5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Şansele de a rezolva o chestiune cu care te confrunţi de mai mult timp sunt mari şi ar fi păcat să nu le fructifici. Nu te implica în discuţii în contradictoriu cu cei de la serviciu şi toate vor evolua cât se poate de bine. O investiţie făcută în această zi ar putea avea rezultate excelente într-un viitor nu foarte îndepărtat. Totuşi, nu îţi asuma riscuri inutile în acest domeniu. Ar fi bine să acorzi mai multă atenţie celor din jur.

Taur
Astăzi vei avea posibilitatea să comunici cu persoane aflate pe alte meleaguri. Informaţiile pe care le vei primi de la şi despre prieteni te vor ajuta să priveşti viaţa într-un mod optimist. Va fi nevoie să faci o mulţime de drumuri pentru a rezolva problemele cu care te confrunţi la serviciu, dar acest lucru nu te va obosi.

Gemeni
S-ar putea ca persoana iubită să îţi reproşeze lipsa de afectivitate şi faptul că acorzi prea multă importanță afacerilor. Ai grijă să nu neglijezi relaţiile sentimentale din cauza dorinţei de a câştiga bani cu orice preţ! Te sfătuim să nu neglijezi odihna şi să te destinzi mai mult. Activităţile de divertisment te vor ajuta să depăşeşti stresul cotidian, dar şi să-ţi lărgeşti cercul de prieteni. Situaţia financiară nu-ţi mai creează probleme.

Rac
Capacitatea de convingere va atinge limita superioară, aşa că poţi încerca să-ţi găseşti noi adepţi pentru proiectele pe care le ai în plan. Situaţia profesională este excelentă şi, dacă până acum nu ţi s-a oferit o ocazie de a arăta ce poţi, n-ar fi exclus că aceasta să se ivească acum. Starea ta psihică este destul de bună şi te susţine în tot ce doreşti să întreprinzi. Este posibil să înţelegi greşit acţiunile unui partener de afaceri şi să vă certaţi.

Leu
Traversezi o perioadă în care este indicat să nu te implici în activităţi care vizează o realizare imediată. La serviciu ţi se vor repartiza noi sarcini, ceea ce îţi va demonstra că şefii îţi apreciază eforturile. Colegii, în schimb, fără a se arăta răutăcioşi, nu vor fi dispuşi să coopereze. Ceva mai multă atenţie ar fi bine să acorzi sănătăţii, mai ales dacă ai o suferinţă cronică. S-ar putea să ai de făcut cheltuieli mari şi să nu îţi ajungă banii.

Fecioară
Obstacolele care-ţi vor sta în cale vor putea fi depăşite fără probleme. În ceea ce priveşte câştigurile materiale, acestea nu vor lipsi, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură. O activitate extraprofesională ar putea deveni rentabilă. Relaţia cu prietenii evoluează ceva mai bine, aşa că poţi să speri la sprijinul acestora în tot ce doreşti să întreprinzi.

Balanţă
Unele cheltuieli neprevăzute ţi-ar putea crea mici probleme în plan financiar, dar până la sfârşitul intervalului vei reuşi să te echilibrezi. Relaţia cu familia se va îmbunătăţi căci o rudă apropiată îţi va anunţa o mică realizare. Energia fizică este mare şi îţi permite să te implici în activităţi dintre cele mai diverse. Posibilităţile de a-ţi petrece în mod plăcut timpul liber nu vor lipsi. Relaţiile sentimentale şi contactele sociale pot avea de suferit din cauza unor probleme de comunicare.

Scorpion
Se va ivi o bună ocazie să finalizezi o activitate începută de mai mult timp. Acest lucru îţi va îmbunătăţi starea de spirit, mai ales că ai făcut o investiţie importantă de timp şi nervi. N-ar fi rău să acorzi mai multă atenţie modului în care doreşti să cheltuieşti banii. De asemenea, ar fi de dorit să te ocupi ceva mai mult de relaţia cu partenerul de viaţă. O persoană mai în vârstă din familie îţi dă sfaturi de care ar fi bine să ţii cont.

Săgetător
Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit. Vei primi o invitaţie, căreia ar fi bine să-i dai curs, pentru că într-un astfel de context ai putea cunoaşte pe cineva care îţi va fi de un real folos în viitorul apropiat. Relaţia cu colaboratorii ar putea deveni mai tensionată dacă vei insista să-ţi susţii cu prea multă vehemenţă punctele de vedere.

Capricorn
La serviciu vei avea o mică surpriză în sensul că unele lucrări pe care le-ai considerat rezolvate nu se vor dovedi întru totul terminate şi va trebui să revii asupra lor. Oricum, vei avea parte de o zi în care se vor ivi tot felul de situaţii care te vor ţine cu sufletul la gură. La serviciu, lucrurile încep să se precipite, dar nu este cazul să ai emoţii. Neînţelegerile cu colegii nu te vor afecta într-o prea mare măsură dacă vei şti să-ţi stăpâneşti tendinţa de a-i domina.

Vărsător
Este posibil să ai şansa unui câştig cel puţin mulţumitor. Pe cât posibil, evită să dai curs impulsivităţii de moment, deoarece ai putea avea neplăceri serioase. Energia fizică nu îţi lipseşte, dar îţi este greu să o canalizezi spre un scop concret. Activităţile recreative te vor ajuta să te mai relaxezi, dar şi să petreci clipe plăcute în compania partenerului de suflet.

Peşti
Popularitatea ta este la limita superioară, aşa că poţi miza pe sprijinul celor din jur. Nu vor lipsi ocaziile de a-ţi lărgi cercul de prieteni. Traversezi o perioadă în care ceea ce demarezi, chiar dacă nu pare foarte important, te va urmări mult în viitor. La serviciu, nu este cazul să te implici în activităţi deosebite, căci te concentrezi destul de greu şi ai putea face greşeli.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS