11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Ai putea face unele investiţii, dar analizează cu atenţie ofertele înainte de a lua o hotărâre. N-ar fi exclus ca o persoană pe care o cunoşti de mai mult timp să te complimenteze sau poate chiar să îţi facă o declaraţie de dragoste. Relaţia cu prietenii te preocupă şi ea, în mod special, în această perioadă. Fii cât se poate de atent, deoarece din cauza unor neglijențe verbale ai putea avea neplăceri.

Taur
Activităţile practice te vor ajuta să-ţi foloseşti în mod eficient energia, ceea ce îţi va aduce un plus de încredere, de siguranţă. De asemenea, vei avea posibilitatea să finalizezi o lucrare în domeniul serviciului, dar acest lucru te va costa un efort suplimentar. Este posibil ca o persoană din cercul tău de prieteni să aibă o problemă de sănătate.

Gemeni
Situaţia financiară se va îmbunătăţi. Este posibil să primești un ajutor de la o rudă apropiată. Şi colaborările se vor dovedi avantajoase din acest punct de vedere. Iniţiativele în plan sentimental vor fi apreciate de partenerul de suflet. În anturajul de la serviciu, vei reuşi să îţi impui punctele de vedere, fără a face un efort deosebit. Din cauza entuziasmului, rişti să depăşeşti anumite limite. Nu provoca discuţii în contradictoriu!

Rac
Nu eşti într-o formă nemaipomenită, aşa că ţi-ar prinde bine ca timpul liber să îl păstrezi pentru odihnă şi relaxare. N-ar fi exclus ca o mai veche problemă de sănătate să se acutizeze. Relaţia cu colegii te nemulţumeşte, dar nu este un moment bun pentru a pune lucrurile la punct. O sumă de bani îţi va parveni pe neaşteptate. Încearcă să nu îi ignori pe cei din jur!

Leu
Manifeşti un interes profund pentru chestiunile profesionale. Relaţia cu colegii nu este dintre cele mai fericite, dar şefii îţi apreciază iniţiativele. N-ar fi exclus ca cineva din anturajul apropiat să îţi facă o propunere, dar nu este cazul să iei decizii fără o matură chibzuinţă. Impulsivitatea nu îţi este de nici un folos în această perioadă. S-ar putea să ai dificultăţi pe plan sentimental şi să fii nevoit să iei o decizie importantă.

Fecioară
Comunicarea cu cei din jur nu va fi prea bună. Mare atenţie în cazul în care doreşti să îţi pui semnătura pe un document oficial. Îngrijeşte-ţi sănătatea, deoarece este posibil ca o suferinţă mai veche să îţi dea serios de furcă. Un interes major vei manifesta şi pentru relaţia cu partenerul de suflet, pe care ţi-ai putea-o consolida în această perioadă. După-amiază îţi regăseşti buna dispoziţie, cu prilejul unei vizite la prieteni. Ai grijă să nu provoci scene de gelozie!

Balanţă
Încercările de a finaliza o lucrare începută de mai mult timp vor fi sprijinite de cei din jur. Ai putea lua decizii sau ai putea demara, cu reale şanse de succes, o activitate intelectuală. Ceva bani ai putea câştiga din speculaţii sau participând la jocuri de noroc, cu măsură, însă. Evită să te implici în discuţii în contradictoriu deoarece ai putea genera neînţelegeri mari. O problemă sentimentală din trecut poate reveni în actualitate.

Scorpion
Starea ta generală este bună, chiar dacă nu te simţi capabil de fapte măreţe. Energia mentală este la limita superioară, dar ar fi cazul să nu te suprasoliciţi, deoarece ai putea avea probleme pe fond nervos. Dacă vei amâna chestiunile mai dificile pentru o altă zi, vei putea să petreci clipe relaxante în compania prietenilor. Cel mai indicat ar fi să nu îţi faci un plan strict pentru astăzi.

Săgetător
Mare atenţie, căci ai tendinţa să-ţi neglijezi sănătatea, ceea ce ţi-ar putea crea probleme serioase, poate chiar o spitalizare. În cazul în care doreşti să te implici în activităţi la limita legalităţii, fii cât se poate de atent, deoarece lucrurile ar putea lua o întorsătură neaşteptată. Problemele cu care te-ai confruntat până acum în plan profesional vor începe să se rezolve într-o oarecare măsură.

Capricorn
Inteligenţa şi spiritul de observaţie vor ieşi din nou în evidenţă şi îţi vor aduce respectul colegilor, dar şi respectul şefilor. Din punct de vedere financiar, situaţia nu este nemaipomenită, dar unele rezolvări ar putea să apară. Oricum, cheltuielile vor fi mari în această perioadă. În cazul în care doreşti să te implici într-o activitate de mai mare anvergură, înarmează-te cu răbdare! Relaţiile cu persoana iubită sunt armonioase.

Vărsător
Activităţile extraprofesionale îţi vor da posibilitatea să te relaxezi, petrecând clipe excelente în compania partenerului de suflet. Din punct de vedere financiar, situaţia nu te favorizează. Ai putea avea o reuşită datorită implicării în activităţi de colaborare. Este indicat să profiţi de acest moment favorabil. Rezultatele muncii de acum se vor vedea în curând. Investiţiile pe care le ai în plan nu-şi vor arăta eficiența decât în timp mai îndelungat.

Peşti
Ai în faţă o zi agitată şi nu îţi va fi uşor să depăşeşti obstacolele ce se vor ivi în calea ta. Energia fizică este la limita inferioară. Neînţelegerile pe care le-ai avut până acum cu unii membri ai familiei se vor ameliora considerabil. Dacă pe acasă se fac lucrări de reparaţii, reamenajări, acestea vor putea fi finalizate. Nu este un moment favorabil pentru a pleca la drum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS