Horoscop

Autori


Berbec

Veți avea parte de o zi agitată, în care proiectele iniţiale trebuie amânate. E nevoie să rezolvaţi o mulţime de lucruri, mai ales acasă. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că, pentru a face faţă unei zile atât de încărcate, va trebui să apelaţi la sprijinul unui prieten de încredere. Spre seară, veți primi câteva informaţii care vă vor face plăcere şi vă vor relaxa. Sunteţi nemulţumiţi de tot ce se petrece şi aveţi tendinţa să-i criticaţi pe toţi.

Taur

Aveţi unele realizări, dar proiectele dumneavoastră vizează mult mai mult. Ar fi bine dacă nu v-aţi implica în activităţi care să aibă în vedere o realizare imediată, căci totul vă va ieşi cu oarecare întârziere. În a doua parte a zilei veţi avea un câştig oarecum neaşteptat, care vă va permite să vă satisfaceţi unele mofturi. Fiinţa iubită se va confrunta cu o situaţie dificilă şi va avea nevoie de sprijinul dumneavoastră.

   

Gemeni

Relaţia cu prietenii va fi prioritară pentru dumneavoastră, căci cei din anturajul apropiat vă vor susţine iniţiativele. De asemenea, veţi veni în contact cu multă lume, ceea ce vă va încânta, mai ales că toţi vor lauda calităţile dumneavoastră mentale. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, veţi primi o veste dintre cele mai plăcute. La serviciu, veţi primi nişte bani, semn că şi şeful vă apreciază.

 

Rac

Conjunctura astrală vă avantajează într-o oarecare măsură. Se pare că aveţi şansa de a câştiga o sumă de bani. Veţi reuşi o tranzacţie care vă va aduce o nesperată satisfacţie. Dacă aveţi ceva de finalizat, nu încercaţi să faceţi lucrurile de unul singur, chiar dacă eficienţa dumneavoastră intelectuală este maximă, deoarece rezultatele nu vor fi cele scontate. Se pare că nu sunteţi mulţumit de nimic şi vă enervaţi din orice.

   

Leu

Vi se vor face tot felul de propuneri interesante, dar persoana care vi le face nu vă prea trezeşte încrederea. Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată şi nu este indicat să încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Orice discuţie în contradictoriu poate genera dispute obositoare. În plan sentimental, trăirile dumneavoastră sunt deosebit de profunde.  

 

Fecioară

Vorbiţi prea mult şi asta nu face impresie prea bună. Mai ales că şansa vă poate ajuta mai mult decât până acum, ar fi momentul să vă implicaţi în rezolvarea unor chestiuni pe care înainte le-aţi tratat cu indiferenţă. O mai veche cunoştinţă care vă simpatizează vă va face tot felul de propuneri, care s-ar putea dovedi în scurt timp inspirate.


Balanţă

Se pare că astăzi cei din jur vor fi puşi pe critică. Cel mai bine ar fi să recunoaşteţi că aţi greşit, dacă doriţi să nu vă pierdeţi respectul şi popularitatea de care vă bucuraţi în rândul colegilor şi prietenilor. Veţi primi o propunere care vă va tenta în mod special, dar înainte de a o accepta, ar trebui să o studiaţi cu simţ de răspundere. Întâmpinaţi dificultăţi pe plan sentimental şi financiar. Păstraţi-vă calmul şi înarmaţi-vă cu răbdare!

Scorpion

Sunteţi mai energic decât până acum, mai plin de iniţiative, mai dornic de a vă implica în activităţi noi. Ar fi bine, totuşi, să o luaţi mai încet, în caz contrar nu veţi reuşi să finalizaţi absolut nimic. Nu este exclus să aveţi o surpriză din partea unui bărbat mai tânăr. Ar fi de dorit să nu reacţionaţi fără o matură chibzuinţă şi, mai ales, să nu daţi curs impulsivităţii verbale.

Săgetător

Starea sănătăţii dumneavoastră nu este nemaipomenită şi ar fi bine ca astăzi să faceţi ceva pentru a stabili echilibrul de care aveţi atâta nevoie. Ar fi de dorit să vă manifestaţi cu mai multă prudenţă, căci cineva încearcă să ţeasă o mulţime de intrigi în jurul dumneavoastră. Veţi primi o propunere de colaborare care vă va tenta. În rest, ar fi bine să nu exageraţi cu activităţile, faceţi numai strictul necesar!

 

Capricorn

În familie se va încerca rezolvarea unei probleme care vă irită pe toţi, iar pe dumneavoastră în mod special. Pe cât posibil, evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă, dacă doriţi să aveţi o zi liniştită. Propunerea pe care v-o va face o cunoştinţă nu vă încântă, dar se pare că nu aveţi de ales. Deşi şansa pare astăzi de partea dumneavoastră, evitaţi să vă asumaţi riscuri de orice fel.

    

Vărsător

Calităţile de care daţi dovadă vă ajută să vă lărgiţi cercul de prieteni. Comunicarea cu aceştia evoluează excelent, ceea ce vă permite să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi din plin de această zi destul de agitată. Cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să o folosiți înainte de a-i verifica autenticitatea. Dacă aveţi de semnat acte sau de obţinut o aprobare, lucrurile vor evolua mulţumitor. Dimineaţă s-ar putea ca o rudă mai tânără să vă ceară un împrumut.

 

Peşti

De energie fizică oricum nu duceţi lipsă, dar ar fi de dorit să v-o consumaţi într-un mod mai eficient. Pentru a obţine rezultate mai bune la serviciu, aţi putea cere sfatul unei rude apropiate. În timpul liber ar fi bine să vă ocupaţi cu mai multă stăruinţă de chestiunile domestice, căci aţi rămas mult în urmă la acest capitol. Unul dintre părinţi ar putea avea un câştig oarecum neaşteptat.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 11 septembrie 2014

Actualitate

» CJ Gorj sărbătoreşte 150 de ani de la înfiinţarea primelor consilii judeţene şi locale
» Câţi kilometri de autostradă trebuie să facem până în 2020
» Apple îşi face debutul pe piaţa phabletelor şi ceasurilor inteligente
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Bancul zilei
» Se închid târgurile neautorizate!
» Înșelat cu o mașină de taxi?
» Guvernul şi BNR merg la Bruxelles pentru următoarea evaluare a acordului cu FMI
» Olt: Manifestări dedicate Zilei pompierilor
» Gorj: Gabriel Căldăruşe, ales la şefia SMER
» Gorj: Tren “deraiat” în Defileul Jiului
» Ucis la comanda fiului
» Rusia a pregătit noi măsuri de retorsiune faţă de sancţiunile adoptate de UE
» Au fost aleşi membrii BEJ Gorj
» Poziţia CSM faţă de proiectul de autonomie al Ţinutului Secuiesc
» UE a decis ca noile sancțiuni împotriva Rusiei să fie aplicate începând de mâine

Local

» Școlile și grădinițele se schimbă la față pe ultima sută de metri
» Condamnați definitiv pentru returnări ilegale de TVA
» Olt: Primar şi consilier local, găsiţi incompatibili de ANI
» “Gravuri şi cârnaţi” pe simezele craiovene
» Craiova: Absolvenții Facultății de Teologie au depus Jurământul de Credinţă
» Voiaj muzical pe continentul american la Filarmonica din Râmnicu Vâlcea
» Rovana Plumb spune că de la 1 ianuarie pensiile vor creşte cu 5%
» Craiova: Prins după ce a tâlhărit angajatul unei săli de jocuri de noroc
» Profit record la SC Piețe și Târguri
» Olt: Administrator pus sub control judiciar pentru evaziune fiscală

Dolj

» De ce este depresia boala vieții moderne
» Dinamyk a bătut Steaua și a câștigat Cupa Sport Team

Gorj

» Primarul din Padeş, reţinut într-un dosar de evaziune fiscală
» Gorj: Patronul şi-a însuşit salariile angajaţilor
» Gorj: Primarul evazionist Troacă, arestat preventiv
» Gorj: Administrator de firmă, condamnat pentru pornografie infantilă

Sport

» Costel Torcea are, din nou, cu ce se mândri
» Nervii au oprit mai devreme meciul Steaua – SCM-U
» Doroftei a rămas fără atribuții de președinte al federației
» Debut de coșmar pentru echipele Oltenia și Victoria Craiova
» Torcea are,din nou, cu ce se mândri
» Bawab a bătut palma cu CSU Craiova
» Fotbal – Clubul Tottenham, scos la vânzare pentru un miliard de lire sterline
» Fotbal – Piţurcă i-a pus pe fugă pe arabi cu pretențiile sale

Bani & Afaceri

» Portofoliul repartizat Corinei Creţu va primi 351 de miliarde de euro
» S-a vândut Cargill Podari
» BEI a acordat CEC Bank un împrumut de 100 de milioane de euro pentru IMM-uri și primării
» Lista persoanelor juridice acceptate şi respinse în Programul “Rabla 2014”, postată pe site-ul AFM

Educatie

» Plouă în școala din Ruget
» Doar cu diplomă de bac la Universitatea din Craiova
» Craiova: O nouă călătorie în lumea științei la Noaptea Cercetătorilor pe 26 septembrie

Magazin

» Horoscop
» Se opreşte apa la Târgu Jiu

Opinii

» Scrisoare către gay

Top