8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Activităţile extraprofesionale pe care le ai în program vor fi date peste cap de un eveniment oarecum neaşteptat. Relaţia cu fiinţa iubită nu te mulţumeşte, dar nici nu este cazul să îi faci reproşuri. Banii pe care îi aştepţi îţi vor parveni cu oarecare întârziere. Proiectele tale ar putea avea succes dacă nu vizează realizări pe termen scurt. Prietenii de pe alte meleaguri te vor contacta.

Taur
Manifeşti un interes profund pentru chestiunile gospodăreşti, care nu mai pot fi amânate. Relaţia cu familia se îmbunătăţeşte considerabil, aşa că poţi miza pe sprijinul rudelor pentru a termina treaba cât mai repede. N-ar fi exclus ca o persoană din anturajul apropiat să îţi facă o propunere, dar nu este cazul să iei decizii fără o matură chibzuinţă. Eşti inventiv, bine dispus şi gata să întinzi o mână de ajutor oricui are nevoie.

Gemeni
Vei fi tentat să faci unele investiţii, dar analizează cu atenţie ofertele înainte de a lua o hotărâre. N-ar fi exclus ca o persoană pe care o cunoşti de mai mult timp să te complimenteze sau poate să-ți facă chiar o declaraţie de dragoste. Se anunţă o zi plină de surprize din punct de vedere sentimental. Din fericire, surprizele vor fi dintre cele care îţi vor face plăcere. Ai şanse să cumperi un obiect de valoare, dorit de multă vreme de întreaga familie.

Rac
Situaţia financiară se va îmbunătăţi, căci vei primi o sumă de bani de la cineva din imediata ta apropiere. Este posibil şi să primeşti un cadou de la o rudă apropiată. În cazul în care te simţi copleşit de activităţile în care te-ai implicat, cu siguranţă vei primi sprijinul rudelor. Iniţiativele în plan sentimental vor fi apreciate de partenerul de suflet. Cei din jur te apreciază pentru atitudinea deschisă pe care o ai.

Leu
Dacă ai de gând să pleci la drum, conjunctura astrală te avantajează. În cazul în care doreşti să te implici în activităţi mai complicate, fii cât se poate de atent, deoarece lucrurile ar putea lua o întorsătură neaşteptată. Nu este cazul să finalizezi chiar tot ce ţi-ai propus. Mai lasă timp şi pentru odihnă şi totul va fi bine. Se anunţă o zi deosebită, cel puţin pe plan sentimental. La o petrecere faci cunoştinţă cu o persoană deosebită.

Fecioară
Reuşeşti să te faci simpatizat într-un cerc mai larg de persoane. Oricum, popularitatea de care dispui îţi va permite să-ţi lărgeşti cercul de prieteni. Din punct de vedere intelectual, funcţionezi la limita superioară, aşa că, dacă ai de luat decizii în chestiuni importante, poţi avea încredere deplină în judecata ta. Ai putea primi un răspuns la o cerere mai veche.

Balanţă
Activităţile intelectuale te avantajează şi îţi dau posibilitatea să-ţi pui în valoare inteligenţa şi inspiraţia. Situaţia financiară nu se arată nemaipomenită, dar unele rezolvări ar putea să apară. Este foarte posibil să ţi se propună o colaborare care te va tenta. Totuşi, studiază cu atenţie toate detaliile înainte de a o accepta. Te sfătuim să fii optimist. După-amiază, s-ar putea ca o rudă să îţi facă o surpriză.

Scorpion
Comunicarea cu cei din jur nu va fi aşa cum ţi-o doreşti. Mare atenţie în cazul în care ţi-ai propus să faci cuiva o promisiune, căci nu se ştie ce va urma. Îngrijeşte-ţi sănătatea, deoarece este posibil ca o suferinţă mai veche să îţi dea serios de furcă. Dacă îţi vei păstra ceva mai mult timp pentru odihnă, cu siguranţă te vei simţi mult mai bine din toate punctele de vedere. Cel mai bine ar fi să acorzi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale.

Săgetător
Energia fizică nu este la limita superioară, aşa că nu este cazul să exagerezi muncind prea mult de unul singur. Neînţelegerile pe care le-ai avut până acum cu unii membri ai familiei se vor ameliora considerabil. Dacă pe acasă se fac lucrări de reparaţii, reamenajări, acestea vor putea fi finalizate. Nu este un moment favorabil pentru a pleca la drum. Schimbările de care ai parte pe plan sentimental sunt benefice. În societate poţi lega cu uşurinţă prietenii noi.

Capricorn
Starea ta generală este bună, chiar dacă nu te simţi capabil să te implici în proiecte deosebite. Manifestările impulsive pot determina apariţia unor neînţelegeri în relaţia cu cei din familie. În anturajul tău apropiat vei reuşi să îţi impui punctele de vedere fără a face un efort deosebit. Proiectele făcute împreună cu prietenii se vor bucura de succes. Îţi recomandăm să rezolvi problemele de familie pe care le-ai tot amânat.

Vărsător
Nu eşti într-o formă nemaipomenită, aşa că ar fi bine să te menajezi. O activitate pe care ai început-o de mai mult timp ar putea fi încheiată datorită sprijinului unui prieten. La serviciu, vei avea o discuţie cu colegii, dar este bine să nu încerci să-ţi impui punctele de vedere. Oricum, până la urmă totul va ieşi aşa cum îţi doreşti. Ai ocazia să te afirmi în societate, mai ales datorită talentelor artistice.

Peşti
La serviciu, vor fi multe de făcut, aşa că n-ar fi exclus să fie nevoie să rămâi peste program. Până la urmă, rezultatele vor fi pe măsura eforturilor făcute, aşa că, în ansamblu, te vei putea declara mulţumit. Mare atenţie, deoarece o persoană pe care o consideri de încredere ar putea să îţi înşele aşteptările. Este o zi favorabilă deciziilor importante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS