofesională ar putea deveni rentabilă. Relaţia cu prietenii evoluează ceva mai bine, aşa că poţi să speri la sprijinul acestora în tot ce doreşti să întreprinzi. Colaborările ar trebui evitate. Nu este exclus să te loveşti de dificultăţi financiare.
Balanţă
Deciziile luate în grabă îţi vor aduce pagube, nu câştiguri. De asemenea, vei fi dornic să participi la diverse activităţi sociale care îţi vor da ocazia să cunoşti persoane noi şi să te simţiţi excelent. Situaţia financiară nu îţi va crea nici un fel de probleme. Din punct de vedere sentimental, te veţi simţi mai bine decât până acum, căci vei reuşi să faci o cucerire care te va entuziasma. Pe plan social, traversezi o perioadă bună şi ai ocazia să îţi îndeplineşti visurile.

Scorpion
Se va ivi o bună ocazie să finalizezi o activitate începută de mai mult timp. Acest lucru îţi va îmbunătăţi starea de spirit, mai ales că ai făcut o investiţie importantă de timp şi nervi. N-ar fi rău să acorzi mai multă atenţie modului în care doreşti să cheltuieşti banii. De asemenea, ar fi de dorit să te ocupi ceva mai mult de relaţia cu partenerul de viaţă.

Săgetător
Este posibil să ai şansa unui câştig cel puţin mulţumitor. Pe cât posibil, evită să dai curs impulsivităţii de moment, deoarece ai putea avea neplăceri serioase. Energia fizică nu îţi lipseşte, dar îţi este greu să ţi-o canalizezi spre un scop concret. Activităţile recreative te vor ajuta să te mai relaxezi, dar şi să petreci clipe plăcute în compania partenerului de suflet. Eşti comunicativ şi convingător şi reuşeşti să aplanezi un conflict apărut în cercul tău de prieteni.

Capricorn
Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit. Vei primi o invitaţie, căreia ar fi bine să-i dai curs, pentru că într-un astfel de context ai putea cunoaşte pe cineva care îţi va fi de un real folos în viitorul apropiat. Relaţia cu colaboratorii ar putea deveni mai tensionată dacă vei insista să-ţi susţii cu prea multă vehemenţă punctele de vedere.

Vărsător
Popularitatea ta este la limita superioară, aşa că poţi miza pe sprijinul celor din jur. Nu vor lipsi ocaziile de a-ţi lărgi cercul de prieteni. Traversezi o perioadă în care ceea ce demarezi, chiar dacă nu pare foarte important, te va urmări mult în viitor. La serviciu, nu este cazul să te implici în activităţi deosebite, căci te concentrezi destul de greu şi ai putea să faci greşeli.

Peşti
Unele cheltuieli neprevăzute ţi-ar putea crea mici probleme în plan financiar, dar până la sfârşitul intervalului vei reuşi să te echilibrezi. Relaţia cu familia se va îmbunătăţi, pentru că o rudă apropiată îţi va anunţa o mică realizare. Energia fizică este mare şi îţi permite să te implici în activităţi dintre cele mai diverse. Posibilităţile de a-ţi petrece în mod plăcut timpul liber nu vor lipsi. Dacă ţi se propune o colaborare, nu ezita!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS