10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Acum este momentul să vă susţineţi punctele de vedere în faţa partenerului, mai ales dacă este vorba de proiectele pentru timpul liber. În ceea ce priveşte sănătatea, pot apărea probleme pe fond nervos. O activitate recreativă v-ar putea ajuta să vă refaceţi echilibrul interior. O autoritate din familie v-ar putea face unele reproșuri şi ar fi cazul să nu ripostaţi. Nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe excelente în compania prietenilor.

Taur
Relaţiile cu anturajul sunt bine aspectate şi decurg fără probleme. În cursul dimineţii, vă face plăcere să vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă. În familie, veți avea discuţii legate de cheltuielile ce ar trebui făcute în cămin. Ar trebui să vă gândiți de două ori înainte de a scoate banii din buzunar, căci ați putea avea probleme serioase. În familie se va produce un eveniment care vă va face să încheiați ziua cât se poate de optimist.
   
Gemeni
Capacitatea de concentrare nu este dintre cele mai bune, aşa că fiți cât se poate de atent la tot ce faceți, la orice decizie pe care sunteți pe punctul de a o lua. De asemenea, sistemul nervos nu va fi punctul dumneavoastră forte. Trebuie să evitați să vă implicați în activităţi care să vă suprasolicite. O cunoştinţă de pe alte meleaguri va avea nevoie de un sfat din partea dumneavoastră. La locul de muncă, s-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi care vă indispun.
 
Rac
Dacă veți da dovadă de rabdare, veți putea avea o reuşită pe care o aşteptaţi de mult timp. Popularitatea dumneavoastră în rândul persoanelor de sex opus este la limita superioară, aşa că n-ar fi exclus să faceți o cucerire. Activităţile de divertisment vă vor da posibilitatea să vă relaxați, dar şi să cunoașteți o persoană ce vă va fi de un real folos în viitorul apropiat.
   
Leu
Chestiunile financiare vor fi prioritate în această perioadă. Este posibil să vi se ofere ocazia unor investiţii, dar în acest caz riscurile asumate ar trebui să fie minime. Cheltuielile vor fi destul de mari, dar, din fericire, veți avea parte şi de ceva câştiguri suplimentare şi veți reuşi să vă descurcați fără probleme. Vă bucuraţi de armonie în familie şi aveţi succes în toate activităţile legate de cămin.
 
Fecioară
În sfera familiei va fi agitaţie mare. Este posibil să demarați o lucrare în apartament cu scopul îmbunătăţirii confortului. Pe de altă parte, nu este exclus ca o rudă apropiată să aibă o realizare de care se va bucura întregul clan. Din punct de vedere sentimental, veți fi cam confuz în această zi, aşa că nu este cazul să luați nici un fel de decizii în această direcţie.

Balanţă
În plan familial, lucrurile evoluează bine. Relaţia cu ceilalţi membri ai familiei vă ajută să vă relaxați şi să depăşiți cu mai multă uşurinţă frecușurile cotidiene. Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus creşte considerabil. Vi se vor face complimente, declaraţii. Totuşi, nu vă grăbiți să faceți schimbări în viaţa dumneavoastră sentimentală, deoarece relaţiile din această perioadă au puţine şanse să se dovedească de durată.

Scorpion
Vă puteți aştepta ca o rudă apropiată să plece într-o călătorie, ceea ce va fi în avantajul tuturor. Activităţile intelectuale vă vor da ocazia să vă puneți în valoare calităţile, dar şi să luați decizii de ale căror rezultate să vă bucuraţi în scurt timp. Relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. Pe plan financiar, nu staţi grozav, dar puteţi avea succes în chestiuni casnice şi în societate.

Săgetător
Este o perioadă extrem de agitată pentru dumneavoastră şi ar fi bine să nu vă lăsați condus de primul impuls. Este posibil să aveți ocazia să vă implicați într-o relaţie sentimentală clandestină. Mare atenţie, căci sentimentele dumneavoastră mai profunde ar putea avea de suferit. Oricum, din punct de vedere sentimental, situaţia pare a vă favoriza. În cazul în care partenerul are o neplăcere la serviciu, trebuie să-i fiți alături.
 
Capricorn
O rudă apropiată ar putea avea un mic succes în plan social, ceea ce vă va îmbunătăţi starea de spirit. Pe cât posibil, nu vă implicați în activităţi la limita legalităţii, deoarece în scurt timp lucrurile ar putea lua o întorsătură neaşteptată. Este posibil să vi se propună o colaborare, dar ar fi bine ca înainte de a lua o decizie să vă sfătuiți cu un prieten de încredere. Situaţia financiară nu vă mulţumeşte deloc.
    
Vărsător
Ați dori să faceți o schimbare de mai mari dimensiuni în viaţa dumneavoastră, dar nu este încă momentul. Cineva din anturajul apropiat ar putea avea o neplăcere şi sprijinul dumneavoastră i-ar putea fi de folos. Fără să fiți cicălitor, fiți mai atent la tot ce se întâmplă cu copiii, căci ați putea avea parte de o surpriză mai puţin plăcută. Relaţiile cu persoana iubită trec printr-un moment delicat, dar sunteți dispus să discutați cu calm.
 

Peşti
Pe cât posibil, ar trebui să vă gândiți de două ori înainte să faceți ceva, deoarece impulsivitatea vă poate conduce pe căi greşite. Relaţia cu partenerul de viaţă vă va interesa în mod special în această zi, şi nu numai. S-ar putea să aibă o perioadă mai plină, iar sprijinul şi înţelegerea dumneavoastră i-ar fi de un real folos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS