10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aţi abandonat cândva un proiect pentru care nu erau întrunite condiţiile unei evoluţii de succes. Acum vă aduceţi aminte de ceea ce aţi lăsat în urmă şi o luaţi de la capăt, cu mai mult entuziasm. Nici nu vă vine să credeţi cât de bine înaintează toate acum, semn că aţi mai acumulat cunoştinţe pe parcurs şi ştiţi exact ce trebuie făcut. Când vedeţi că o acţiune stă pe loc, e bine să o lăsaţi o vreme în aşteptare, şi să vă ocupaţi de ea mai bine, după o perioadă de pauză.

Taur
Micile neînţelegeri din casă nu merită transformate în furtuni şi mai mari, deci încercaţi să vă puneţi în pielea celor dragi ca să înţelegeţi ce se întâmplă cu ei, ce-i face să reacţioneze negativ la ceea ce se petrece. Partenerul de viaţă vine nervos acasă şi tensionează şi mai mult atmosfera, iar dumneavoastră, în loc să oferiţi înţelegere, aţi putea reacţiona şi mai agresiv, iar de aici nu mai e decât un pas până la un imens scandal casnic.

Gemeni
Este o zi în care treceţi de câteva ori de la o extremă la alta. Ceea ce începe rău tinde ulterior spre bine, dar nu durează mult şi alunecaţi înapoi într-o zonă sensibilă. Oscilaţia se va menţine pe tot parcursul zilei, aşa că la final nu veţi putea spune dacă ziua a fost bună sau rea. Nu trataţi nimic la extreme: bucuraţi-vă cu moderaţie şi trataţi problemele cu umor, deoarece o atitudine de mijloc, neutră, ar fi de preferat.

Rac
Iubirea este cel mai frumos plan al acestei zile, deoarece partenerul vă înconjoară cu gesturi de afecţiune dintre cele mai tandre şi mai calde. E o plăcere să fiţi răsfăţat aşa şi vă bucuraţi de tot ce primiţi cu un dram de egoism, preferând doar să vă încărcaţi cu iubire, fără a oferi la fel de multe în schimb. Persoana iubită vă cunoaşte, deci nu va privi comoditatea ca pe un defect, ci o va oferi necondiţionat.

Leu
Aveţi mare grijă la reacţiile impulsive, pentru că riscaţi enorm dacă nu ţineţi sub control un banal gest de respingere sau o critică mai dură. Sunteţi cam nervos, pus pe harţă, recalcitrant, iar această atitudine agresivă poate duce la un conflict major.
Dintr-un astfel de moment se poate ajunge la rupturi, la conflicte de proporţii, la un final de drum fără şanse de redresare.

Fecioară
Sunteţi cam neatent, gata să porniţi pe o altă cale într-un moment de comoditate, gândindu-vă că e prea greu să duceţi mai departe planul deja început. Există riscul ca sensul cel nou spre care vă aventuraţi cu entuziasm să nu ducă acolo unde aţi sperat şi e posibil ca celălalt drum, pe care sunteţi gata să-l abandonaţi, să fie varianta mai potrivită.

Balanţă
Veştile care sosesc azi de la prieteni au un efect mobilizator asupra dumneavoastră şi vă dau alt chef de acţiune. Deveniţi mai implicat, mai agresiv, în sensul bun al cuvântului, şi nu vă lăsaţi până ce nu duceţi la capăt ceea ce aţi început. Când ştiţi că aveţi susţinători şi adepţi, aveţi mai mult curaj să continuaţi o acţiune, oricât de dificilă ar fi. Aveţi un grup de susţinători care vă împinge de la spate şi vă face să credeţi mai mult în scopul pentru care munciţi.

Scorpion
Este o ocazie bună de a vă arăta valoarea şi de a câştiga respectul tuturor printr-un succes de milioane. E o plăcere să ieşiţi la rampă şi să spuneţi ce ştiţi, pentru că vă bazaţi pe o experienţă bogată, acumulată în timp îndelungat. Mult aşteptata şansă de a vă evidenţia apare, deci profitaţi de ea fără să staţi pe gânduri şi fără să faceţi pe modestul.

Săgetător
Viitorul sună foarte promiţător şi vă cuprinde un soi de nerăbdare până la evenimentul anunţat, care se apropie vertiginos. Nu încercaţi să săriţi peste etapele intermediare, chiar dacă aţi fi tentat să găsiţi o scurtătură până la punctul terminus, pentru că veţi vedea că toţi paşii care se cer parcurşi au rolul lor. Din toate aveţi ceva nou de învăţat, iar încercarea de a scurta drumul până la succes nu se va dovedi a fi cea mai bună idee.

Capricorn
Nu vă lăsaţi furat de iluzii, aşa cum v-ar încuraja cei din jur, pentru că priviţi lucrurile cât se poate de lucid, doar prin prisma raţiunii. Chiar dacă unii vă vor reproşa că nu aveţi curaj să visaţi şi că vă bazaţi numai pe realitate, sunteţi de părere că e mai sănătos să păstraţi contactul cu realitatea şi să nu construiţi castele de nisip. Vor veni şi momente când veţi lăsa fantezia să zburde, dar nu şi azi, când respingeţi poveştile aiuristice ale companionilor dumneavoastră.

Vărsător
Nu vă puteţi rupe de o activitate pe care aţi lăsat-o neterminată şi care a devenit preocuparea dumneavoastră principală. Vi se cere concentrare, efort, atenţie, poate şi un anume talent în manevrarea anumitor instrumente, de aceea vă dedicaţi întru totul acestei activităţi, pentru că simţiţi că azi aţi putea face cel mai bine faţă cerinţelor.

Peşti
E o plăcere să aveţi alături de dumneavoastră oameni care cred în aceleaşi idealuri şi care doresc să atingă acelaşi scop. Adunaţi-vă forţele la un loc, deoarece şansele unei reuşite cresc dacă fiecare va contribui în mod echitabil. Nimeni nu stă pe margine aşteptând ca ceilalţi să lucreze pentru el, ci împreună puteţi construi mult mai bine şi mai trainic planul din care fiecare, mai apoi, va avea ceva de câştigat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS