10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Energia mentală atinge cote maxime, astfel încât aţi putea face faţă cu succes unor activităţi intelectuale. O bună parte a timpului liber ţi-o vei dedica fiinţei iubite. N-ar fi exclus să faci o impresie excelentă unei persoane de sex opus, dar nu este cazul să faci schimbări în plan sentimental. Conjunctura astrală te favorizează în realizarea de afaceri rentabile.

Taur
Dacă doreşti să pleci la drum, atenţie, căci te poţi confrunta cu situaţii oarecum neaşteptate. În plan sentimental, lucrurile evoluează bine. Vei avea parte de ceva surprize, dar, din fericire, vor fi dintre cele plăcute. Dacă o să-ţi stăpâneşti tendinţa de a-ţi impune punctele de vedere, dacă vei reuşi să dai dovadă de diplomaţie, vei reuşi să-i convingi pe cei din jur să te susţină. Este recomandat să-ţi organizezi timpul cât mai eficient.
   
Gemeni
În cămin se mizează mult pe ajutorul tău. Fă un efort pentru a nu-i dezamăgi pe cei dragi. Deşi vor fi tentaţii mari, ar fi bine să nu te aventurezi să faci speculaţii financiare, mai ales că ocaziile de a câştiga bani nu se vor lăsa prea mult aşteptate. La locul de muncă, s-ar putea să întâmpini dificultăţi care te indispun. Nu este cazul să te îngrijorezi. Totul se rezolvă repede, cu ajutorul colegilor. După-amiază eşti decis să faci schimbări în cămin.
 
Rac
Problemele cu care te-ai confruntat până acum par să-şi găsească rezolvările căutate. Conjunctura te favorizează, dându-ţi posibilitatea să te implici în colaborări rentabile. Comunicarea cu cei din jur decurge foarte armonios, iar cineva din familie îţi va aduce o veste care te va bucura. Treci printr-o perioadă favorabilă pe plan sentimental. Astăzi ai succes în tot ce faci. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt foarte bune.
   
Leu
În cazul în care doreşti să-ţi îmbunătăţeşti confortul în apartament, conjunctura astrală te favorizează. În relația cu superiorii ierarhici vor fi discuţii aprinse şi ar fi de dorit să nu insişti să-ţi impui punctele de vedere. Cel mai bine ar fi să eviţi discuțiile în contradictoriu şi, mai ales, să fii ceva mai conciliant. De pe alte meleaguri vei primi veşti care îţi vor ridica multe semne de întrebare.
 
Fecioară
Este posibil să ai parte de un câştig ce-ţi va permite să-ţi echilibrezi pentru un timp situaţia financiară. În cazul în care îţi doreşti să-ţi cumperi un obiect de lux, ocaziile nu se vor lăsa aşteptate. Călătoriile sunt avantajoase. Energia mentală atinge cote maxime, astfel încât ai putea face faţă cu succes unor activităţi intelectuale sau ai putea lua decizii în problemele delicate.

Balanţă
Eşti cam agitat, neliniştit în această perioadă, iar impulsivitatea te poate determina să iei decizii care te pot conduce pe căi greşite. Prudenţa trebuie pusă pe primul plan. Proiectele de petrecere a timpului liber se vor dovedi deosebit de inspirate. Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează cum nu se poate mai bine, ceea ce-ţi dă un plus de încredere în propriile forţe.

Scorpion
Se vor ivi unele neînţelegeri cu colaboratorii, dar până la urmă vei reuşi să ajungi la un numitor comun. Traversezi o perioadă agitată, în care te confrunţi cu situaţii de tot felul şi nu ai timp nici măcar să respiri. De energie nu duci lipsă, dar ai tendinţa de a ţi-o risipi în chestiuni minore, lipsite de importanţă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi considerabil. Ar fi bine să amâni întâlnirile de afaceri planificate pentru astăzi.

Săgetător
În această perioadă va trebui să faci unele compromisuri, ceea ce nu îţi surâde, dar altfel nu se va putea. Din fericire, comunicarea cu cei din jur evoluează cât se poate de bine şi acest lucru te va ajuta în discuţiile pe care le vei avea. Este posibil să ţi se propună o colaborare interesantă, dar cam riscantă. Cel mai bine ar fi să amâni luarea unei decizii. Partenerii de afaceri sunt de acord cu schimbările pe care le propui.
 
Capricorn
Este o perioadă bună pentru a-ţi pune în practică proiectele pe care ţi le-ai făcut de mai mult timp. Unele din nemulţumirile tale legate de chestiunile profesionale vor putea fi rezolvate, ceea ce îţi va lua o piatră de pe inimă. Beneficiezi de suficientă energie pentru a-ţi putea pune proiectele în practică. La serviciu va fi agitaţie mare şi ai putea primi noi sarcini.
    
Vărsător
O rudă îţi va da nişte informaţii pe care ar trebui să le verifici înainte de a le folosi. Oricum, ești cam împrăştiat şi ai putea greşi cu usurinţă. Sănătatea ţi-ar putea crea unele probleme: te poţi confrunta cu migrene sau stări febrile. La serviciu, va fi foarte multă forfotă, dar acest lucru nu te va afecta câtuşi de puţin, deoarece vei fi cu gândurile în altă parte. În partea a doua a zilei, ţi se propune o colaborare. Nu te grăbi în luarea unei decizii!  
 

Peşti
Starea ta generală nu va fi cea cu care i-ai obişnuit pe cei din jur. Vei obosi mai repede, iar consumul nervos va fi mai mare pentru orice nimic. Este totuşi puţin probabil să ai parte de vreo problemă de sănătate. Nu este un moment favorabil pentru a pleca la drum. Evită să tragi sfori sau să te implici în acţiuni la limita legalităţii, deoarece ai putea avea neplăceri cu autorităţile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS