17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
În general, comunicarea cu fiinţa iubită va evolua bine pe parcursul acestei zile. Entuziasmul sentimental va atinge limita superioară, aşa că n-ar fi exclus să faceţi o cucerire din anturajul apropiat. În a doua jumătate a zilei se întrezăresc unele discuţii pe teme financiare cu ceilalţi membri ai familiei, dar până la urmă veţi reuşi să ajungeţi la un acord.

Taur
Chestiunile gospodăreşti nu vă vor da posibilitatea să vă petreceţi suficient timp cu partenerul de suflet. Popularitatea dumneavoastră în rândul persoanelor de sex opus va creşte simţitor, dar nu este cazul să vă lăsaţi dus de val şi să faceţi schimbări de mai mare anvergură. Cheltuielile comune vor necesita discuţii prelungite, dar nu vor avea efecte negative asupra echilibrului relaţiei.  
   
Gemeni
Veţi cheltui peste aşteptări cu ocazia unei călătorii. Nu este un moment favorabil pentru a semna acorduri sau pentru a cere aprobări. Activităţile de divertisment vă vor da ocazia să vă distraţi de minune. De la drum aţi putea primi o veste bună de la o persoană care nu vă este tocmai indiferentă. Nu este însă cazul să luaţi chiar totul în serios; încercaţi să fiţi mai obiectiv.
 
Rac
Starea generală nu va fi dintre cele mai bune: energia fizică va fi la limita inferioară şi, dacă aveţi o suferinţă cronică, n-ar fi exclus să se acutizeze. Oricum, este o perioadă în care nu trebuie să vă suprasolicitaţi, ci să vă găsiţi ceva mai mult timp pentru odihnă şi relaxare. Unul din proiectele mai vechi ar putea căpăta contururi reale cu condiţia să ascultaţi şi sfaturile celor din jur.    
   
Leu
N-ar fi exclus să apară unele probleme legate de sănătate. O schimbare pe care v-o doriţi de mai mult timp s-ar putea produce în această zi. Veţi avea ocazia să vă vedeţi cu unii din prietenii mai vechi. Nu veţi reuşi să faceţi tot ce v-aţi propus pentru timpul liber, dar ocaziile de distracţii nu se vor lasă aşteptate. Aveţi posibilitatea să faceţi o schimbare importantă pe plan profesional: fie găsiţi alt loc de muncă, fie sunteţi avansat.    
 
Fecioară
Veţi face cheltuieli în compania prietenilor, dar nu are de ce să vă pară rău. Cineva din anturajul apropiat va avea unele probleme şi va apela la sprijinul dumneavoastră. Nu este cazul să încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Activităţile intelectuale vă vor aduce satisfacţii peste aşteptări, cu condiţia să nu vă grăbiţi.

Balanţă
Deşi nu duceţi lipsă de inspiraţie, n-ar strica să vă sfătuiţi cu un prieten de încredere dacă doriţi să luaţi decizii în chestiunile importante. Partenerul de viaţă ar putea avea o realizare pe care o veţi sărbători împreună. Este posibil să primiţi o ofertă de colaborare, ce se va demonstra în scurt timp avantajoasă. Şansa este de partea dumneavoastră, chiar dacă rezultatele întârzie să apară.

Scorpion
Nu sunteţi în forma cea mai bună. Sunteţi agitat, neliniştit şi nu aveţi stare să faceţi ceea ce v-aţi propus. Încercaţi să vă implicaţi în activităţi practice, care vă vor permite să vă consumaţi în mod eficient energia de care dispuneţi. Nu este momentul să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu cei din familie.  

Săgetător
Aveţi tendinţa de a vă apuca de prea multe lucruri şi nu veţi termina mai nimic. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi nu vă lăsaţi pradă impulsului de moment. Călătoriile vă vor da ocazia să faceţi cunoştinţe interesante. Ar fi bine ca timpul liber să vi-l petreceţi acasă, alături de cei dragi. Implicarea în activităţi practice vă va face mai bine decât vă imaginaţi. După-amiază vă simţiţi mult mai bine în mijlocul familiei.
 
Capricorn
Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că ar trebui să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Dozaţi-vă cu grijă eforturile, altfel nu veţi reuşi să vă descurcaţi. Pe acasă va fi mare agitaţie; veţi avea de făcut faţă unor activităţi dificile. Relaţia cu cei apropiaţi va fi cam agitată şi veţi avea parte de obstacole imprevizibile. La serviciu au loc schimbări neaşteptate.   
    
Vărsător
Situaţia financiară nu este nici pe departe cea pe care v-o doriţi şi nici nu se întrevede o schimbare deosebită în viitorul apropiat. În relaţia cu partenerul de suflet pot să apară tot felul de controverse legate de proiectele de interes comun. La serviciu vor fi multe de făcut, dar dispuneţi de suficientă energie pentru a face faţă tuturor cerinţelor. Vă recomandăm să nu semnaţi liste de adeziuni, pentru că s-ar putea să vă legaţi la cap fără să va doară.
 
Peşti
Relaţia cu familia nu este nemaipomenită şi de aceea ar fi bine să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Dacă aveţi de gând să demaraţi unele lucrări în apartament, şansa nu este de partea dumneavoastră, aşa că, gândiţi-vă de două ori înainte de a începe ceva. Interesul pentru chestiunile materiale va fi mai mare decât de obicei. Aţi putea să aveţi ceva câştiguri din colaborări sau activităţi de parteneriat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS