burger net

Un restaurant din Chelsea a creat cel mai scump burger din lume, în valoare de 1.100 de lire. Denumit generic „Glamburger“ (burger de lux) este disponibil în reţeaua Honky Tonk, unde oaspeţii se pot „bucura“ de o chiftea de hamburger de 280 g, făcut din carne de vită Kobe Wagyu şi carne de vânat din Noua Zeelandă, dreasă cu sare din Himalaya, totul fiind acoperit cu o foiţă de aur.
Bucata de carne este umplută cu pastă de brânză brie cu trufe. Deasupra, burgerul este asezonat cu mango şi şampanie, trufe albe rase. În acest mod, nivelul caloric este extrem de ridicat.
Potrivit The Mirror, burgerul este produs în colaborare cu restaurantul Groupon, iar bucătarul șef Chris Large și echipa sa au lucrat timp de trei săptămâni pentru a crea cel mai scump burger de pe piaţă.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.