16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Ai dori să îţi consolidezi relaţia de suflet, dar pentru asta ar trebui să încerci să fii ceva mai conciliant. Mai ales cei căsătoriţi vor avea o perioadă deosebit de agitată. Pe cât posibil, evită să te implici în activităţi riscante, deoarece poţi avea tot felul de surprize. Implicarea în activităţi intelectuale te va ajuta să-ţi găseşti mai uşor echilibrul interior.  Dimineaţa s-ar putea să întâmpini probleme financiare, însă nu este cazul să te demoralizezi.

Taur
În această zi va trebui să acorzi mai multă atenţie sănătăţii. Sunt posibile probleme pe fond nervos. În plan familial n-ar fi exclus să fie nevoie să revii asupra unei activităţi pe care nu ai finalizat-o la vreme. Tot ce vei demara acum se va finaliza cu o oarecare întârziere. Dacă ai de dat un examen, cu siguranţă rezultatul te va satisface. Ai succes pe plan sentimental şi în societate. După-amiază, primeşti veşti bune, care îţi vor schimba programul.

Gemeni
N-ar fi exclus ca persoana iubită să aibă unele neplăceri. Totuşi, relația dintre voi va evolua mulţumitor pe tot parcursul zilei. Eşti cam agitat şi îţi sare ţandăra din orice. Încearcă să îţi găseşti ceva mai mult timp pentru odihnă şi, mai ales, nu te implica în mai multe activităţi în acelaşi timp. Eşti hotărât să-ţi pui în practică toate proiectele, dar ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte de a lua o decizie.

Rac
Gândeşte-te de două ori înainte de a spune sau de a face ceva. La serviciu, vei avea o mulţime de situaţii de rezolvat şi nu îţi va fi prea uşor. Inspiraţia îţi va fi de un real folos în luarea deciziilor. Relaţia cu colegii va fi ceva mai puţin comodă. Un membru al familiei ar putea pleca într-o călătorie sau chiar tu ai putea pleca la drum pentru a-ţi vedea o rudă. Ţine cont de sfaturile unei persoane cu experienţă!

Leu
Comunicarea cu fiinţa iubită evoluează armonios. Veţi avea posibilitatea să plecaţi împreună într-o călătorie, dar n-ar fi exclus nici să faci o cucerire cu ocazia unui drum. Starea ta generală este bună, eşti vioi şi plin de forţă. Vei munci mult pentru a face faţă tuturor problemelor cu care te confrunţi, însă rezultatele te vor satisface, chiar dacă vor veni cu oarecare întârziere. Munca depusă îşi va arăta rezultatele în scurt timp.

Fecioară
Eşti mai optimist, mai încrezător şi în felul acesta reuşeşti să influenţezi parcă şi evenimentele. De altfel, călătoriile, dar, mai ales, relaţiile cu străinătatea se vor arată favorabile, indiferent că este vorba de afaceri sau de divertisment. În relaţia cu partenerul de suflet vor exista diverse controverse pe teme financiare.

Balanţă
Este posibil ca o rudă apropiată să aibă o realizare de care se va bucura întregul clan. Vei avea parte de o mulţime de evenimente care nu îţi vor conveni câtuşi de puţin. Vei avea un sentiment de nelinişte şi de nesiguranţă în plan afectiv. Spre sfârşitul zilei îţi va fi mai bine. Ar fi de dorit să fii cât mai atent la sănătatea ta. Deşi te simţi în formă, s-ar putea să descoperi că nu prea ai spor şi că nu îţi reuşeşte mai nimic. Astăzi nu prea eşti realist.

Scorpion
Ai putea primi o ofertă de colaborare care, cel puţin deocamdată, se va dovedi avantajoasă. Cineva din familie ţi-ar putea da o mână de ajutor pentru a rezolva mai uşor chestiunile profesionale. Farmecul personal te va face remarcat şi apreciat de persoanele de sex opus. Ai putea face o cucerire, dar nu vor lipsi nici ocaziile de a-ţi consolida o eventuală relaţie mai veche. De dimineaţă eşti nevoit să faci mai multe drumuri scurte.

Săgetător
Traversezi o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Vei avea ocazia să faci o cucerire, dar şi să îţi consolidezi relaţia cu fiinţa iubită. Te simţi lipsit de forţă şi ar trebui să nu te implici în prea multe activităţi fizice. Unele surprize se vor ivi, în ceea ce priveşte situaţia ta materială. Vei avea de făcut cheltuieli peste aşteptări sau poate se va ivi ocazia unei investiţii. Este un moment favorabil planurilor de viitor.

Capricorn
Iniţiativele tale vor putea fi duse la bun sfârşit graţie bunei capacităţi de concentrare de care dai dovadă în această perioadă. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi destul de tensionată, în ciuda faptului că aceştia te vor aprecia din toate punctele de vedere. Este posibil să ţi se dea noi responsabilităţi. Poţi să îţi faci planuri în legătură cu o afacere rentabilă, care îţi va îmbunătăţi radical situaţia financiară.

Vărsător
Din punct de vedere mental, ai reacţii prompte, ceea ce îţi va fi de un real folos. Va trebui să fii foarte atent şi să nu te implici în activităţi la limita legalităţii deoarece ai putea avea probleme serioase. N-ar fi exclus că o cunoştinţă să te bârfească. Calităţile tale vor fi apreciate într-o mare măsură, iar starea de iritare ce te-a caracterizat în ultimul timp se va diminua. Intuiţia te ajută să faci schimbări importante în plan social.

Peşti
Impulsivitatea de care dai dovadă în această perioadă îţi poate aduce serioase neînţelegeri cu rudele apropiate, şi nu numai. În plan sentimental, situaţia va fi relaxată. Farmecul personal îţi va permite să faci o bună impresie persoanelor de sex opus. Ţi se vor face complimente. Starea ta generală nu este foarte bună. Din fericire, colegii vor fi de partea ta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS