17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Încercaţi să nu vă asumaţi riscuri! Nervozitatea vă poate crea mari probleme. Evitaţi să conduceţi maşina! Sunteţi predispus la accidente. Nu este momentul să provocaţi discuţii în contradictoriu. Aveţi posibilitatea să câştigaţi bine cu prilejul unei călătorii în interes personal. Sunteţi tentat să vă asumaţi riscuri prea mari. Vă recomandăm să fiţi prudent şi să nu forţaţi norocul.

Taur
Aveţi o zi foarte încărcată, cu multe probleme de rezolvat. Dimineaţă sunteţi puţin agitat şi încercaţi să rezolvaţi mai multe treburi deodată. Va sfătuim să vă faceţi un plan detaliat şi să acceptaţi ajutorul familiei. Spre seară, vă liniştiţi şi simţiţi nevoia să vă întâlniţi cu prietenii. Parcurgeţi o perioadă importantă, în care aveţi şansa să faceţi schimbări radicale în domeniul afacerilor.    
   
Gemeni
Din cauza stresului, sunteţi predispus la probleme de sănătate sau chiar accidente. Vă recomandăm să nu faceţi eforturi fizice sau intelectuale deosebite. Ar fi bine să evitaţi călătoriile lungi şi petrecerile, pentru că sunteţi destul de obosit. Nu vă lăsaţi enervat de lucruri mărunte! Vă recomandăm să aveţi răbdare şi să nu alergaţi după rezultate imediate.
 
Rac
Dimineaţă s-ar putea ca un coleg să vă dea o veste care vă tulbură. Va sfătuim să nu vă exteriorizaţi, că să nu le transmiteţi şi celor din jur starea de nervozitate. Menajaţi-vă sănătatea şi evitaţi eforturile intense, ca să nu existe riscul unui accident cerebral sau al unui infarct. S-ar putea să întâmpinaţi greutăţi în afaceri, din cauza colaborării dificile cu o femeie.     
   
Leu
Se întrevede o zi foarte agitată. Dimineaţă sunteţi nevoit să îi spuneţi unui prieten care vă vizitează că nu aveţi timp de el. Vă pregătiţi pentru o călătorie şi vă enervaţi pe măsură ce constataţi câte lucruri vă lipsesc. Nu uitaţi că la nervi se iau cele mai proaste decizii! Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Evitaţi să vă certaţi cu membrii familiei! La serviciu, sunteţi perseverent şi ţineţi neapărat să duceţi la bun sfârşit o lucrare delicată.    
 
Fecioară
Dimineaţă sunteţi obosit şi nervos, după un drum lung. Ar fi bine să va stăpâniţi şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu, pentru că riscaţi să declanşaţi un conflict. Vă recomandăm să nu mergeţi în vizite, chiar dacă partenerul de viaţă insistă. Odihniţi-vă şi recuperaţi orele de somn pierdute! După-amiază, ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie celor tineri din familie.

Balanţă
Nu aveţi răbdare să vă analizaţi proiectele şi vă grăbiţi să le puneţi în practică. Vă recomandăm să nu vă ambiţionaţi să vă rezolvaţi singur toate problemele. Ar fi bine să acceptaţi ajutorul prietenilor. O persoană mai în vârstă vă oferă sfaturi utile pentru a aplana un conflict. Partenerii de afaceri vă apreciază ideile originale şi vă susţin iniţiativele legate de o investiţie.

Scorpion
Oboseala acumulată vă face să fiţi foarte agitat. Ar trebui să vă odihniţi mai mult. Fiţi foarte prudent, pentru că există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie! S-ar putea să izbucnească o ceartă cu o persoană mai în vârstă din familie. Puteţi avea succes în afaceri. Aveţi idei bune şi luaţi decizii inspirate. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colaboratorii.  

Săgetător
Dimineaţă plecaţi într-o călătorie foarte importantă, din care este posibil să vă întoarceţi cu o mare sumă de bani. Pe drum, vi se propune să vă asociaţi într-o afacere. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile pe un ton ridicat şi să nu vă susţineţi opiniile cu încăpăţânare. Ar fi bine să vă abţineţi de la speculaţii. Acordaţi mai multă atenţie problemelor sentimentale, chiar dacă sunteţi foarte preocupat de carieră.
 
Capricorn
Începeţi ziua foarte agitat, alergând după un împrumut urgent. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul, pentru că sunteţi predispus la accidente cerebrale sau infarct. Aveţi răbdare! După-amiază, ajutorul va veni de la cineva apropiat. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţia partenerului de viaţă. Aveţi o zi grea la serviciu, cu multe probleme de rezolvat. Vă descurcaţi, iar colegii vă apreciază perseverenţa şi ideile originale. Relaţiile parteneriale sunt excelente, dar vă recomandăm să fiţi mai diplomat.   
    
Vărsător
Vă simţiţi excelent, sunteţi relaxat şi nimic nu vă poate tulbura. Mai mult, reuşiţi să calmaţi o persoană foarte agitată. S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că sunteţi indiferent şi că nu vă ocupaţi îndeajuns de problemele familiei. Spre seară, asistaţi la o întâmplare neplăcută, care vă pune pe gânduri. Cu multă perseverenţă, reuşiţi să rezolvaţi problemele de serviciu.
 
Peşti
Un prieten vă propune să plecaţi într-o excursie, dar faptul că nu aveţi bani vă face să fiţi irascibil şi să căutaţi cearta cu lumânarea. Nu îi căutaţi nod în papură persoanei iubite! Vă recomandăm să fiţi atent la volan. Există riscul unui accident de circulaţie. Sunt favorizate întâlnirile cu prietenii şi călătoriile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS