Acasă Magazin MAE: Atenţionare de călătorie în Serbia, din pricina blocajelor din vamă

MAE: Atenţionare de călătorie în Serbia, din pricina blocajelor din vamă

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află sau care călătoresc în Republica Serbia că, în perioada 1-31 august 2014, urmare a creșterii semnificative a traficului  rutier în/din Republica Serbia, se așteaptă înregistrarea de blocaje temporare ale traficului, în special la Punctele de Trecere a Frontierei de la Batrovci (Serbia/Croația) și Horgoș (Serbia/Ungaria).

 Conform datelor deținute, zilnic sunt înregistrate blocaje la punctele vamale amintite, conducătorii auto fiind nevoiți să aștepte în coloană o perioadă cuprinsă între 30 de minute și chiar câteva ore. Pot fi înregistrate blocaje temporare inclusiv la punctele de plată a autostrăzilor A-1(E-75) și A-3 (E-70).

MAE recomandă cetățenilor români care călătoresc/tranzitează Republica Serbia, să se informeze anterior efectuării deplasării asupra stării drumurilor și condițiilor de trafic din Republica Serbia, accesând următorul link:

http://www.amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=511&Itemid=210

 

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version